Opciós Mesterképző Klub

A klub egy olyan oktatási rendszer, amely segítségével az opciózást mint nagy falatot bontjuk apró részekre és a gyakorlati pozíció menedzsment, piaci jelenlét és webinárok segítségével mélyítjük el a gyakorlati tudást.

A több, mint 12 éves oktatási tapasztalatomból kiindulva azt látom, hogy a legtöbb embernek a folyamatosság hiánya áll a siker útjában. Megveszi az anyagokat, elkezdi, de nem fejezi be, mert nincs a folytonosság biztosítva.

Ezen segít a közösségi tanulás, a klub, ahol a gyakorlati pozíció menedzsment és havi webinárok tartják fenn a tanulás folyamatosságát azzal, hogy az elméleti tudást aktuális piaci helyzetben gyakorlattal is szemléltetem.

Ebben az új oktatási modellben arról sem kell döntened, hogy mely opciós képzési anyagomat vásárold meg, mert megkapod az összeset.

Mik az Opciós Mesterképző Klub (OMK) előnyei a korábbi oktatásokhoz képest:

  • alacsonyabb összegű havi díjért minden termékem megkapod,
  • havi webinár, ahol átbeszéljük a felmerült kérdéseket,
  • a megosztott éles és már lezárt pozícióimból látod, hogy kezeltem az aktuális piacot,
  • jóval alacsonyabb összeg mellett kipróbálhatod,
  • bármikor kiszállhatsz ha úgy döntesz.

Amire képes leszel a képzési rendszer segítségével


Kontroll lesz a pénzed felett
Sokkal tudatosabban kereskedhetsz, ráadásul önállóan. Anélkül, hogy másra kellene bíznod a pénzedet.
 
Tudod kezelni a kockázatot
A bosszantó stop megbízások helyett megismered a valódi kockázatkezelést, amivel minden piaci helyzetben tudsz védekezni.
 
Magabiztos kereskedés
Legyen szó iránykereskedésről vagy iránymentesről, képes leszel önállóan, megalapozottan spekulálni, akár menet közben is átalakíthatod egy pozíciódat.

Miért érdemes a Mesterképző Klubbal belevágni?

Feltételezem azért vagy itt, mert érdekel a tőzsde, pénz, szabadság, függetlenség vagy szimplán a mentális kihívások. Én is így jutottam ide. De 14 évvel ezelőtt nem nagyon tudtam senkitől segítséget kérni, így belevágtam egyedül.

Azt hittem majd rájövök a tutira, így évekig bűvöltem az indikátorokat és egyéb "ezoterikus" rendszereket, hogy rájöjjek mi az irány és mikor fordul a piac. Ezzel sokat veszítettem, de a "soha nem adom fel" hozzállásommal addig kutattam és próbálkoztam, míg eljutottam az opciós kereskedésig, ami egy óriási megváltás volt az akkori útvesztők után.

Iszonyú mennyiségű könyv, próbálkozás és tanulópénz áll ennek hátterében.

Visszatérve a fenti kérdésre, az opciós kereskedésben való elindulást egyedül, önállóan, ahogy én megszenvedtem vele: senkinek sem ajánlom. Úgy gondolom, hogy kevés embernek van erre egyedül 10 éve és több (tíz) millió forint elveszítendő pénze, mire összeáll a kép.

A világ legjobb üzlete az, amikor másnak a tudását és tapasztalatát veszed meg töredékéért annak, amennyit ér, vagy amennyibe neked kerülne rájönni. Én ezt kínálom most neked.

Ha vonz a tőzsde, ha szeretsz kereskedni akkor érdemes belevágnod, mert olyan lehetőségeket tartogat, amelyet a hagyományos "munka" soha nem fog. De mint tudod, ez a tőzsde, így nincs tuti és nem lesz benne mindenki sikeres. Így ha azt gondolod, hogy munka helyett majd csak nyomkodnod kell a gombot és dől a zseton akkor zárd is be rögtön az oldalt. Az opciós kereskedés sem való mindenkinek.

Tévhit: sokan azt hiszik, hogy megtanulnak kereskedni és már mondhatnak is fel a munkahelyükön, mert ebből fognak megélni. A legtöbb ember számára ez nem reális. Sokkal inkább érdemes erre a tevékenységre egy vagyonszerzési potenciállal rendelkező lábként tekinteni. Én sem kizárólag az opciós kereskedésből élek, sokkal több lábon állok, ami stabilitást és nyugalmat ad és fontos a kereskedésnél is.

Az opciós kereskedés neked szól

ha kipróbáltál már szinte mindent a tőzsdén, mégsem vagy profitábilis,

ha most kezded és meg akarod úszni a nagy tanulópénzt és felesleges köröket,

ha eleged van abból, hogy más kezeli a pénzedet, ráadásul gyenge eredménnyel,

ha véget vetnél a stop használatának és profi kockázatkezelésre váltanál,

ha meg akarod tanulni a legprofitábilisabb opciós stratégiákat és azok alkalmazását,

ha irány és iránymentesen is akarsz kereskedni,

ha magas valószínűségű stratégiákkal szeretnél kereskedni,

ha el akarod kezdeni az opciós kereskedést már néhány ezer dollárral,

ha végre a saját kezedbe akarod venni a pénzügyi jövődet.

