Email Támogatás - Opciós Tőzsdei Kereskedés

Korlátlan Email Támogatás


Az OpcioGuru egyik legnagyobb erőssége a korlátlan email támogatás Opciós Oktatást követően. Minden kedves ügyfelemnek felajánlom ezt a lehetőséget, aki járt nálam oktatáson. Azaz, az oktatást követően sem fogod magad egyedül érezni. Bármikor írhatsz nekem, segítek.

Általában 24 órán belül válaszolok minden feltett kérdésre. Így ha bármilyen kérdésed maradt az oktatás követően, vagy éppen gyakorolsz és nem áll össze a kép, engem kereshetsz korlátlanul. Mivel az én célom az, hogy te sikeresen kereskedj, így a fejlődésed nem áll meg az oktatás végeztével.

FONTOS: befektetési tanácsot nem adok. Azaz olyan miatt ne írj, hogy az AAPL fel vagy lefelé várható.

Utánkövető email sorozat

Az emailes támogatáson túl az oktatás után végigcsinálhatsz egy 4 részes utánkövető email sorozatot, ami otthon segít abban, hogy mikor, mit és milyen ütemben gyakorolj. Így az oktatást követően 4 hétig még "fogom" a kezed az utánkövető sorozat segítségével is. Természetesen ha a sorozattal kapcsolatban van kérdésed, arra is vonatkozik a korlátlan email támogatás.

Mivel a cél az, hogy profitábilisan tudj opciókkal kereskedni, így ehhez tőlem minden lehetséges támogatást meg fogsz kapni!

Ha személyes segítségre vagy támogatásra van szükséged, akkor ajánlom figyelmedbe a Coaching & Klub szolgáltatásomat.

OpcioGuru a médiában

      


Nálunk bankkártyával is fizethetsz!

Kövess minket

Kövess minket a Facebook-on is!Kövess minket a Youtube-on is!

opcioguru Soundcloud profilLépj velünk kapcsolatba a Skype-on is!

opcioguru instagram csatornaKövess minket a Twitter-en is!