Opció GURUKÉPZŐ

Tudom, hogy nem szeretsz túl hosszú sales oldalakat átböngészni, így az alábbiakban röviden összefoglalom ennek az új képzési struktúrának a lényegét. Ha a részletekre vagy kíváncsi görgesd végig az oldalt.

A GURUKÉPZŐ egy ALL IN ONE csomag, azaz tartalmaz mindent, amit valaha felvettem videóra (2023.06.30-i állapot). Értsd ez alatt az összes opciós képzési modult, webinárt és pozíció menedzsmentet.

A Guruképző tartalmazza a 2019 márciusában indult Opciós Mesterképző Klub (OMK) során készített összes bónusz modult, éles pozíciómenedzsmentet és webinárt is.

Ez összesen több, mint 200 órányi profi opciós videó egy csomagban.

Ez nem egy előfizetés, nem kell elköteleződnöd és nincs időbeli ütemezés sem. Egyszer megvásárolod és úgy dolgozod fel, ahogy neked tetszik. Persze ha nem értesz valamit, akkor a fórumban állunk rendelkezésedre korlátlanul, így nem leszel soha magadra hagyva. A képzés megvásárlásával Magyarország legnagyobb opciós közösségéhez fogsz csatlakozni. A fórumtagságodnak nincs időbeli korlátja sem. Egyszer belépsz és onnantól "örökre" eléred a fórumot.

A csomagban minden piaci környezetre fogsz találni éles kötési példákat: alacsony vagy magas volatilitás, irány vagy iránymentes kereskedés, teljes mindegy, mindenre van stratégia és éles példa is.

Amire képes leszel a képzési rendszer segítségével


Kontroll lesz a pénzed felett
Sokkal tudatosabban kereskedhetsz, ráadásul önállóan. Anélkül, hogy másra kellene bíznod a pénzedet.
 
Tudod kezelni a kockázatot
A bosszantó stop megbízások helyett megismered a valódi kockázatkezelést, amivel minden piaci helyzetben tudsz védekezni.
 
Magabiztos kereskedő leszel
Legyen szó iránykereskedésről vagy iránymentesről, képes leszel önállóan, megalapozottan spekulálni, akár menet közben is átalakíthatod egy pozíciódat.

Miért érdemes a GURUKÉPZŐvel belevágni?

Feltételezem azért vagy itt, mert érdekel a tőzsde, pénz, szabadság, függetlenség vagy szimplán a mentális kihívások. Én is így jutottam ide. De 15 évvel ezelőtt nem nagyon tudtam senkitől segítséget kérni, így belevágtam egyedül.

Azt hittem majd rájövök a tutira, így évekig bűvöltem az indikátorokat és egyéb "ezoterikus" rendszereket, hogy rájöjjek mi az irány és mikor fordul a piac. Ezzel sokat veszítettem, de a "soha nem adom fel" hozzállásommal addig kutattam és próbálkoztam, míg eljutottam az opciós kereskedésig, ami egy óriási megváltás volt az akkori útvesztők után.

Iszonyú mennyiségű könyv, próbálkozás és tanulópénz áll ennek hátterében.

Visszatérve a fenti kérdésre, az opciós kereskedésben való elindulást egyedül, önállóan, ahogy én megszenvedtem vele: senkinek sem ajánlom. Úgy gondolom, hogy kevés embernek van erre egyedül 10 éve és több (tíz) millió forint elveszítendő pénze, mire összeáll a kép.

A világ legjobb üzlete az, amikor másnak a tudását és tapasztalatát veszed meg töredékéért annak, amennyit ér, vagy amennyibe neked kerülne rájönni. Én ezt kínálom most neked.

Ha vonz a tőzsde, ha szeretsz kereskedni akkor érdemes belevágnod, mert olyan lehetőségeket tartogat, amelyet a hagyományos "munka" soha nem fog. De mint tudod, ez a tőzsde, így nincs tuti és nem lesz benne mindenki sikeres. Így ha azt gondolod, hogy munka helyett csak nyomkodnod kell a gombot és dől a zseton akkor zárd is be rögtön az oldalt. Az opciós kereskedés nem való mindenkinek.

