16 Ügyfelem Profitgörbéje

opciós profitgörbék

Sokan tévesen azt feltételezik, hogy profitábilisan opciózni vagy lehetetlen, vagy minimum 5-10 év gyakorlat kell hozzá. Nézzünk néhány friss profitgörbét korábbi ügyfeleimtől.

Előző cikkemben bemutattam Jánost, aki 278% profitot csinált két év alatt. Ez elég sok negatív, szkeptikus kommentet és emailt generált. Sokan írták, hogy ez biztos totálisan egyedi és kirívó eset, sőt még mázlija is volt Jánosnak. Éppen ezért utánajártam és körbeírtam az ügyfeleimnek, hogy aki szeretné, ossza meg velem az elmúlt 1-2 év kereskedési eredményét, tapasztalatait. Az alábbiakban közlöm ezen profitgörbéket és a kísérő szöveget, amit a beküldőtől kaptam.

Mielőtt bárki is fals következtetéseket vonna le ezekből a profitgörbékből fontos megjegyeznem, hogy ezek az eredmények nem tipikusak és nem is sikerül mindenkinek ezt elérnie.

Ügyfeleim profitgörbéi

Következzenek hát az ügyfeleim opciós kereskedési eredményei. Látni fogjátok, hogy lesz benne nagyon sikeres és kevésbé sikeres, sőt veszteséges is. Ami a számlaegyenlegeket illeti, van, aki vállalta, van, aki nem. A visszajelzések alapján azt láttam, hogy az emberek döntő többsége iránymentes kereskedéssel hozta össze az alábbi eredményeket. Elnézést, hogy a formátumok és felbontások ennyire eltérnek egymástól, mindenki másképp kérdezte le őket az IB-ből:). Nagyításhoz klikk a képre!

Tibor opciós kereskedési eredménye

"A tavalyi évem 58% volt, de ahogy nő a számla mérete úgy lesz óvatosabb az ember :). A durva drawdown a grafikonon a gáz egy rosszul sikerült alaptermékes módosítása volt :), persze ha hozzá se érek a lábakhoz akkor a lejárat végére szépen hozta volna a max. profitot, csak ugye a lebegő bukót nehezen viseli az ember."

2016-os eredménye:

Barnabás opciós kereskedési eredménye

"Én csak június eleje óta csinálom az iránymentest,így csak onnantól állítottam be... A kép egy kis magyarázatra szorul, 4800-al kezdtem és szeptemberben utaltam ki még 6000-et azért van az a nagy ugrás!"

István opciós kereskedési eredménye

"Az aktív kereskedést 2017.02-ban kezdtem, azaz egy évet nem tudok küldeni. A táblázatot egy kicsit későbbről kezdtem, mert sikerült belefutnom egy késbe amit még nem dolgoztam le, de az ábrát nézve bizakodó vagyok."

Zoltán opciós kereskedési eredménye

"Mellékelten elküldöm a féléves kereskedésemet 5 sikeres trade után. Megragadnám ezt az alkalmat és megköszönném az általad tanultakat. Sok sikert és jó egészséget!"

László opciós kereskedési eredménye

Szép napot és sok sikert az induló „guruknak”.

Zoltán opciós kereskedési eredménye

Kommentár nélkül. Azonban érdemes észrevenni a 302.000 dolláros egyenleget... Ennyivel is lehet sikeresen opciózni. Gratulálok Zolinak!

Sándor opciós kereskedési eredménye

"Csatolva küldöm a profit görbémet."

János opciós kereskedési eredménye

"Csatoltam, a kért doksit, nem a legszebb, nem a legjobb. Sok hibát követtem el a kezdeti sikereknek és túlzott magabiztosságnak betudhatóan, volt egy hosszabb kihagyásom is, de tanultam a hibákból. Volt bőven miből :D."