Magadra ismertél? Mielőtt teljesen hatalmába kerít az érzés, hogy ez neked való, nézzük meg azt is, hogy milkor nem éri meg ebbe időt és energiát fektetned.

Az opciózás nem neked való

ha azt gondolod, egy csapásra anyagilag függetlenné válhatsz,

ha azt hiszed, energia befektetés, tanulás nélkül is elérhetsz sikereket,

ha azt érzed, matek zseninek kell lenni a tőzsdei kereskedéshez,

ha hiszel azoknak, akik szerint a tőzsde csupa rizikó, amit úgysem lehet kiismerni,

ha munka helyett, néhány hónap tanulás után ebből akarnál megélni!

Most már látod a teljes képet, és el tudod dönteni, hogy akarsz-e ezzel foglalkozni. Ha igen, akkor olyan dolgokra foglak megtanítani, amikről eddig nem is sejtetted, hogy lehetségesek.

Mire lehetsz képes ha velem tanulsz?

Csak rajtad múlik, hogy mit veszel ki a képzésből, de ha beleteszed az időt és energiát, akkor az alábbiakra lehetsz képes (nem mindenki lesz az):

magasabb valószínűséggel irányt kereskedni,

iránymentesen kereskedni magas valószínűséggel,

stop nélkül kockázatot kezelni minden piaci helyzetben,

átalakítási stratégiák segítségével valószínűséget növelni és kockázatot csökkenteni,

bebiztosítani egyedi részvényeid, vagy akár a teljes portfóliód,

tudni fogod mikor van túlzott optimizmus vagy félelem a piacon és ezt hogy kell kihasználni,

profi módon használni az opciós kereskedési platformot éles kötésekre,

piaci véleménytől függetlenül volatilitás változásra kereskedni.

Miért tanulj velem?

Mert 2006 óta kereskedek opciókkal és folyamatosan fejlesztem a tudásom, amelyet az oktató és pozíció menedzsment videókban közzéteszek.

Hosszú és kemény utat tettem meg az opciós kereskedésig…

Amikor 14 éve elhatároztam, hogy elkezdek tőzsdézni, csak egyet tehettem. Megpróbáltam a legjobb tudásom szerint, főleg könyvekre hallgatva kereskedni. Voltam annyira naiv, hogy azt gondoltam, a gyakorlat nem fontos, elég „bevágni” az elméletet és mehetek is a tőzsdére. Nagyokat buktam. Nem tudtam senkitől tanácsot kérni, egyedül éreztem magam. Nehezen tanultam meg, hogyan kezeljem a kockázatot és arról sem volt fogalmam, melyik stratégia profitábilis.

Előtted jelen pillanatban 2 út áll.

  1. Megpróbálsz magad belevágni és lassacskán rájössz pár hasznos fogásra, de közben elmegy egy csomó időd és energiád, amit másra szánhattál volna. Lehet, hogy fejlődsz, de nagy lesz az ára, arról nem is beszélve, hogy a próbálkozásaid során pár számlát simán ledarálhatsz vagy,

  2. Saját ütemezésed szerint, a munka mellett, könnyedén, akár pénzügyi előképzettség nélkül is elvégzed a képzésem, ami segít, hogy a saját kezedbe vedd a pénzügyi jövődet.

Miért éppen az OpcioGuru?

Az OpcioGuru a megalakulása óta Magyarországon piacvezető az opciós tőzsdei képzések területén. A tanfolyamok mindig úgy kerültek összeállításra, hogy a lehető leggyakorlatiasabb tanácsokat, tippeket kapd, amit beépítve a kereskedésedbe kamatoztathatsz. Úgy gondolom, hogy akkor is rengeteg gyakorlati tippet és trükköt kaphatsz, ha már belekóstoltál az opciózásba korábban. Meg fogsz döbbenni...

 

0
év kereskedési tapasztalat
0
év oktatási tapasztalat
0
opciós kereskedő tanítvány

Havi előfizetéses képzési rendszer

A profi opciós kereskedés elsajátítása egyedül nagy falat, főleg ha egyben kell kifizetni a képzés díját. Még a legnagyobb célok és kihívások is sokkal elérhetőbbek, ha kisebb, könnyebben feldolgozható részekre bontjuk őket.

2019 tavaszán úgy döntöttem, hogy elindítok egy olyan előfizetéses rendszert, amelyben a tudáshoz szükséges elméleti és gyakorlati videós anyagokat havi modulokra bontottam, így ütemezett szeletekben feldolgozhatók.

Az oktatási modulok havi ütemezett átadása mellett folyamatosan megosztok éles kötéseimből is tanulságos részeket lezárást követően. Így láthatod adott piaci helyzetben, hogyan kereskedtem, de követni nem tudod, azaz nem szignálszolgáltatás árulok, hanem oktatást.

Mindehhez nem kell, hogy éles tőzsdei tapasztalattal rendelkezz, a képzésen bármilyen pénzügyi előképzettség nélkül is részt vehetsz. Te is meg tudod tanulni!

Ráadásul ezzel az előfizetéssel úgy válhatsz opciós kereskedővé, hogy közben maximálisan te osztod be az idődet, a saját ütemedben haladhatsz.

A képzési rendszer 3 pillére

Az előfizetéses rendszerem 3 pillérre épül, amelyek biztosítják az elmélet és gyakorlat együttes és folyamatos elsajátítását.