Tévhit: sokan azt hiszik, hogy megtanulnak kereskedni és már mondhatnak is fel a munkahelyükön, mert ebből fognak megélni. A legtöbb ember számára ez nem reális. Sokkal inkább érdemes erre a tevékenységre egy vagyonépítési potenciállal rendelkező lábként tekinteni. Én sem kizárólag az opciós kereskedésből élek, sokkal több lábon állok, ami stabilitást és nyugalmat ad és ez fontos a kereskedésnél is.

Az opciós kereskedés neked szól

ha kipróbáltál már szinte mindent a tőzsdén, mégsem vagy profitábilis,

ha most kezded és meg akarod úszni a nagy tanulópénzt és felesleges köröket,

ha eleged van abból, hogy más kezeli a pénzedet, ráadásul gyenge eredménnyel,

ha véget vetnél a stop használatának és profi kockázatkezelésre váltanál,

ha meg akarod tanulni a legprofitábilisabb opciós stratégiákat és azok alkalmazását,

ha irány és iránymentesen is akarsz kereskedni,

ha magas valószínűségű stratégiákkal szeretnél kereskedni,

ha el akarod kezdeni az opciós kereskedést már néhány ezer dollárral,

ha végre a saját kezedbe akarod venni a pénzügyi jövődet.

Magadra ismertél? Mielőtt teljesen hatalmába kerít az érzés, hogy ez neked való, nézzük meg azt is, hogy milkor nem éri meg ebbe időt és energiát fektetned.

Az opciózás nem neked való

ha azt gondolod, egy csapásra anyagilag függetlenné válhatsz,

ha azt hiszed, energia befektetés, tanulás nélkül is elérhetsz sikereket,

ha azt érzed, matek zseninek kell lenni a tőzsdei kereskedéshez,

ha hiszel azoknak, akik szerint a tőzsde csupa rizikó, amit úgysem lehet kiismerni,

ha munka helyett, néhány hónap tanulás után ebből akarnál megélni!

Most már látod a teljes képet, és el tudod dönteni, hogy akarsz-e ezzel foglalkozni. Ha igen, akkor olyan dolgokra foglak megtanítani, amikről eddig nem is sejtetted, hogy lehetségesek.

Mire lehetsz képes ha velem tanulsz?

Csak rajtad múlik, hogy mit veszel ki a képzésből, de ha beleteszed az időt és energiát, akkor az alábbiakra lehetsz képes (nem mindenki lesz az):

magasabb valószínűséggel irányt kereskedni,

iránymentesen kereskedni magas valószínűséggel,

stop nélkül kockázatot kezelni minden piaci helyzetben,

átalakítási stratégiák segítségével valószínűséget növelni és kockázatot csökkenteni,

bebiztosítani egyedi részvényeid, vagy akár a teljes portfóliód,

tudni fogod mikor van túlzott optimizmus vagy félelem a piacon és ezt hogy kell kihasználni,

profi módon használni az opciós kereskedési platformot éles kötésekre,

piaci véleménytől függetlenül volatilitás változásra kereskedni.

Miért tanulj velem?

Mert 2006 óta kereskedek opciókkal és folyamatosan fejlesztem a tudásom, amelyet az oktató és pozíció menedzsment videókban közzéteszek.

Hosszú és kemény utat tettem meg az opciós kereskedésben…

17 évvel ezelőtt, amikor eldöntöttem, hogy elkezdek tőzsdézni, csak egyet tehettem: a legjobb tudásom szerint, főleg könyvek alapján próbáltam kereskedni. Voltam annyira naiv, hogy azt gondoltam, az elmélet elegendő, és nem szükséges a gyakorlati tapasztalat. Hatalmas veszteségeket szenvedtem el, és nem tudtam senkitől segítséget kérni. Nehezen tanultam meg a kockázatkezelést és azt, hogy melyik stratégia a leginkább profitábilis és milyen piaci környezetben.

Jelen pillanatban két út áll előtted:

 1. Megpróbálod egyedül elsajátítani az opciós kereskedést, ami során időt és energiát vesztegetsz, ráadásul jelentős pénzügyi veszteségeket is szenvedhetsz. Bár fejlődni fogsz, ennek ára igen magas lehet.
 2. Saját tempódban, a munkád mellett, akár pénzügyi előképzettség nélkül is elvégezheted képzésemet, amely segít abban, hogy kézbe vehesd a saját pénzügyi jövődet.

