Facebook, SPY opciós kereskedés videók

Két példán keresztül mutatom be, hogyan működik a legegyszerűbb opciós iránykereskedés. Megnézzük, hogyan reagál az opció az idő múlására, árfolyam változására, stb.

Az alábbi videót az Opciós Ízelítő képzésemből vágtam ki, mert így önmagában is megállja a helyét és jól szemlélteti azt, hogyan működik az opciós kereskedés legegyszerűbb vételi stratégiája. A Facebook és SPY papírokat használom a kereskedés bemutatására.

A két pozíciót 1 hónapon keresztül követtem és ennek segítségével végig láthatod, hogyan változik az opció a pozíció életútja során. Ezáltal betekintést kaphatsz az opciós világ alapvető működésébe.

Opciós iránykereskedés videó

A folytonosság a legnagyobb tanár

2008 óta foglalkozom opciós képzéssel, amely során megtanultam, hogy a legjobban akkor tanul az ember, ha folyamatában látja a dolgokat. Éppen ezért hoztam létre az Opciós Mesterképző Klubot, ahol gyakorló pozíciókon keresztül láthatod az átalakítási és opciós menedzsment lépéseket.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Total 100%

Tags: iránykereskedés, kétirányú kereskedés, OMK,

Tanulj az opciókról 30 napig ingyen!

Add meg, milyen email címre küldhetek neked 15 ingyenes leckét az opciózásról:





Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető tájékoztatók megküldése céljából kezelje.


Publikálás dátuma: 2019-04-04



Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető levelek megküldése céljából kezelje.