1. pillér - folyamatos pozíció menedzsment

A tanulás elmélyítéséhez nem elég az oktató videók feldolgozása (3. pillér), látnod kell hogyan működnek az egyes stratégiák és átalakítási megoldások az éles piaci helyzetben.

Ezért az előfizető rendszer részeként több, mint 150 korábbi, lezárt pozíciómenedzsmenthez férhetsz hozzá hónapról hónapra adagolva (nem az első befizetéskor). Ezen felül minden hónapban folyamatosan hozzáférsz néhány aktuálisan lezárt éles pozícióimhoz videós feldolgozásban végigvezetve, így pontosan látni fogod, adott piaci helyzetben min gondolkodtam, hogy alakítottam át és miért.

Így az elméleti videókban átadott tudást látod, hogyan érdemes éles piaci helyzetben alkalmazni.

Fontos, hogy ezek a pozíciók nem szignálok, azaz nem tudod őket követni. Lezárást követően teszem közzé, így kizárólag oktatási célt szolgálnak.

NEM CSAK IRÁNYMENTES KÖTÉSEK

Az elmúlt évek megmutatták, hogy az iránymentes (magas kockázatú) stratégiák nem valók mindenkinek, így a klubon belül szándékosan többnyire olyan pozíciókat osztok meg oktatási céllal, amiket kis számlával is lehet kereskedni és nagyon alacsony kockázattal bírnak.

Az alábbiakban láthatod, hogy milyen lezárt pozíciókat tettem közzé videós formában a klubon belül eddig. A P/L érték jutalékok nélkül értendő.

Ahogy a táblázatból is látszik, a pozíciók nagy része éles kötés volt, elenyésző hányada demo és teszt, amelyek bizonyos koncepciót voltak hivatottak bemutatni.

Félreértések elkerülése végett az alábbi táblázattal kapcsolatban néhány megjegyzés:
  • Nem az összes éles kötésemet tartalmazza, csak az oktatási célból megosztottakat, amikből lehet tanulni gondolkodásmódot, átalakítási lépéseket, stb. Azaz nem csak ennyi éles kötésem volt adott időszak alatt és ez nem egy számlakimutatás!

  • A videókban látható éles számlás teljesülések árai, de a valós pozícióméret nem, hiszen az kellőképpen bizalmas információ, ahogy a számlaméret is.