Miért éppen az OpcioGuru?

Az OpcioGuru a megalakulása óta Magyarországon piacvezető az opciós tőzsdei képzések területén.

A tanfolyamaink mindig úgy kerülnek összeállításra, hogy a lehető leggyakorlatiasabb tanácsokat és tippeket kínáljuk, amelyeket azonnal alkalmazhatsz a saját kereskedési stratégiádban. Úgy véljük, hogy még ha már korábban is belekóstoltál az opciózásba, számos új gyakorlati tippet és trükköt sajátíthatsz el a képzéseinken.

Célunk, hogy folyamatosan bővítsük és frissítsük a tananyagot, hogy naprakész és hatékony tudást nyújthassunk neked.

 

0
év kereskedési tapasztalat
0
év oktatási tapasztalat
0
opciós kereskedő tanítvány

A Guruképző rendszer 3 pillére

A GURUKÉPZŐ 3 pillérre épül, amelyek biztosítják az elmélet és gyakorlat együttes és folyamatos elsajátítását.

1. pillér - opciós oktatási modulok

A GURUKÉPZŐ tartalmazza az összes általam, valaha készített opciós képzési videót, ezért is ALL IN ONE csomag (2023.06.30-i állapot). Tartalmazza az összes modult, amit az Opciós Mesterképző Klub során készítettem.

Jelenleg a Guruképző az alábbi modulokat tartalmazza, így ha a vásárlás mellett döntesz, akkor azonnal hozzájutsz az alábbi oktatóanyagokhoz. Az alábbi táblázatban található modulok másképp kerültek felosztásra, mint az Opciós Mesterképző Klub moduljai, de ugyanazokat az anyagokat tartalmazzák, nincs tartalombeli eltérés.

KEZDŐ MODULOK

Ebben a szekcióban találod azokat az oktatóanyagokat, amelyek alapvető ismereteket nyújtanak az opciós kereskedés világába való belépéshez. Minden modul úgy van összeállítva, hogy lépésről lépésre vezessen be a pénzügyi eszközök, stratégiák és piaci alapok megértésébe.

TÉMATARTALOM
Opció START

Opciós alapismeretek, az opciók fajtái, a kockázati grafikon megismerése, long és short opciók, opciós volatilitás.

Thinkorswim

A TOS használatának megismerése, opciós analízis, gyakorlás.

Iránykereskedés

Opciós iránykereskedés elmélete és gyakorlata.

Szintkereskedés

Opciós szintkereskedés elmélete és gyakorlata.

Opciós Görögök

Opciós görögök megismerése és gyakorlati alkalmazásuk.

Opciós lejárat

Opciós lejárati helyzetek kezelése.

Piaci Mátrix

A piaci mátrix megismerése, összeállítása TOS és IB platformokon.

Technikai elemzés

A technikai elemzéssel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat mutatom be a TradingView segítségével.HALADÓ MODULOK

A Haladó modulok mélyebb ismereteket kínálnak a már megszerzett alapokra építve. Itt találhatóak meg azok a speciális stratégiák és részletes piacelemzési technikák, amelyekkel finomíthatod kereskedési módszereidet és növelheted piaci sikerességedet.

TÉMATARTALOM
Calendar / Diagonal stratégia

Calendar / Diagonal stratégia elmélete és gyakorlata. Alacsony volatilitású piacon ideális.

Butterfly stratégia

Butterfly stratégia elmélete és gyakorlata. Magas volatilitású piacon ideális.

Ratio spread stratégia

Ratio spread stratégia elmélete és gyakorlata. Magas volatilitású piacon ideális a megnyitása.

Backspread stratégia

Backspread stratégia elmélete és gyakorlata. Alacsony volatilitású piacon ideális a megnyitása.

TimeFly stratégia

A TimeFly stratégia ötvözi a Butterfly és a Calendar spread jellegzetességeit. Ezt mutatom be éles pozíciók segítségével.

Earnings stratégiák

Earnings során alkalmazható stratégiák köre.

Double Calendar / Diagonal

Double Calendar / Diagonal stratégiák átnézése, több hetes szimulációk követése.

