IBCE Zrt. - HUF utalás

Az Interactive Brokers Central Europe Zrt. esetén jelentősen változtak a forint átutalási részletek, így ezekről készítettem egy rövid bemutató videót.

UPDATE 2022.04.20: már elérhető a belföldi HUF utalás is. Erről itt olvashatsz bővebben, így az alábbi információk elavultak.

A Brexit átállás előtt magyarországi Citi bankban lehetett forintot utalni az IB-nek és a TWS felületén könnyen lehetett konvertálni. Az utalás gyors és olcsó volt.

Mióta megtörtént az IBCE migráció, azóta a forint utalás meglepő módon nem magyarországi bankba történik, hanem egy németországiba, így devizautalásként kell indítani magyar bankból.

A jó hír, hogy nem történik konverzió, azaz pontosan ugyanaz az összeg érkezik meg forintban, mint amit elutaltál. A rossz hír, hogy mindez 2-3 napig tart és sokkal drágább mint eddig.

Az alábbi videóban pontosan végigvezetlek az utalási lépéseken.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Total 100%

Tags: Interactive Brokers, ibce, HUF utalás,

Tanulj az opciókról 30 napig ingyen!

Add meg, milyen email címre küldhetek neked 15 ingyenes leckét az opciózásról:





Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető tájékoztatók megküldése céljából kezelje.


Publikálás dátuma: 2021-02-04



Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető levelek megküldése céljából kezelje.