Hány % Évente?

hozam
Minden oktatásom elején felteszem a kérdést a résztvevőknek, hogy mekkora hozamot várnak el maguktól éves szinten. Mindig érdeklődéssel hallgatom a megadott számokat. 10%-tól egészen a 200-300%-ig terjed nem meglepő módon. Az is érdekes, hogy ki mivel indokolja, hogy miért éppen az az elvárása. Egy dolog szokott többnyire hiányozni a válaszokból...

Mikorra és mennyi energiabefektetés után várja el az illető magától a 100% éves profitot és természetesen mekkora kockázat mellett...

Jó dolog a magas elvárás, de nem árt mellé tenni azt, hogy mikorra és mit teszel azért, hogy ez teljesüljön. Anno az éves kereskedési célkitűző videómban nagyon sokat beszéltem arról, hogy mit kell tartalmaznia egy pontos és alapos kereskedési célkitűzésnek. Amellett, hogy kitűzöd a célt, nagyon komolyan mellé kell tenned, hogy milyen emberré kell válnod a cél elérése érdekében és milyen pontos tervet kell követned. Mindaddig, amíg ezek hiányoznak, az éves profitelvárás max. egy álom lehet, de semmi több.

Válaszold meg magadnak az alábbi kérdéseket

  • Neked mi az éves hozamelvárásod és mit vagy érte hajlandó megtenni?
  • Képes vagy minden áldott nap, konzisztensen dolgozni a célod érdekében?
  • Mennyire vagy elszánt és elkötelezett a témával kapcsolatban?
  • Mit teszel napi szinten annak érdekében, hogy elérd a célod?
  • Hogyan tartod fenn majd az év során a lelkesedést, elszántságot?

Saját hozamelvárásom: 50-100% tőkére vetítve évente!

Ennek a nagyrésze iránymentes kereskedés! Azaz ezt a hozamot úgy érem el, hogy az idők döntő többségében nem foglalkozom azzal, hogy merre megy a piac, mikor fordul, hol fordul, stb. Tehát elérhető a közel 100% évente, vagy akár több is, de tedd hozzá, hogy mennyi idő és energia kell hozzá. Én sem ma kezdtem, 2005 óta kereskedek opciókkal és nem kis megszállottság van bennem a témával kapcsolatban. Ha a hozamelvárásod mellé tudod tenni a befektetett energiát és az áldozatot, amit hajlandó vagy érte megtenni, akkor garantáltan közelebb kerülsz hozzá, mintha csak egy "álom" lenne.

Azt is érdemes megjegyeznem, hogyha kiváló iránykereskedő vagy akkor a fentinél sokkal jobb hozam is elérhető, mert az iránykereskedésben rejlő nominális potenciál mindig magasabb, mint az iránymentes, de jóval alacsonyabb a valószínűsége. Az a szép az opciós kereskedésben, hogy nagyon szépen illeszthető bármilyen kereskedési stílushoz, instrumentumhoz, időtávhoz. Csak tőled függ, hogyan használod a rendelkezésre álló stratégiákat.

Azok számára, akik már jártak nálam Élő Opciós Oktatáson vagy részt vettek Opciós Távoktatáson, készítettem egy nagyon speciális, több mint 14 órás Éles Kereskedés & Pozíció Menedzsment oktató videósorozatot, ahol az éles kötéseimen keresztül bemutatom azt a stratégiát, ami kiemelt szerepet játszik a fenti éves hozamelvárásomban!


1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Total 98%Tanulj az opciókról 30 napig ingyen!

Add meg, milyen email címre küldhetek neked 15 ingyenes leckét az opciózásról:

Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető tájékoztatók megküldése céljából kezelje.Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető levelek megküldése céljából kezelje.