Futures opciós piac

Futures termékek megismerése és kereskedésük opciókkal.

Alaptermék kombinációk

Opciós stratégiák kombinálása alaptermékekkel.

Alaptermék szimulációk

12 db alaptermékes szimulációt rögzítettem különféle opciós stratégiákkal kombinálva.

Átalakítási stratégiák

Opciós átalakítási lehetőségek megismerése, az átalakítások gyakorlása.

Piaci gondolatok

Hangos gondolkodás piaci elképzelésről, opciós stratégiák összehasonlításáról adott elképzelés esetén, stratégia kiválasztása.

Piaci gondolatok 2

Hangos gondolkodás piaci elképzelésről. Most alaposabban körbejártam a Diagonal témát és a hosszútávú 10x hozamú Butterfly stratégiákat.

Piaci gondolatok 3

Ebben a részben a következőkről elmélkedtem: SPY hedge, TSLA long, MSFT short. Az irányzott stratégiákat hasonlítottam össze egymással és szó esett earnings keresésekről is.

Piaci gondolatok 4

Ebben a részben nyitott piacon elemeztem, gondolkodtam, keresgéltem a lehetőségeket.

Piaci gondolatok 5

Ebben a részben credit Put BWB stratégiákat keresgélek olyan alaptermékekre, amik sokat estek és megnőtt az IV-jük.

Piaci szimulációk

11 db szimulációt indítottam el, amelyek során különféle átalakításokat mutattam be. Benne volt az FOMC meeting is.

Piaci szimulációk 2

8 különféle piaci szimuláció az FOMC környékén: Calendar / Diagonal combo, TimeFly vs. Calendar, risk reversal.

Hedge stratégiák

Megnézzük a különféle hedge stratégiákat alaptermékekre, opciós ügyletekre és komplett portfólióra vetítve.

Delta & Gamma hedge

Mélyebben beleásunk a market maker-ek által alkalmazott Delta és Gamma fedezeti ügyletek piaci hatásaiba. Megnézzük a Gamma squeeze jelenséget is.

Pair trading alapozó

Pair trading alapokról tanulhatsz ebben a modulban. Megismered a különböző fajtáit, hogyan kell TOS-on és IB-n kezelni, méretezési elvek, stb.

Volatility skew

Volatility Skew elemzése, stratégiák, platform beállítások.

Coaching sorozat

Nagyon régi anyag, de hátha találsz benne értékes meglátásokat. A piaci vélemény kialakítása, strike választás lépései, a kiírás kritériumai, gyakorlás TOS-ban, átalakítások gyakorlása Covered Call, spread hacker, IB beállítások, lejárat előtti teendők.

Magasabb rendű Görögök

Magasabb rendű görögök áttekintése és használata TOS-ban. Megnézzük, hogyan változik a vega ha nő az IV, hogyan alakul a Delta ha telik az idő, milyen hatást gyakorol a vega-ra az idő, stb.PLATFORM MODULOK

TÉMATARTALOM
Interactive Brokers

Az Interactive Brokers felület részletes megismerése, gyakorlás.

Interactive Brokers adózás

Az adóbevalláshoz szükséges IB riportok áttekintése és az adatok összegzése.

Tastyworks

Tastyworks platform megismerése, gyakorlás.

Calendar / Diagonal TOS Excel tábla

Calendar és Diagonal árazásához használt TOS Excel tábla.

Butterfly TOS Excel tábla

Butterfly árazásához használt TOS Excel tábla.

Vertical TOS Excel tábla

Vertical spread árazásához használt TOS Excel tábla.

Puts & Calls TOS Excel tábla

Single opciós árazásához használt TOS Excel tábla.

Back / Ratio spread TOS Excel tábla

Back és Ratio spread árazásához használt TOS Excel tábla

Tradier brókercég

Bemutatom a Tradier brókercéget, amit már élesben is használok egy ideje. GuruScan-ből egy gombnyomással átvihető bármilyen spread order ticket a Tradier-be.

Tastyworks adózás, transzfer

Tastyworks adózási segédlet, pozíció transzfer, utalás IB-ről és alszámla kezelése a gyakorlatban.

