Szépség és a Szörnyeteg - Avagy 133% Profit 8 Hónap Alatt

133% profit

2015 év végén volt egy nagyon tanulságos levelezésem az egyik diákommal, aki 2014 szeptemberében járt nálam és az opciós kereskedési eredményeiről számolt be.

Az alábbiakban a kettőnk között történt levelezést fogom megosztani és annak tanulságait. Az első levelet a karácsonyi jókívánságaimra kaptam válaszként.

A teljes nevet szándékosan fogom kitakarni.

Péter levele

 Külön bemásolom ide a kereskedési eredményét is, amit átküldött képként.

Péter opciós eredményei

Fantasztikus teljesítmény a 133% nyolc hónap alatt. Elismerően gratuláltam neki. Az én eddigi legjobb eredményem 112% egy év alatt, szóval lekörözött 1 éves opciós tapasztalattal, ami nem kis teljesítmény. És mindezt iránymentes kereskedéssel érte el. Annyira magával ragadó volt ez az eredmény, hogy elkezdtünk róla levelezni. Kértem, hogy írjon nekem egy véleményt, amit megoszthatok az oldalamon, amire a következő emailt kaptam:

Péter véleménye az opciózásról

 Erre ezt válaszoltam neki.

Gery levele

Ő így folytatta:

Péter levele

 Aztán váltottunk még néhány levelet a konkrét pozíciókról és a stratégiájáról, majd ezt írta:

Péter opciós tapasztalatai

 Az utolsó levelünket ezzel a részlettel zárta Péter:

Péter profitja

Hol a Szépség és a Szörnyeteg?

Azért adtam ezt a címet a cikkemnek, mert az opciózás is csak egy eszköz. Le lehet vele darálni egy számlát és meg is lehet vele duplázni azt. Péterben az tetszik, hogy maximális fegyelmezettség és szorgalom mellett ilyen rövid idő alatt ennyire szép sikereket ért el és mindezt iránymentesen!

Azaz innentől az opciós kereskedés az ő trading eszköztárában a Szépség, másoknál lehet, hogy a Szörnyeteg helyét foglalja el.

Az ilyen és hasonló beszámolók és esetek számomra a legjobb visszaigazolások arra, hogy az általam átadott eszköztár más kezében is tud profitábilisan működni, nem csak én tudom azt sikerrel alkalmazni. Ez a legjobb érzés abban, amit csinálok! Ezekért a levelezésekért megéri!

Tiszta szívemből kívánom, hogy egyre többen tapasztalják meg azt, amit Péter is.

Köszönöm Péter a visszajelzéseket és az őszinte leveleidet!

---

UPDATE: elküldtem Péternek a cikket megjelenés előtt, hogy hozzájárul-e a publikáláshoz és ezt a választ kaptam az imént:

Péter hozzájáruló levele

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Total 100%



Tanulj az opciókról 30 napig ingyen!

Add meg, milyen email címre küldhetek neked 15 ingyenes leckét az opciózásról:





Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető tájékoztatók megküldése céljából kezelje.


Publikálás dátuma: 2016-01-14



Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető levelek megküldése céljából kezelje.