  • A videókban bemutatott pozíciók mérete szándékosan alacsony (1-5 db), hogy látható legyen néhány kontraktussal, hogyan lehet ezen stratégiákkal kereskedni. Ez nem jelenti szükségszerűen azt, hogy én is ekkora méretekkel kereskedek.
TickerP/LKock.P/L %Napok
MTTR833407205%60
NVDA7312757%8
IWM-24232-10%2
SPX11520058%21
IWM3213624%22
TSLA3174900353%65
AMZN1875225833%21
BBBY060-14
SPY-4896-50%14
PTON-52193-27%43
PYPL-130130-100%11
NVDA795129616%91
FB23439160%21
BIDU-1299-12%9
QCOM2016013%1
SPX8585100%5
SPY31203%38
SPX400220182%7
AMZN14025056%8
ROKU-140140-100%10
DKNG-6868-100%18
UPS215100215%7
FB-657-11%7
FB-62160-39%25
NVDA195120163%15
HOOD-8888-100%29
FB-20180-11%11
BIDU175100175%12
BABA19481240%13
ROKU-327327-100%44
MARA40050800%64
AMD-420420-100%49
FB10642025%7
SPX405607%9
V92024%26
WFC12495131%86
TSLA1132445254%65
SPX-160160-100%14
MA-160160-100%45
AMZN13077017%81
AAPL2549593430%66
SPX350150233%4
CGC-100100-100%29
AMZN9090100%31
ABNB-1110-1%15
MPC121309%35
V-43220-20%8
ROKU-4390-48%6
TWTR-8080-100%22
TLT111328%137
BIDU12588142%23
FSLY0228-25
QCOM257168153%33
NKE-8480-105%8
DIS-66140-47%36
PINS14180176%27
V10944824%144
ABNB271208130%22
PYPL210100210%34
SPY4785%43
ZM4514032%15
PTON-189189-100%51
IBM23340583%24
TWTR-104104-100%31
QQQ-168168-100%18
BABA-105105-100%22
FB310305102%54
BIDU-317317-100%45
PYPL177176101%24
QCOM-80110-73%21
ZM-124124-100%38
TSLA4228015%9
SPX21049542%17
TSLA13043230%45
TLT-364364-100%50
SNAP6560108%9
QQQ8510085%27
GSX194156124%11
QQQ2220011%7
SPX6018033%13
XLK10924045%16
SQ-240240-100%23
SPX7050014%22
ROKU-140140-100%23
NFLX-400400-100%38
CSIQ140120117%11
SPX25570036%13
FB-48360-13%30
SPX-820820-100%20
BA24527689%16
PLTR0160-28
BBBY2048592346%24
ZM40648085%35
ROKU369196188%41
INTC585300195%45
NVDA560352159%13
BYND15016094%11
SPY2424810%25
PLTR35847276%1
RIOT82663%4
NVDA-236236-100%9
FUBO19423682%5
SPCE-18160-11%7
TSLA1250540231%51
TSLA1497600250%59
RIOT15564242%4
QCOM-300300-100%45
NVDA9130630%17
BABA5713642%18
SPX24030080%2
SPX8524035%16
PTON9520048%23
NKE698086%5
AAPL15068221%15
FB-186316-59%24
NFLX-5100-5%9
NIO-93260-36%16
SPY-50100-50%21
NKLA030-23
SPX420420100%20
IWM41962%10
BA37982462%2
TSLA43862706%13
FSLY254160159%25
TGT01000-11
BIDU080-21
SPX230120192%21
BIDU10217259%37
JWN460135341%42
TSLA-210210-100%21
QCOM-2676-34%8
SPY14636041%22
SNAP-72104-69%3
TSLA372270138%38
ZM16517594%15
NVDA24880%17
DIS11521%21
MSFT11614083%17
FB2615017%14
BBBY10112978%10
PLAY-120120-100%15
CRM-100100-100%23
NKLA-8484-100%21
AAPL-220220-100%32
PTON-150150-100%17
NKE21780271%15
WORK-91100-91%24
GLD261194135%249
QQQ196138142%7
CRM-10200-5%11
MSFT12194129%5
SPX460240192%24
GLD51953%24
MSFT592208285%17
SNAP-210210-100%27
SKX11050220%16
IBM8514061%24
FB0325-24
AMD220180122%6
UPS260176148%7
FDX440100440%21
UPS52302%17
AAPL24299244%3
PYPL476224213%13
BA-125125-100%25
CRM10090111%14
IWM161849%13
SPX25526098%26
SPY19234855%24
GS267224119%16
WFC101208%12
QQQ7222232%7
FB415168247%14
GOOG-16400-4%30
MU-6060-100%22
AAPL370100370%21
FDX467128365%16
UPS19580244%14
BA1512812%13
QQQ13627250%12
CRM240150160%10
SPX-902100-4%22
SPY-1128-1%15
AMZN562282007%17
AAPL500125400%23
FB12320660%16
SPX300100030%16
SPY-74248-30%29
SPY21225284%25
ZM37885445%9
/CLM204100550745%55
NFLX13328547%13
FB13645302%4
RCL52003%15
SPX2030320634%13
SPY210180117%24
SPY-2401000-24%12
/ESM2019770281%0
VXX283275103%17
SPX40042095%7
/SIK20495250198%5
/ESM20205130158%0
SPX-1051145-9%23
/ESH208520043%0
SPX39540099%7
TLT2220011%6
JNJ-63192-33%17
SPX-125190-66%18
SPX11530038%14
TSLA00-12
SPY-42106-40%18
SPX6048013%19
SPX-45265-17%30
DIS10016660%8
TSLA00-1
SPX24036067%15
GLD19623085%90
SPY-91110-83%45
SPX4010040%9
SPX280180156%16
VXX-25168-15%22
SPX12021057%12
SPX15016094%15
SPX-75197-38%8
SPY5212741%91
SPX-40320-13%16
VXX8314059%13
SPX3025012%18
VXX101556%22
SPX302255118%14
SPX100100100%2
/6EU1900-49
SPX259526%14
PYPL7518241%28
DIA-136280-49%63
GLD-80132-61%42
SPX29337279%8
/CLU19190168011%35
SPX-220220-100%20
TLT197525%45
SPX30083336%9
AMZN5510552%1
GOOGL-35280-13%21
SPX608607%6
TSLA-15175-9%7
/CLN19-270270-100%19
EEM185533%6
SMH245941%21
SPX-35535-7%24
SPY-35258-14%65
SMH201102197%30
TSLA-72145-50%22
VXX6811858%8
/CLM1926050052%23
BA10015067%28
SPY7816049%20
TSLA11532236%11

2. pillér - havonta új oktatási tartalmak, webinárok

Az előfizetéses rendszer részeként havonta egyszer tartok egy webinárt, ahol megválaszolom az összes felmerült kérdést. Ha nem tudsz rajta részt venni, felvételről megtekintheted, ill. előre beküldheted a kérdéseid, így biztosan kapsz rájuk választ.

A klub keretein belül - ütemezetten - az összes korábbi webinárhoz is hozzáférsz majd. Eddig 52 db webinárt tartottam az OpcioGuru fennállása óta, amely több, mint 49 órányi anyag.

Továbbá minden hónapban készítek egy új oktatási anyagot, amit Bónusz moduloknak neveztem el. Előfizetőként az opciós oktatási modulok mellett ezek közül is minden hónapban megnézhetsz egyet attól függően, hogy hányadik modulnál jársz, mert egyes anyagok csak 3-4 hónap alapozás után lesznek csak érthetőek.

TÉMATARTALOMHOSSZ
Butterfly stratégia 1/3

Butterfly alapismeretek átadása, különböző típusok áttekintése, legfontosabb előnyök, hátrányok tisztázása. Megnézzük a legfontosabb árazási jellemzőket, a javasolt alaptermékeket és a stratégia margin, ill. buying power vonatkozásait. Éles kereskedési példákat is tartalmaz.