TradeHawk platform

Tradier számlához kapcsolható TradeHawk kereskedési platform bemutatása.IRÁNYMENTES MODULOK

TÉMATARTALOM
Iránymentes kereskedés

Az iránymentes kereskedés lehetőségei, Iron Condor, Short Strangle, gyakorlás

Iránymentes pozíciók kezelése

Iránymentes pozíciómenedzsment felvételek 2012-13 évekből. (ÉKPM)

Optimalizált Iránymentes Kereskedés

Tastytrade iránymentes kereskedéssel kapcsolatos tanulmányok feldolgozása.EXTRA MODULOK

Extra moduljaink a kereskedési ismereteket kiegészítő egyedi témaköröket dolgoznak fel, de az éles kereskedés elkezdéséhez nem feltétlen szükségesek. Itt olyan értékes tartalmakat találsz, mint az ügyfélinterjúk, tőzsdepszichó vagy a mesterséges intelligencia alkalmazása a kereskedésben, amelyek új perspektívát nyújtanak és színesítik a kereskedői tudástárat.

TÉMATARTALOM
SPY Call Calendar backtest 3-5 év

Profi backtester alkalmazás segítségével leteszteltem 3-5 éves időtávon a SPY T+3, T+7 és T+10 Call Calendar spread-ek teljesítményét.

TOS Ondemand Calendar Backtest

Alábbiakban találod a TOS Ondemand segítségével végrehajtott Calendar backtest-jeimet a koronavírusos időszakra vetítve.

Tőzsdepszichó beszélgetés

Beszélgetés Báry Enikő, közgazdász, pszichológussal a kereskedés során fellépő érzelmekről, mintákról és azok kezeléséről.

Tőzsdepszichó beszélgetés 2

Beszélgetés Báry Enikő, közgazdász, pszichológussal a beküldött kérdéseitekről.

6 hónapos AAPL Call Butterfly

Egy 6 hónapos AAPL Call Butterfly pozíciót vezettem végig videósan. 3 különböző lejáratot, 8db átalakítást tartalmaz. Kezdeti kockázat: 593 USD, profit: 2.549 USD.

TSLA trend követés

2 hónapos TSLA trendkövetés ami indult Butterfly-al és Calendar-ral végződött 15 db átalakítást követően. Kezdeti kockázat: 900 USD, profit: 3174 USD.

Coaching Róberttel

Opciós coaching felvétel Róberttel, aki 20 éves kereskedik már a tőzsdén és nagyon izgalmas opciós kérdései voltak.

Coaching Szilárddal

Opciós coaching felvétel Szilárddal.

Coaching Szabolccsal

Opciós coaching felvétel Szabolccsal.

Wheel Strategy variációk

A népszerű opciós Wheel Strategy-t nézzük át és turbózzuk fel további opciós stratégiai ötletekkel.

Beszélgetés traderekkel

Ebben a modulban Péterrel beszélgetek, aki több, mint 5 éve kezdte az opciós kereskedést. Mesélt a nehézségeiről, sikereiről és tapasztalatairól.

Beszélgetés traderekkel 2

Ebben a modulban Zoltánnal beszélgetek, aki 5 éve kezdte az opciós kereskedést. Számlát 3x-ozott, majd elmesélte élete legnagyobb befektetési hibáját. Sok tapasztalatot osztott meg velünk.

GuruScan sablonok

Bemutatom az általam használt GuruScan sablonokat és azt, hogy milyen piaci körülmények között érdemes őket alkalmazni.

Kripto Start

Ebben a modulban megnézzük a kripto opciós kereskedés alapjait, elérhető termékeket, kereskedési platformot. Ez az anyag kezdő szintről építi fel a kripto opciós kereskedéshez szükséges tudásanyagot. Az OpcióStart-ra épít. Azt mindenképp nézd meg előtte.2. pillér - pozíció menedzsment

A tanulás elmélyítéséhez nem elég az oktató videók feldolgozása (1. pillér), látnod kell hogyan működnek az egyes stratégiák és átalakítási megoldások az aktuális piaci helyzetben.

A GURUKÉPZŐ több száz pozíciómenedzsmentet tartalmaz, így láthatod, hogy én hogyan alkalmazom az adott stratégiát, legyen szó magas vagy alacsony volatilitásról, irány vagy iránymentes kereskedésről.

