Black Friday - 2023

Az alábbi oktatási anyagokra érvényes a Black Friday akció, ami 2023.11.24 éjfélig tart.

OPCIÓS MESTERKÉPZŐ KLUB - 15% KEDVEZMÉNY

Ismét kinyitott a klub és most ráadásul kedvezményesen is beléphetsz. A Black Friday akció nem csak az első hónapra érvényes, hanem az összes további hónapra, amíg tag vagy. Az Opciós Mesterképző Klub 2.0 egy alapoktól induló, havi előfizetéses képzési rendszer, ami az opciós kereskedés komplex témáját könnyen érthető részekre bontja, és a gyakorlati pozíciómenedzsmentet, oktató modulokat, és webináriumokat kínálva mélyíti el a tudást.

KUPON: OMK15BF TOVÁBB

OPCIÓ GURUKÉPZŐ - 25% KEDVEZMÉNY

Az Opció Guruképző az Opciós Mesterképző Klub összecsomagolt változata, azaz mindent tartalmaz egyben, amit valaha készítettem a klub keretein belül 2023.06.30-ig. Ha a teljes tudásomat egyben szeretnéd és akciósan, akkor ez a képzés Neked szól. Jelenleg kétféle csomagban érhető el: Full és Lite. A Full tartalmaz mindent, a Lite csak a csomag felét, így akár 2 részletben is megvásárolható a teljes képzés.

KUPON: GURU25BF TOVÁBB

OPCIÓ START - 30% KEDVEZMÉNY

Az OpcióStart egy kezdő opciós kereskedőknek szánt online képzés, amely a tőzsdei kereskedés eddig elérhetetlennek hitt dimenzióit teszi hozzáférhetővé. Ez a kurzus kifejezetten azok számára készült, akik még nem rendelkeznek opciós kereskedési tapasztalattal, és szeretnék elsajátítani annak biztos alapjait, kényelmesen, otthoni környezetből. Az OpcióStart elvégzésével az opciózás egy teljesen új szemszögből tárul fel előtted, és az alapok elsajátítása más szemmel nézel majd a piacra.

KUPON: OST30BF TOVÁBB

OPCIÓS KEZDŐCSOMAG - 30% KEDVEZMÉNY

Ez a csomag egyfajta mini távoktató kurzus, amely lépésről lépésre építi fel az alapvető opciós ismereteidet. A csomag tartalmaz elméleti alapozást, alapstratégiákat, valamint lehetőséget biztosít a tanultak gyakorlati kipróbálására demo számlán, aminek a létrehozásában is segítséget nyújtok. Az Opciós Kezdőcsomag célja, hogy bemutassa az opciós kereskedés számos elméleti és gyakorlati aspektusát.

KUPON: KCS30BF TOVÁBB

INTERACTIVE BROKERS - 20% KEDVEZMÉNY

Az Interactive Brokers (IB) oktatás során megismerheted a TWS kereskedési platformot, amely lehetőséget biztosít magyar ügyfelek számára is a számlanyitásra. A képzés keretében a platform letöltésének és beállításának, saját watchlist-ek létrehozásának, opciós szimulációk és elemzések végzésének, chartok elemzésének és pozíciók menedzselésének módszereit sajátíthatod el.

KUPON: IB20BF TOVÁBB

TECHNIKAI ELEMZÉS - 30% KEDVEZMÉNY

A technikai elemzés képzés egy 2 órás videós sorozat, amely az árgrafikonok analizálásával foglalkozik, és a Tradingview ingyenes elemző eszközét használja az oktatáshoz. A kurzus témái között szerepel a trendelemzés rövid és hosszú távon, az időtávok szerepe és fontossága, gyertya alakzatok azonosítása, grafikon típusok beállítása, technikai szintek és alakzatok felismerése, mozgóátlagok, trendvonalak és Fibonacci-szintek használata, valamint népszerű indikátorok áttekintése.

KUPON: TECH30BF TOVÁBB

KRIPTO OPCIÓ START - 25% KEDVEZMÉNY

A Kripto Opció Start egy online képzés, amely a kripto opciós kereskedés világába kalauzol el. A program két fő modulból áll: az "Opció Start" és a "Kripto Start" modulokból, amelyek alapvető és haladó ismereteket nyújtanak az opciós kereskedésről és a kriptovaluták opciós piacának sajátosságairól. A képzés részletesen foglalkozik az opciós iránykereskedés alapjaival, a volatilitás és időérték megértésével, valamint a kriptovaluták kereskedési termékeinek és platformjainak bemutatásával.

KUPON: KOST25BF TOVÁBBAz Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető levelek megküldése céljából kezelje.