Akik Már Meg Tudnak Élni Az Opciózásból...

opciózásból megélni

Ahhoz, hogy az opciózásból meg tudj élni, nem kell különleges képességekkel rendelkezned. Sőt, nem kell hozzá 9 év tapasztalat sem, mint nekem...

2013 elején publikáltam egy olyan videósorozatot (Éles Kereskedés & Pozíció Menedzsment), amiben bemutatom az éles kereskedéseim minden egyes lépését és azt az iránymentes stratégiát, ami biztosítja a havi konzisztens profitomat. Egy év eltelte után kíváncsi voltam arra, hogy a diákjaim milyen sikerrel tudják az én iránymentes stratégiámat profitábilisan alkalmazni. Így kezdetét vette egy olyan interjús sorozat, amelyben azokkal beszélgetek, akik már most megélhetést tudnak teremteni az általam bemutatott módszerrel. Első körben két diákommal készítettem interjút.

Andrea, a 4 gyerekes családanya

Andreáról azt kell tudni, hogy a 40-es éveiben jár és 4 gyermek boldog édesanyjaként havi 4-5%-os hozamot generál a stratégiámmal. A 4 gyerek mellett nincs sok ideje, így max. napi 1 órát fordít kereskedésre és pozíció menedzsmentre. Opciózás első látásra szerelem volt neki. Azon kevesek közé tartozik, akiknek előtte semmilyen kereskedési gyakorlatuk nem volt. Az opciós piacon kezdte a tőzsdei pályafutását. Íme az interjú:

Ha szívesen meghallgatnád vezetés közben is, akkor íme az mp3 verzió.

Gábor, a vállalkozó

Gábor a 30 éveinek derekán járó vállalkozó, aki a napjának nagy részét vállalkozása irányításával tölti. Ő is csak minimális időt tölt a kereskedéssel, ennek ellenére 2013-ban megduplázta a számláját a stratégiámmal. Neki volt előtte minimális tőzsdei tapasztalata, de nem volt jelentős neki sem. Íme az interjú:

Az interjú szövegét innen tudod letölteni, ha szeretnéd elolvasni.
Ha szívesen meghallgatnád vezetés közben is, akkor íme az mp3 verzió.

Mi bennük a közös?

Ami Andreában és Gáborban közös az a kitartás, a motiváció és az eltökéltség ereje. Örömmel tölt el, hogy másoknak is képes vagyok átadni egy olyan rendszert, amivel relatíve rövid idő alatt képesek a megélhetési szintet előteremteni. Nekik már nem volt szükségük annyi időre, mint nekem, mert a rendszert és a módszertant készen kapták. Ettől függetlenül mindketten elmondták, hogy éles kötések előtt jelentős ideig kitartóan gyakoroltak és tanultak. Ez nagyon fontos eleme a sikernek.

Kinek való az iránymentes kereskedési stratégiám?

Elsősorban azoknak, akik már rendelkeznek jelentős opciós gyakorlattal és tudással. Andrea és Gábor sem nulla tudással vágott neki az iránymentes kereskedésnek. Előtte részt vettek nálam egy Opciós Oktatáson, majd hónapokig gyakorolták az ott tanultakat. Később rájöttek, hogy az iránykereskedést nem nekik találták ki, így 100%-ban az iránymentes kereskedés felé fordultak. Mivel az általam bemutatott módszer alapvetően korlátlan kockázatú stratégiára épül, így fontos, hogy legyen opciós előképzettséged, mielőtt elindulsz ebbe az irányba.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Total 100%



Tanulj az opciókról 30 napig ingyen!

Add meg, milyen email címre küldhetek neked 15 ingyenes leckét az opciózásról:





Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető tájékoztatók megküldése céljából kezelje.


Publikálás dátuma: 2014-01-23



Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető levelek megküldése céljából kezelje.