Részvényvásárlás opció kiírással

A jelenlegi piacon számos olyan szektor van, amelyik még nem tudott magához térni, így potenciális célpont lehet befektetők számára. Nézzük meg, hogy lehet a részvényvásárlást kombinálni opciók kiírásával.

Annak ellenére, hogy az SPX az utóbbi időben (ma: 2020.04.09) emelkedett egy laza 500 pontot, még mindig nagyon sok olyan részvény van, ami a legutolsó alj közelében tartózkodik. Nyilván ez sem véletlen, hiszen ezek olyan szektorban található papírok, amiket a legjobban érintett a koronavírus terjedése.

A jelenlegi 45-ös VIX szint még elég vonzó opció kiírási lehetőségeket tartalmaz, így az alábbi videóban azt jártam körbe, hogyan lehet Put opció kiírás segítségével részvényeket vásárolni amellett, hogy a magas volatilitásból származó átlagnál magasabb opciós prémiumot is realizálhatom.

Kockázati figyelmeztetés

Ha még soha az életben nem kereskedtél opciókkal, akkor mielőtt élesben bármit is kipróbálnál jobban jársz ha képzed magad. Ennek az az oka, hogy az opciózásban kellően sok olyan gyakorlati dolog van, amit ha figyelmen kívül hagysz, könnyen elképzelhető, hogy nem a várt eredményt kapod. Az alábbi videóban vázolt technikákat akkor próbáld ki ha tényleg tudod, hogy mit csinálsz és tisztában vagy annak kockázatával.

Részvényvásárlás opció kiírás segítségével

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Total 100%

Tags: Margin, short put, részvényvásárlás,

Tanulj az opciókról 30 napig ingyen!

Add meg, milyen email címre küldhetek neked 15 ingyenes leckét az opciózásról:





Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető tájékoztatók megküldése céljából kezelje.


Publikálás dátuma: 2020-04-09



Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető levelek megküldése céljából kezelje.