Az OMK során kezelt pozíciók kimutatását az alábbiakban tekintheted meg. Ezeket a pozíció menedzsment videókat is tartalmazza a GURUKÉPZŐ és még további közel 100 pozícióét korábbi oktatásokból.

Alábbiakban néhány érdekesebb statisztika az éles pozíciókról:

 • Összes pozíció: 452 db

 • Átlagos profit: 44% (kockázatra vetítve)

 • Max profit: 2007% (kockázatra vetítve)

 • Max veszteség: -105%

 • Átlagos tartási idő: 23 nap

 • Leghosszabb tartási idő: 249 nap

 • Átlagos átalakítások száma: 1.8 db

 • Max átalakítás egy pozinál: 15 db

 • Átlagos videó hossz: 10 perc

 • Összes pozi videó hossza: 72 óra

Ha szeretnéd látni a konkrét pozíciókat és eredményeiket, kattints ide!

3. pillér - webinár felvételek

A tanulási folyamat során elképesztően sokat segít az ha látod, hogy az előtted végzett több, mint 1500 tanítványnak milyen kérdései és problémái adódtak, amelyekre webinár segítségével válaszoltam.

Jelenleg 965 megválaszolt webinár kérdésnél járunk, amelyek 52 órányi időtartamot ölelnek fel, így van rá esély, hogy az összes jövőbeni kérdésed már feltették és még a választ is megtalálod rá:).

Hogyan kaphatod meg a későbbi frissítéseket?

A GURUKÉPZŐ jelenleg tartalmaz MINDENT, amit 2023.06.30-ig készítettem.
Ha most megvásárolod az anyagot akkor a későbbi frissítésekhez jelképes upgrade áron juthatsz hozzá, de ennyi anyagot átnézve szerintem nem lesz rá szükséged...

Évente néhány alkalommal tervezem frissíteni a GURUKÉPZŐ tartalmát az azóta készült oktatási modulokkal, pozíciómenedzsmenttel és webinárokkal.

Hogyan tudok segíteni, ha a tanulás során elakadsz?

Lehet, hogy már felmerült benned a kérdés, hogy kihez fordulhatsz ha a tanulás közben felmerülnek kérdések vagy elakadások.

A GURUKÉPZŐ megvásárlásával egy olyan fórumhoz is kapsz jogosultságot, ami szintén nem időkorlátos. Ebben a fórumban aktív opciós kereskedőkkel beszélgethetsz.

Ha bármilyen kérdésed van, azt bátran felteheted nekem és nekik is. Olyanok is tagok, akik már 10+ év opciós kereskedési tapasztalattal rendelkeznek.

Ebben a fórumban jelenleg 10 évre visszamenőleg, több, mint 23.000 bejegyzést találsz, amelyek között természetesen keresni is lehet, mert ezt önmagában átolvasni lehet több idő lenne mint a videókat megnézni:)

Egy szó mint száz, nem leszel magadra hagyva. Ha bármi nem világos, írj akár emailt nekem, akár a fórumra.

De majdnem biztos vagyok abban is, hogy a kezdeti lépések összes kérdése már meg lett válaszolva vagy webinárban vagy a fórumban, így egy könnyed kereséssel meg is találhatod a választ azonnal.

Nincs elég tőkéd a kereskedéshez?

Szerencsére ma már nem kell $10.000 a számlanyitáshoz. Már két, megbízható brókercégnél is nyithatsz margin számlát korlát nélkül, amin el lehet kezdeni opciókkal kereskedni. Egyik az Interactive Brokers, másik a Tastyworks.

Akkor is érdemes elkezdeni a tanfolyamot, ha most épp nem áll rendelkezésedre a vágyott kereskedési összeg, mert a Thinkorswim demo platformján már most, INGYEN is el tudod kezdeni kipróbálni magad az opciók világában. És amíg összegyűlik a tőzsdére szánt összeg, addig is gyakorolhatsz.

Ugye benned is vannak ilyen gondolatok?

"Nem valami átverés ez is?"
Ha egy hete lennék a piacon, jogosan feltételezhetnéd ezt, de 13 éve létezik az OpcioGuru és több, mint 1500 ember járt már nálam képzésen. Ha átverés lenne, már nem lennék a piacon...