Gábor opciós kereskedési eredménye

"Persze semmi akadálya, de nálam jelenleg ez a görbe nem az erős növekedésről tanúskodik, viszont ez nem az iránymentes stratégia hibája hanem az enyém, meg az a fránya irány amit nem talál senki sem. :) No mindegy sokat tanultam belőle, de ettől függetlenül az iránymentes stratégia jól teljesít nálam is. A görbén látszik, hogy egy kis szünet után kezdtem el júliustól az irányt nem találgatni, így nagyjából ott tartok mint egy éve, és ez az iránymentesnek köszönhető meg a tanulságnak. Jövőre már jobbat küldök!:))"

József opciós kereskedési eredménye

"Örömmel osztom meg a számlám kimutatását és egyben köszönetet is szeretnék mondani, hogy részese lehettem a képzésnek. Igazán jó látni, hogy a számlám hónapról-hónapra konzisztensen növekszik, bár az is hozzátartozik, hogy egy viszonylag nyugis időszakban kezdem el élesben kötni az olaj piacán. Igaz az utolsó két hónap okozott izgalmakat, de a megtanult módszerrel kezelhető a kockázat. Igazán jó érzés a "stop"-os világ után egy ilyen sokféleképpen menedzselhető stratégiát alkalmazni. Ui.: A számla 1/3-a osztalék részvényeket tartalmaz, így ha csak az opciókra nézzük a profit%-ot, akkor ettől is jobb eredményt kapunk".

Ferenc opciós kereskedési eredménye

"Az elmúlt egy év eredményét küldöm át neked." 

Sándor opciós kereskedési eredménye

"Csatoltan küldöm a kért ábrát."

Attila opciós kereskedési eredménye

"Csatolva találod a profitgörbét."

Attila opciós kereskedési eredménye

"Bár én inkább áttértem iránykereskedésre."

József opciós kereskedési eredménye

"Annyi hogy májusban volt egy 18 ezer dolláros levét (lakásvásárlás) miatt a számláról. Bármi van amiben tudok segíteni írj bátran."

István opciós kereskedési eredménye

Mellékeltem a képet ha esetleg nem jó, küldök másikat! Nem tudom mennyire fontos megemlíteni, de folyamatosan utalgattam haza kb 16000$-t év eleje óta 10 részletben!"

Konklúzió

A fenti ábrákból látszik, hogy az eredmények eléggé szórnak. Ennek az oka nyilvánvalóan soktényezős. Az egyik legfontosabb tényező az adott ember tapasztalata, a másik a pszichó kezelése. Ezen a két dolgon múlik, hogy a profitod mekkora lesz vagy hogy lesz-e egyáltalán.

Az szépen látszik, hogy maga az iránymentes opciós kereskedési stratégia és keretrendszer elsajátítható. Nem csak az lehet képes vele profitot elérni, aki már 5-10 éve csinálja, hanem az is, aki 1-2 éve.

Pontosan tudom, hogy egyes olvasóim fejében most mi fogalmazódik meg. Jó-jó Gery, de mi van azokkal, akik ledarálják magukat, vagy veszteségesek? Nyilván vannak olyanok is, de azok nem büszkélkednek vele és nem küldik el a ledarált profitgörbéjüket.

Sosem állítottam, hogy ezzel a stratégiával csak profitálni lehet. Sőt ellenkezőleg, nem képes vele mindenki profitot generálni és vannak, akik veszteséget termelnek vele. Nem való mindenkinek az opciós kereskedés.

Ha viszont téged érdekel és vonz a téma, akkor látnod kell a fenti eredményekből, hogy igenis a profit elérhető. Persze nem mindenkinek...

A legnagyobb sikerem

Az OpcioGuru küldetése mindig is az volt, hogy megtanítson másokat is a profitábilis opciós kereskedésre. A legnagyobb siker számomra azt látni, amikor az ügyfeleim az általam tanított keretrendszer segítségével képesek profitot realizálni hónapról hónapra.

A Te sikered egyben az én sikerem is! Köszönöm Nektek!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Total 89%

Tags: profitgörbe, siker,

Tanulj az opciókról 30 napig ingyen!

Add meg, milyen email címre küldhetek neked 15 ingyenes leckét az opciózásról:





Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető tájékoztatók megküldése céljából kezelje.


Publikálás dátuma: 2017-11-30



Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető levelek megküldése céljából kezelje.