Korlátlan Thinkorswim demó - hogyan?

Sajnos az éles Thinkorswim (TOS) továbbra sem elérhető a világ ezen feléről, de létezik korlátlan demó regisztrációs lehetőség, amivel tökéletesen lehet gyakorolni az opciós kereskedést.

Nagyon sokszor merül fel a kérdés, hogyan lehetne korlátlan TOS demóra szert tenni, ugyanis az alapbeállítás, hogy 60 naponta lejár a regisztráció, így törlődik minden beállítás és mentés az adott felhasználói fiókból.

2005 óta foglalkozom opciós kereskedéssel, de még mindig azt mondom, hogy a TOS-nál ideálisabb opciós elemző platformot nem találtam, főleg ha figyelembe veszem a kezdők igényeit is. Felhasználóbarát, gyors, átlátható, profi!

Korlátlan demó regisztráció

Van erre egy módszer, amit kevesen ismernek és a telepítésnél el lehet rontani a dolgot, aminek eredményeképp sosem fog beengedni a platform. Akkor most nézzük lépésről-lépésre, hogy mit kell tenni ehhez.

1. Regisztráció a kanadai TOS oldalán

A regisztrációt itt tudod kezdeményezni. Fontos, hogy ne .hu email címmel regisztrálj, hanem lehetőség szerint .com végződésűvel, mert a többi esélyes, hogy nem fog működni. Adj meg egy random US telefonszámot is, ne magyart! Amikor készen vagy, megköszönik a regisztrációt és a letöltésre buzdítanak, de linket már nem raknak ki az oldalra, így azt külön kell megnyitni a következő lépésben.

2. Platform letöltés

Innen tudod letölteni a platformot. Az első pontot át is ugorhatod, mert már regisztráltál. Görgess le az oldal közepére, ahol letöltheted a megfelelő operációs rendszer változatot.

3. Telepítés

Telepítéskor fontos, hogy amikor rákérdez a 4 számlaszolgáltatóra, akkor a "TD Direct Investing"-et kell választanod, mert ez lesz a kanadai változat, amire az első lépésben regisztráltál.

Itt szokott sokszor elvérezni a folyamat, hogyha a legelső kerül kiválasztásra (TD Ameritrade) a listából akkor soha nem fogsz tudni belépni a fent regisztrált felhasználónévvel és jelszóval, mert egy másik céghez regisztráltál.

4. Belépés

Telepítést követően be tudsz lépni az első pontban regisztrált adatokkal.

Alapvető beállítások elvégzése

Következő cikkemben közzéteszem azt a TOS beállítási kézikönyvet, amit az opciós oktatáson résztvevő tanítványok is követnek az első telepítéskor.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Total 100%



Tanulj az opciókról 30 napig ingyen!

Add meg, milyen email címre küldhetek neked 15 ingyenes leckét az opciózásról:





Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető tájékoztatók megküldése céljából kezelje.


Publikálás dátuma: 2019-05-02



Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető levelek megküldése céljából kezelje.