"Meg fogom tudni ezt tanulni, nem túl bonyolult?"
Mivel tisztában vagyok azzal, hogy nekem milyen volt autodidakta módon megtanulni az egészet, így azt is tudom, mit és hogyan kell úgy elmagyarázni, hogy mindenki megértse. Nem kell félned a túlzott szakkifejezésektől, mindent elmagyarázok "szájbarágósan". Innentől nem az a kérdés, hogy meg tudod-e tanulni, hanem, hogy meg akarod-e?

"De hát nekem nincs se pénzügyi se gazdasági végzettségem."
Megnyugtatlak, nekem sincs. Mi több, a legtöbb sikeres ügyfelem sem gazdasági szakember. Ha összeadni, kivonni és szorozni tudsz, akkor meg tudsz tanulni opciókkal kereskedni.

"Sosem voltam jó matekból."
Képzeld én is átlagos voltam. Az opciós platformok segítségével mindössze annyi a dolgod, hogy tudj összeadni, kivonni és szorozni. Ezt pedig már második általánosban megtanultad.

"Mi van ha elakadok, ki fog nekem segíteni?"
Én. Bármikor írhatsz nekem emailt vagy felteheted a kérdésed a fórumban, ahol egy tapasztalt opciós kereskedői közösség vár. Nem maradsz soha egyedül! Legkésőbb 48 órán belül választ kapsz minden kérdésedre.

"Fogok én ezzel pénzt csinálni a piacon?"
Ezt nem tudhatom és felelőtlen is lenne részemről bármi ígéretet adni. Annyit tudok ígérni csak, hogy a segítségemmel megtanulhatod, hogyan működik az opciós kereskedés. De, hogy ezzel a tudással mit kezdesz az rajtad múlik.

Tényleg működik ez távoktatás formában?

A válaszom röviden: igen.

Hosszabban: ha bámikor elakadsz engem elérsz email-en vagy a fórumban is azonnal kapni fogsz segítséget olyan veteránoktól, akik már szintén 10+ éve űzik az ipart.

Íme néhány ügyfelem élménybeszámolója, akik eddig velem tanultak távoktatási formában.

Ha most azt gondolod, hogy:

"Ez nekem túl drága."
A pénzügyi tudatlanság, megvezethetőség és a pénzkezelőktől való függés egy életen át sokkal drágább, mint a magadba fektetett tőke. Nem véletlen, hogy Warren Buffett-től származik a mondás, miszerint a legjobb befektetés a saját képzésünk.

"Nekem nincs szükségem az opciós kereskedésre."
Ez lehetséges, de akkor nem hiszem, hogy ezt az oldalt olvasnád. Ha itt vagy, az azt jelenti, hogy többre és jobbra vágysz mint a hagyományos kereskedői eszköztár. De tény, hogy nem mindenkinek való az opciós kereskedés.

"Nekem erre nincs időm."
Tényleg nincs a saját képzésedre időd? Ha azt csinálod, amit eddig, azt kapod amit eddig. Ha nem fontos az érzés, hogy saját magad vagy a pénzügyeid ura, akkor jogos, hogy nincs rá időd. Ha pedig tényleg idő szűkében vagy, mégis haladnál ezzel, akkor is szabadon megteheted, mert a saját ütemedben haladhatsz.

"Nekem ez túl nehéz!"
Megértem, hogy teljesen egyedül megtanulni az opciózást nehéz, én sem javaslom. Ha viszont velem tanulsz, nem hagylak magadra. A fórumban bármikor felteheted a kérdéseidet.

"Már régóta kereskedek és mégsem lettem profitábilis, miért pont az opció segítene?"
Sosem mondtam, hogy ezzel biztosan profitábilis leszel. Ezt a tőzsdén nem lehet kijelenteni. Azt viszont igen, hogy olyan eszköztárad lesz, ami a hagyományos piacon nem áll rendelkezésedre. Sokkal profibban fogod tudni a kockázatokat kezelni. Ha iránykereskedésben nem vagy túl jó, akkor ott az iránymentes kereskedés is mint lehetőség. Én nem ígérhetem, hogy profitábilissá teszlek, azt viszont igen, hogy a legjobb tudásom szerint igyekszem segíteni és támogatni az utadon.