2.5 óra
Butterfly stratégia 2/3

Átnézzük a Butterfly stratégia kialakításának irányelveit, a legfontosabb lépéseket pozíciónyitás előtt. Kvázi checklist jelleggel végigmegyünk mindenen, amit nyitás előtt tisztáznod kell magadban. Éles példákat is tartalmaz.

2 óra
Butterfly stratégia 3/3

Megnézzük az összes olyan átalakítási stratégiát amit tudnod kell akkor, ha iránymentes vagy irányzott Butterfly pozíciót nyitottál.

2 óra
Butterfly extra

Alaposan összehasonlítom a Butterfly-t az Iron Condor, Calendar és Vertical spread stratégiákkal. Emellett megnézzük még milyen részleges hedge funkciót tölthet be a Butterfly.

1.5 óra
Calendar / Diagonal spread

Calendar és Diagonal spread bemutatása, használata és éles kereskedési példák átalakításokkal.

2 óra
Calendar / Diagonal TOS Excel

Calendar és Diagonal spread árazására szolgáló TOS Excel táblázat. Nagyon gyorsan és hatékonyan át lehet látni vele a különböző lejáratok strike szintű Calendar és Diagonal árait. Íme egy kis ízelítő a táblázatból.

1 óra
Magasabb rendű görögök

Másodlagos (+harmadlagos) görögök áttekintése és használata TOS-ban. Megnézzük, hogyan változik a vega ha nő az IV, hogyan alakul a Delta ha telik az idő, milyen hatást gyakorol a vega-ra az idő, stb.

1.5 óra
Backspread stratégia

Backspread stratégia elmélete és gyakorlati alkalmazása, margin hatások, átalakítási lehetőségek, IV kitörésre, piaci (SPX) szakadásra megoldások.

2.5 óra
Butterfly TOS Excel

Butterfly spread árazására szolgáló TOS Excel táblázat. Nagyon gyorsan és hatékonyan át lehet látni vele a különböző lejáratok strike szintű Butterfly árait. Íme néhány ízelítő a táblázatból: itt, itt, és itt.

1.5 óra
Vertical TOS Excel

Vertical spread árazására szolgáló TOS Excel táblázat. Nagyon gyorsan és hatékonyan át lehet látni vele a különböző lejáratok strike szintű vertical árait. Íme egy kis ízelítő a táblázatból: itt.

1.5 óra
Puts & Calls TOS Excel

Puts & Calls árazására szolgáló TOS Excel táblázat. Nagyon gyorsan és hatékonyan át lehet látni vele a különböző opciók tulajdonságait és összefüggéseit. Íme egy kis ízelítő a táblázatból: itt.

1 óra
Ratio Spread stratégia

Ratio spread stratégia elmélete és gyakorlati alkalmazása, margin hatások, átalakítási lehetőségek, részvény kombinációk.

2.5 óra
Back / Ratio spread TOS Excel

Backspread és Ratio spread árazására szolgáló TOS Excel táblázat. Nagyon gyorsan és hatékonyan át lehet látni vele a különböző opciók tulajdonságait és összefüggéseit.

1 óra
TOS Ondemand Calendar Backtest

TOS Ondemand segítségével teszteltem Put és Call Calendar stratégiákat a koronavírusos tőzsdei esésben és emelkedésben. Segíthet elmélyíteni a stratégiával kapcsolatos legfontosabb összefüggéseket.

1 óra
Pair trading alapozó

Pair trading alapokról tanulhatsz ebben a modulban. Megismered a különböző fajtáit, hogyan kell TOS-on és IB-n kezelni, méretezési elvek, stb.

2 óra
Hedge stratégiák

Megnézzük a különféle hedge stratégiákat alaptermékekre, opciós ügyletekre és komplett portfólióra vetítve.

2.5 óra
Volatility Skew

Mélyebben beleássuk magunkat a Volatility skew világába. Megnézzük a TOS és IB skew elemzési eszközeit, átbeszéljük a legfontosabb IV skew opciós stratégiákat. Ezen felül bemutatok 3 olyan indexet, amiről eddig még nem volt szó és lehet velük volatilitást, skew-t és tail risk-et elemezni.

1 óra
Earnings stratégiák

Az earnings kereskedést mutatom be átfogóan. Megnézzük a legfontosabb tudnivalókat és az alkalmazható opciós stratégiák körét.

2 óra
Tastyworks adózás, transzfer

Tastyworks adózási segédlet, pozíció transzfer, utalás IB-ről és alszámla kezelése a gyakorlatban.

1 óra
Piaci gondolatok

Hangos gondolkodás piaci elképzelésről, opciós stratégiák összehasonlításáról adott elképzelés esetén, stratégia kiválasztása.

2 óra
Piaci gondolatok 2

Hangos gondolkodás piaci elképzelésről. Most alaposabban körbejártam a Diagonal témát és a hosszútávú 10x hozamú Butterfly stratégiákat.

2 óra
Piaci gondolatok 3

Ebben a részben a következőkről elmélkedtem: SPY hedge, TSLA long, MSFT short. Az irányzott stratégiákat hasonlítottam össze egymással és szó esett earnings keresésekről is.

2 óra
Piaci gondolatok 4

Ebben a részben éles piacon elemeztem, gondolkodtam, keresgéltem a lehetőségeket.

2 óra
SPY Call Calendar backtest 3-5 év

Profi backtester alkalmazás segítségével leteszteltem 3-5 éves időtávon a SPY T+3, T+7 és T+10 Call Calendar spread-ek teljesítményét.

