320 milliós TSLA opciós profit - 2. rész

Elemezzük ki a haverom giga méretű TSLA opciós short pozícióját és nézzük meg, hogyan reagál egyes piaci feltételek változására.

A cikk első részét itt találod, ahol bemutattam a haverom TSLA opciós pozícióját és kielemeztük a short melletti indokokat. Jelen videómban opciós analízis szempontjából vizsgálom meg a pozíciót. Megnézzük, jelen helyzetben mennyire érzékeny az alaptermék mozgására, idő múlására és volatilitás változására.

Opciós elemzés

A videóban a TOS platform opciós analízis modulját használom. Ha még soha az életben nem kereskedtél opciókkal, lehet, hogy elsőre kicsit sok lesz, de igyekeztem a videóban alapszinten elmagyarázni, hogy mit is kell nézni. Egyébként az ilyen jellegű elemzés az opciózás szíve-lelke. Ennek segítségével tudunk profi módon átalakítani és menedzselni a meglévő pozíciót vagy akár teljes portfóliót. Egy hét alatt egyébként a 291 milliós lebegő nyereség 320 millióra nőtt.

Nem olyan nehéz, mint amilyennek látszik elsőre

Aki még soha nem kereskedett opciókkal az általában nehezen tudja követni a kezdeti elemzéseket, de néhány nap alatt ebbe bele lehet jönni. Az opciózás legmagasabb szintje, amikor dinamikusan tudsz pozíciókat átalakítani és menedzselni.

Éppen ezért hoztam létre az Opciós Mesterképző Klubot, hogy oktatási céllal lásd, hogy adott pozíciókat hogyan érdemes átalakítani, kezelni. Így nem csak az elméletet tanulod meg, hanem azt is, hogyan kell ezt a gyakorlatban alkalmazni.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Total 100%

Tags: short, tsla,

Tanulj az opciókról 30 napig ingyen!

Add meg, milyen email címre küldhetek neked 15 ingyenes leckét az opciózásról:





Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető tájékoztatók megküldése céljából kezelje.


Publikálás dátuma: 2019-05-30



Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető levelek megküldése céljából kezelje.