Thinkorswim kézikönyv ingyen!

Ebben a cikkemben közzéteszem az oktatáson résztvevő ügyfelek számára készített Thinkorswim (TOS) beállítási segédletet.

Ez csak egy kivonatos változata a több órás videónak, amit mindenki megnéz, mikor elkezd velem opciókról tanulni. Ahhoz, hogy a TOS-t használni tudd, előtte regisztrálnod kellett és telepíteni. Ennek pontos lépéseiről az előző cikkemben írtam.

Thinkorswim beállítási segédlet

Alábbiakban találod a teljes segédletet PDF formátumban. Ha akarod le is töltheted és ki is nyomtathatod. (Ha nem töltődne be a PDF olvasó, akkor ITT a közvetlen link a PDF-hez)

Bővebben a Thinkorswim-ről...

Remélem hasznát veszed ha a TOS-al foglalkozol.

Ha viszont mélyebben érdekel a kérdés, gyere és csatlakozz az Opciós Mesterképző Klubhoz, ahol már az első modulban megnézheted a TOS kezelési videóimat. Sőt onnantól kezdve láthatod az összes pozíció menedzsmentet is ennek segítségével végzem.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Total 100%

Tags: thinkorswim,

Tanulj az opciókról 30 napig ingyen!

Add meg, milyen email címre küldhetek neked 15 ingyenes leckét az opciózásról:





Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető tájékoztatók megküldése céljából kezelje.


Publikálás dátuma: 2019-05-09



Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető levelek megküldése céljából kezelje.