1.5 óra
Delta & Gamma hedge

Mélyebben beleásunk a market maker-ek által alkalmazott Delta és Gamma fedezeti ügyletek piaci hatásaiba. Megnézzük a Gamma squeeze jelenséget is.

1 óra
Tőszdepszichó beszélgetés

Beszélgetés Báry Enikő, közgazdász, pszichológussal a kereskedés során fellépő érzelmekről, mintákról és azok kezeléséről.

1.25 óra
6 hónapos AAPL Call Butterfly

Egy 6 hónapos AAPL Call Butterfly pozíciót vezettem végig videósan. 3 különböző lejáratot, 8db átalakítást tartalmaz. Kezdeti kockázat: 593 USD, profit: 2.549 USD.

1.5 óra
Tőszdepszichó beszélgetés 2

Beszélgetés Báry Enikő, közgazdász, pszichológussal a beküldött kérdéseitekről.

1 óra
TSLA trend követés

2 hónapos TSLA trendkövetés ami indult Butterfly-al és Calendar-ral végződött 15 db átalakítást követően. Kezdeti kockázat: 900 USD, profit: 3174 USD.

1 óra

3. pillér - opciós oktatási modulok

Az OMK jelenleg 20 modulra bontva tartalmazza az összes általam, valaha készített opciós képzési videót és oktatást. Azaz 20 hónap alatt megkapod az ÖSSZES opciós anyagom! Ha most egyben szeretnéd az összeset és nem havi ütemezéssel akkor ajánlom figyelmedbe a Guruképzőt!

Anélkül, hogy az összes videót felsorolnám, a teljesség igénye nélkül az alábbi témákat dolgoztam fel az opciós oktatási modulokban.

Irány és iránymentes kereskedés attól függően, hogy alacsony vagy magas volatilitású piacon kereskedsz éppen. Ezek között megtalálod azokat a klasszikus opciós stratégiákat, amely segítségével a fentiek lekereskedhetők, mint pl. strangle, condor, butterfly, vertical, calendar, diagonal, backspread stb.

De a fentiek nem sokat érnek példák nélkül, így mindegyikre tucatnyi éles kereskedési példát is fogsz találni (több, mint 150 db).

Amellett, hogy látni fogod az egyes stratégiák nyitását, átalakítását és zárását, a gondolkodásmódomat is megismerheted a pozíciómenedzsment videókból, hiszen látni fogod, hogy adott helyzetben miért nyitok, alakítok át vagy zárok le egy pozíciót.

Abban hiszek, hogy nem elég tudni az elméletet, nagyon sok éles példát is kell látnod ahhoz, hogy leessen a tantusz. Ezt az egészet folyamatában tartalmazza az Opciós Mesterképző Klub!

A videók között megtalálod továbbá az összes általam használt kereskedési platform gyakorlati videóját is: Thinkorswim, Tastyworks és Interactive Brokers. Sőt, még az IB adózási útmutatót is tartalmazza.

Ha a havi ütemezésnél gyorsabban szeretnél haladni az anyagok feldolgozásával, arra is van lehetőséged a következő havidíj lehívásával, ami természetesen az előfizetésed lejáratát egy hónappal meghosszabbítja. Ha akarod, akár 2-3 hónap alatt is lehívhatod az összes képzési modult, csak győzd feldolgozni:).

Hogyan tudok segíteni, ha a tanulás során elakadsz?

Lehet, hogy már felmerült benned a kérdés, hogy kihez fordulhatsz ha a tanulás közben felmerülnek kérdések vagy elakadások.

Klubtagként egy aktív opciós fórumhoz is kapsz jogosultságot. Ebben a fórumban többszáz hasonszőrű opciós kereskedővel beszélgethetsz.

Ha bármilyen kérdésed van, azt bátran felteheted nekem és nekik is. Olyanok is tagok, akik már 10+ év opciós kereskedési tapasztalattal rendelkeznek.

Egy szó mint száz, nem leszel magadra hagyva. Ha bármi nem világos, írj akár emailt nekem, akár a fórumra.

De majdnem biztos vagyok abban is, hogy a kezdeti lépések összes kérdése már meg lett válaszolva vagy webinárban vagy a fórumban, így egy könnyed kereséssel meg is találhatod a választ azonnal.

Gyere és tapasztald meg a közösségi tanulás erejét!

Nincs elég tőkéd a kereskedéshez?

Szerencsére ma már nem kell $10.000 a számlanyitáshoz. Már két, megbízható brókercégnél is nyithatsz margin számlát korlát nélkül, amin el lehet kezdeni opciókkal kereskedni. Egyik az Interactive Brokers, másik a Tastyworks.

Interactive Brokers-nél 2011 óta van számlám és nagyon megbízhatónak találom. Tastyworks egy új cég, akikkel még csak 3 éves tapasztalatom van, de korrektnek tűnnek. Egyébként azok az alapítók akik anno a Thinkorswim-et hozták létre, így van bőven tapasztalatuk.

Akkor is érdemes elkezdeni a tanfolyamot, ha most épp nem áll rendelkezésedre a vágyott kereskedési összeg, mert a Thinkorswim demo platformján már most, INGYEN is el tudod kezdeni kipróbálni magad az opciók világában. És amíg összegyűlik a tőzsdére szánt összeg, addig is gyakorolhatsz.