"Miért kéne veled tanulnom, biztos találok jobbat, mint te."
Sosem mondtam, hogy én vagyok a legjobb. Egyet viszont szinte biztosan tudok: Magyarországon senkinek sincs több mint ezer fős opciós oktatási tapasztalata és 11 éves múltja ebben.

"Nem kell a segítséged, megtanulom inkább magamtól."
Ehhez szeretnék sok szerencsét kívánni. Én is magamtól tanultam meg, szóval nem lehetetlen, kérdés, hogy megéri-e. Azért majd írj 5 év múlva, hogy hol tartasz:)

"A családom és barátaim nem támogatnak a tőzsdézésben."
Tudom, hogy sokan vannak ebben a helyzetben. De az ő érdekük is a te sikered. El kell nekik magyaráznod, hogy nem kaszinózni fogsz, hanem igyekszel megalapozott befektetési és kereskedési döntéseket hozni egy profi kockázatkezelő eszköz segítségével.

Gyakori kérdések és válaszok

Hogyan lehet fizetni?
Bankkártyával vagy átutalással tudod rendezni a képzés díját.
Mikor indul az egész?
Hogyan férek hozzá a tananyagokhoz?
Mi van akkor, ha elakadok? Hol kérdezhetek?
Kell rögtön nyitnom éles számlát is?
Szükségem lesz-e bármilyen plusz eszközre, szoftverre?
Mennyi kell az éles számlanyitáshoz?
Meg tudom ezt tanulni pénzügyi végzettség nélkül?

GURUKÉPZŐ csomagok

Annak érdekében, hogy fel tudd osztani a tanulást és a költségeket is több részre, két csomagot hoztam létre: Lite, Full.

GURUKÉPZŐ Lite
A fenti leírásban szereplő tartalmak kb. fele kerül átadásra, de figyelve arra, hogy azokat a stratégiát és pozíciókat már ebben a csomagban is megkapd, amelyekkel jelenleg is kereskedek az éles piacon.

Tekinthetsz erre akár úgy is, mint egy részletfizetési lehetőség. Ha feldolgoztad az ebben szereplő anyagokat, léphetsz is a tovább a Full csomagra. Ebben az esetben természetesen a Lite csomag ára 100%-ban beszámításra kerül.

GURUKÉPZŐ Full
A fentiekben vázolt teljes csomag, az összes oktatóanyaggal, pozíciómenedzsment felvétellel és webinárokkal.

GURUKÉPZŐ csomagok árai

Miért olyan vonzó lehetőség az Opció Guruképző? Egyszerű: a képzés magába foglalja az Opciós Mesterképző Klub elmúlt 4 évének minden oktató modulját, pozíciómenedzsment videóját és webinárfelvételeit.

Ha a puszta számokat nézzük, az OMK havi átlagdíja 29.990 Ft volt, így 4 évnyi tagság ára: 48 * 29.990 = 1.439.520 Ft. Ehhez képest az alábbi kedvezményes áron juthatsz most hozzá.

Image

Lite csomag: 399.990 Ft

Full csomag: 799.990 Ft

Ha már vásároltál tőlem...

Ne aggódj, ha már vásároltál valamelyik termékemből, mert nem kell a már megvásárolt tananyagaidért újra fizetned. Ebben az esetben kérlek írj nekem és adok rá egyedi árat. Kuponkód kedvezménnyel össze nem vonható.

Áfamentes értékesítés

Figyelem! Van még valami, amit jó, ha tudsz. ÁFAMENTES a vásárlásod akkor, ha az Európai Unió területén kívüli magánszemélyként vagy cégként rendeled meg, vagy akkor, ha az EU területére bejegyzett (de nem magyar!), EU adószámmal rendelkező cégként kéred. Ha ezek egyikébe tartozol, akkor a te árad áfamentes lesz, bármelyik fizetési módot választod.

Melyik csomagot választod?

Az alábbi gombok segítségével választhatod ki az általad megrendelni kívánt csomagot. A gomb megnyomása után megjelenik egy kitöltendő megrendelési űrlap.
Full
LiteAz Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető levelek megküldése céljából kezelje.