• Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető tájékoztatók megküldése céljából kezelje.

 • Interactive Brokers számlanyitási segédlet

Mennyire gondolod komolyan a kereskedést?

Teljesen kezdőtől a profi szintig tudlak segíteni abban, hogy profitábilis kereskedővé válhass!

box 3

box 3

Opciós Bemutató

Rendszeresen tartok opciós webinárokat és személyes bemutató előadásokat is. Ha vannak kérdéseid az opciókkal kapcsolatban, érdemes részt venned valamelyiken, minden kérdésedre választ kapsz.

box 1

Opciós Oktatás

Tanulhatsz velem interaktív távoktatásban, vagy részt vehetsz az opciós klubomban is, mindkét esetben az alapoktól a profi stratégiákig végigveszünk mindent, amire kereskedés közben szükséged lehet.

box 2

Iránymentes Kereskedés

Ha már nem vagy kezdő opciós kereskedő, és nehezedre esik eltalálni a piac mozgását, akkor az iránymentes kereskedést neked találták ki. De ez sem Szent Grál, itt a kockázatokat kell profin kezelni.

Ismerj meg jobban!

Ugyanazokkal a problémákkal küzdöttem, mint talán most Te...

Nagy Gergely - OpcioGuru

Hosszú és kemény utat tettem meg az opciós kereskedésig. Mindig is nehezemre esett megtippelni, merre megy a piac. Azt pedig egyenesen gyűlöltem, amikor kivett a stop, majd a piac fordult de én már nem voltam benne. Arról nem is beszélve, hogy számomra a stop soha nem jelentett igazi kockázatkezelést. Főleg ez motivált abban, hogy bohóckodás helyett komolyabban vegyem a kereskedést. Két év és két ledarált számla után kezdtek a dolgok jóra fordulni...

Olvasd tovább a történetem!

Ők már opcióznak

Vélemények az opciós oktatásról

 • Először is nagy köszönet és tisztelet jár Gerynek azért a munkáért amit végez, és főleg ahogyan végzi! Részt vettem az általa kínált oktatásokon és bátran állíthatom, hogy nagyon profi munka egytől egyig, csak ajánlani tudom.

  Gábor

 • Az oktatás magasan felülmúlta az elvárásaimat. Aktív forexesként érkeztem a tanfolyamra, így azért volt némi tőzsdés alapom, de ez a két és fél nap egy teljesen új világot nyitott meg számomra. Hatalmas pozitívumként emelném ki az oktatás gyakorlat-orientáltságát! 

   Letti

 • Gery videóival egy olyan tudásra tettem szert, mellyel magas való-színűségű stratégiákat tudok kereskedni egy rugalmas rendszerben, ráadásul iránymentesen! Gyönyörű látni, ahogy napról napra az idő felzabálja a kiírt opcióimat, imádom!

   Ádám

 • Aktívan kereskedek és az oktatáson szerzett tapasztalatomat már az oktatás ideje alatt beépítettem az éles kereskedési stratégiámba, amivel az oktatás végére a tandíjat 100%-ban visszakerestem.

   Ákos

 • Az oktatás profi minden értelemben, a hangulat tanfolyamon remek, a helyszín tökéletes. Gery nagyon jó előadó, remek humora van és minden szaván érezni, hogy imádja az opciók világát, igazi megszállott jó értelemben.

   Gábor

Még több vélemény...