Ugye benned is vannak ilyen gondolatok?

"Nem valami átverés ez is?"
Ha egy hete lennék a piacon, jogosan feltételezhetnéd ezt, de 13 éve létezik az OpcioGuru és több, mint 1500 ember járt már nálam képzésen. Ha átverés lenne, már nem lennék a piacon...

"Meg fogom tudni ezt tanulni, nem túl bonyolult?"
Mivel tisztában vagyok azzal, hogy nekem milyen volt autodidakta módon megtanulni az egészet, így azt is tudom, mit és hogyan kell úgy elmagyarázni, hogy mindenki megértse. Nem kell félned a túlzott szakkifejezésektől, mindent elmagyarázok "szájbarágósan". Innentől nem az a kérdés, hogy meg tudod-e tanulni, hanem, hogy meg akarod-e?

"De hát nekem nincs se pénzügyi se gazdasági végzettségem."
Megnyugtatlak, nekem sincs. Mi több, a legtöbb sikeres ügyfelem sem gazdasági szakember. Ha összeadni, kivonni és szorozni tudsz, akkor meg tudsz tanulni opciókkal kereskedni.

"Sosem voltam jó matekból."
Képzeld én is átlagos voltam. Az opciós platformok segítségével mindössze annyi a dolgod, hogy tudj összeadni, kivonni és szorozni. Ezt pedig már második általánosban megtanultad.

"Mi van ha elakadok, ki fog nekem segíteni?"
Én. Bármikor írhatsz nekem emailt vagy felteheted a kérdésed a fórumban, ahol egy tapasztalt opciós kereskedői közösség vár. Nem maradsz soha egyedül! Legkésőbb 48 órán belül választ kapsz minden kérdésedre.

"Fogok én ezzel pénzt csinálni a piacon?"
Ezt nem tudhatom és felelőtlen is lenne részemről bármi ígéretet adni. Annyit tudok ígérni csak, hogy a segítségemmel megtanulhatod, hogyan működik az opciós kereskedés. De, hogy ezzel a tudással mit kezdesz az rajtad múlik.

Tényleg működik ez távoktatás formában?

A válaszom röviden: igen.

Hosszabban: az elméleti anyagok mellett a folyamatos pozíció menedzsment, webinárok és havi tartalmak segítenek elmélyíteni a szükséges tudást.

A több hónapon keresztül zajló pozíciók menedzsmentjét bemutató videókat és aktív fórumot semmilyen könyv vagy élő képzés nem tudja helyettesíteni. 

Íme néhány ügyfelem élménybeszámolója, akik eddig velem tanultak távoktatási formában.

Ha most azt gondolod, hogy:

"Ez nekem túl drága."
A pénzügyi tudatlanság, megvezethetőség és a pénzkezelőktől való függés egy életen át sokkal drágább, mint a magadba fektetett tőke. Nem véletlen, hogy Warren Buffett-től származik a mondás, miszerint a legjobb befektetés a saját képzésünk.

"Nekem nincs szükségem az opciós kereskedésre."
Ez lehetséges, de akkor nem hiszem, hogy ezt az oldalt olvasnád. Ha itt vagy, az azt jelenti, hogy többre és jobbra vágysz mint a hagyományos kereskedői eszköztár. De tény, hogy nem mindenkinek való az opciós kereskedés.

"Nekem erre nincs időm."
Tényleg nincs a saját képzésedre havi 10 órád? Ha azt csinálod, amit eddig, azt kapod amit eddig. Ha nem fontos az érzés, hogy saját magad vagy a pénzügyeid ura, akkor jogos, hogy nincs rá időd. Ha pedig tényleg idő szűkében vagy, mégis haladnál ezzel, akkor is szabadon megteheted, mert a saját ütemedben haladhatsz. A webinárokat is visszanézheted később.

"Nekem ez túl nehéz!"
Megértem, hogy teljesen egyedül megtanulni az opciózást nehéz, én sem javaslom. Ha viszont velem tanulsz, fogom a kezed folyamatosan hónapról, hónapra, egészen addig, amíg úgy nem érzed, hogy önállóvá válsz és magadtól kereskedsz az éles piacon.

"Már régóta kereskedek és mégsem lettem profitábilis, miért pont az opció segítene?"
Sosem mondtam, hogy ezzel biztosan profitábilis leszel. Ezt a tőzsdén nem lehet kijelenteni. Azt viszont igen, hogy olyan eszköztárad lesz, ami a hagyományos piacon nem áll rendelkezésedre. Sokkal profibban fogod tudni a kockázatokat kezelni. Ha iránykereskedésben nem vagy túl jó, akkor ott az iránymentes kereskedés is mint lehetőség. Én nem ígérhetem, hogy profitábilissá teszlek, azt viszont igen, hogy a legjobb tudásom szerint igyekszem segíteni és támogatni az utadon hónapról, hónapra.

"Miért kéne veled tanulnom, biztos találok jobbat, mint te."
Sosem mondtam, hogy én vagyok a legjobb. Egyet viszont szinte biztosan tudok: Magyarországon senkinek sincs több mint ezer fős opciós oktatási tapasztalata és 10 éves múltja ebben.

"Nem kell a segítséged, megtanulom inkább magamtól."
Ehhez szeretnék sok szerencsét kívánni. Én is magamtól tanultam meg, szóval nem lehetetlen, kérdés, hogy megéri-e. Azért majd írj 5 év múlva, hogy hol tartasz:)

"A családom és barátaim nem támogatnak a tőzsdézésben."
Tudom, hogy sokan vannak ebben a helyzetben. De az ő érdekük is a te sikered. El kell nekik magyaráznod, hogy nem kaszinózni fogsz, hanem igyekszel megalapozott befektetési és kereskedési döntéseket hozni egy profi kockázatkezelő eszköz segítségével.

"Túl lassú nekem ez a havi ütemezés, gyorsabban akarok haladni."
Ezt bármikor megteheted. Ha előbb végzel adott hónapra ütemezett oktatási modullal, kifizetheted a következő hónapot és már eléred azokat az anyagokat is. Természetesen ezzel meghosszabbodik az előfizetésed érvényessége is. Ha kifizettél 1 hónap alatt 6 hónapot akkor 6 hónapig nem kerül terhelésre a kártyád. Tehát nem duplán fizetsz!

Ha már vásároltál tőlem...

Ne aggódj, ha már vásároltál valamelyik termékemből, mert nem kell a már megvásárolt tananyagaidért újra fizetned.
Ha pl. megvetted az Opció START-ot vagy a Kezdőcsomagot, kérlek jelezd nekem email-en, és aktiválom az összes tananyagot, amit már korábban kifizettél, így az előfizetéssel onnan folytathatod az opciós tanulmányaidat, ahol épp tartasz, a korábban megvásárolt termékeid feldolgozása után.

Gyakori kérdések és válaszok

Lehet máshogy is fizetni mint bankkártyával?
Mivel az előfizetői tagság a havidíjak automatikus levonásával működik ezért kizárólag online bankkártyás fizetést tudunk elfogadni. Ma már kártyát igényelni gyerekjáték, akár privát akár céges számlához. Ha még nincs és igényelsz, figyelj rá, hogy olyan legyen, amivel lehet online is fizetni (pl. Mastercard, Visa).
Mikor indul az előfizetés?
Hogyan férek hozzá a tananyagokhoz?
Hogyan tudok gyorsabban haladni, mint a havi ütemezés?
Mi van akkor, ha elakadok? Hol kérdezhetek?
Kell rögtön nyitnom éles számlát is?
Szükségem lesz-e bármilyen plusz eszközre, szoftverre?
Mennyi kell az éles számlanyitáshoz?
Meg tudom ezt tanulni pénzügyi végzettség nélkül?
Hogyan mondhatom le az előfizetést?
Mi történik ha lemondom az előfizetést?
Lemondáskor jár vissza pénz?
Ha egyszer lemondtam, visszajöhetek még tagnak?
Hogyan kapok számlát?

Előfizetés díja

Image

29.990 Ft / hó vagy

79.990 Ft / 3 hó (kedvezmény: 9.980 Ft)

Alacsony kockázat - magas profit potenciál


Ha bele akarsz kóstolni az opciózás világába, ennél alacsonyabb kockázattal ezt még soha nem tehetted meg. Havi 29.990 forint mellett eldöntheted, hogy ez a világ neked való-e.

Ezért a pénzért olyan havi támogatást és tudást kapsz ami remélhetőleg ennek a többszörösét fogja neked érni. Gondolj bele: ez mindössze kb. 100 dollár havonta. Ennek többszörösét lehet elveszíteni vagy megnyerni az éles piacon pillanatok alatt.

Áfamentes értékesítés

Figyelem! Van még valami, amit jó, ha tudsz. ÁFAMENTES a vásárlásod akkor, ha az Európai Unió területén kívüli magánszemélyként vagy cégként rendeled meg, vagy akkor, ha az EU területére bejegyzett (de nem magyar!), EU adószámmal rendelkező cégként kéred. Ha ezek egyikébe tartozol, akkor a te árad áfamentes lesz, bármelyik fizetési módot választod.

Fizetés bankkártyával

Tekintettel arra, hogy egy havi előfizetésről van szó, kizárólag bankkártyával lehet fizetni. Az előfizetésed automatikusan megújul, ami azt jelenti, hogy a fent megadott összeggel terhelésre kerül a fizetéskor megadott bankkártyád segítségével minden hónapban, egészen addig, amíg le nem mondod az előfizetést. A szolgáltatást bármikor lemondhatod egy gombnyomással a belső felületen. A havidíjak terhelésekor a "Barion Payment Zrt." fog szerepelni a számlakivonatokon.

A klub jelenleg zárva tart (de üzemel)

A klub egy zárt közösség, amelyhez csak időnként lehet csatlakozni.

Értesíts a klubnyitásról!

Add meg az email címed, hogy időben értesíthesselek a klubnyitásról! (Ne freemail, citromail vagy vipmail címet adj meg, oda soha nem jutnak el a levelek).

Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet és a Honlapon folytatott tevékenységemmel (ide értve a vásárlást is) kapcsolatos adataimat abból a célból kezelje, hogy a megadott email címen a szolgáltatásaikra és termékeikre vonatkozó személyre szabott ajánlattal közvetlenül megkeressenek.