Opciós képzési struktúra

Újdonság: Opciós Mesterképző Klub (OMK)

2019 tavaszán indult az OMK, aminek segítségével egyszerűbben, gyorsabban és alaposabban elsajátíthatod az opciós kereskedés technikáit.

Az OMK a legprofibb fejlesztésem, aminek számos előnye van a többi termékkel szemben:
  • Havi, ütemezett moduláris tudásanyag feldolgozás. Nem leszel túlterhelve, szépen a saját tempódban haladhatsz.
  • Folyamatos pozíció menedzsment, átalakítások, piaci elemzések.
  • Havi egy kérdezz-felelek webinár és interaktív piacelemzés.
  • Tanítvány pozíciókkal kapcsolatos másodvélemény kialakítása. Azaz beküldheted adott stratégiád és kérhetsz átalakítási véleményt tőlem.
  • Hétindító piacelemző videó, amiben kielemzem az előző hét eseményeit és átnézzük mire kell odafigyelni az aktuális héten.
Tehát a legnagyobb különbség az alábbi termékek és az OMK között, hogy az OMK egy folyamatos szolgáltatás, míg az egyben megvásárolható termékek nem tartalmaznak folytonos havi pozíció menedzsmentet, webinárokat és elemzéseket.

Ha felmerült benned, hogy a "havi ütemezés" túl lassú neked, egyben is megvásárolhatsz 12 havi OMK tagságot (60.000 Ft kedvezménnyel), amivel megkapod az alábbi termékstruktúra szintjén található Opció MESTERKURZUS összes anyagát plusz 12 havi klubtagságot, amiben benne van az összes fenti szolgáltatás is.

Olykor kínálok akciós OMK csatlakozási lehetőséget is. Ha erről szeretnél értesítést kapni, iratkozz fel a "személyre szabott reklám célú megkeresésekre" itt.

Opciós képzési termékek

Alábbiakban megtekintheted az opciós képzési termékeim struktúráját. A Kezdő szint a biztos alapozásra szolgál, a Haladó szint profi gyakorlati tudást ad, míg a Guru szint segítségével beleláthatsz én hogy kereskedek iránymentes stratégiával éles számlán. A haladó szintű képzések magukba fogalják a kezdő szintű anyagokat, így ha rögtön belevágnál, nem kell a kezdő szinttel indítanod. Ha bármelyik kezdő szintű anyagot megvásároltad, azt beszámítom a haladó szintű anyag megvásárlásakor.

Kezdő szint - a biztos alapok

Az alábbi képzések segítségével elindulhatsz az opciós kereskedés világában.
Ha még csak ismerkedsz ezzel a világgal, de nem vagy biztos, hogy neked való, akkor javaslom ezen a szinten indulj el.

Image
Az Opciós Ízelítő egy rövid, frappáns elméleti és gyakorlati áttekintést ad neked az opciós piaci lehetőségekről. 2 óra alatt képbe kerülsz az opciós alapokról, láthatod hogy néz ki egy opciós platform, mivel lehet az opciós piacon profitálni, mire lesz szükséged ahhoz, hogy opciókkal kereskedj, miben teljesen más mint a hagyományos kereskedés.

Továbbá megérted mit jelent stop nélkül, valószínűségeket kereskedni akár iránymentesen is. Rá fogsz jönni, hogy a profik miért használják az opciókat kereskedéseik során.
Image
Az OpcióStartot azok számára hoztam létre, akik szeretnék megtanulni az opciós piac alapvető összefüggéseit és látni szeretnék a gyakorlatban, hogyan működnek az egyszerűbb opciós stratégiák. Ebben a képzésben megtanulsz irányt kereskedni, stop nélkül kockázatot kezelni, piaci valószínűségekben gondolkolkodni.

Képes leszel megérteni az opciós piac logikai összefüggéseit, mint pl. időérték, volatilitás, tőkeáttét, stb. Ha szeretnéd megismerni az opciós iacot egy kiváló alapozó képzéssel, akkor az OpcióStart neked való.

A csomag tartalmazza: Opciós Ízelítő
Image
Az Opciós Kezdőcsomagot azok számára alakítottam ki, akik az OpcióStarton túllépve (tartalmazza) szeretnék megismerni az egyes opciós elemzői és kereskedői platformokat (Thinkorswim, Interactive Brokers). Ezen felül a csomag nagyon sok gyakorlati opciós példát és piaci stratégiát mutat be.

Továbbá megismered az átfogó piaci elemzésre alkalmas Piaci Mátrix-omat és az egyedülálló volatilitás kereskedési stratégiákat. A csomag tartalmaz számos opciós átalakítást bemutató több héten keresztül videóra rögzített opciós pozíciót is.

A csomag tartalmazza: Opciós Ízelítő, OpcióStart

Haladó szint - éles piacon is profitálhatsz

Tartalmazza az összes kezdő szinten lévő képzést.
Ha eldöntötted, hogy meg akarod ezt tanulni, akkor ezen a szinten érdemes elindulnod.

Image
Az Opció NINJA képzés a legnépszerűbb haladó opciós képzésem, amely segítségével el tudsz indulni az éles számlás kereskedéssel. Meg fogsz tanulni profi módon opciókkal irányt kereskedni, iránymentes csatornákat kiírni, valószínűségekben gondolkodni, fedezni, bevételi stratégiákat alkalmazni és még sok egyéb hasznos dolgot.

Ezek nem csak elméleti anyagok, folyamatos gyakorlat során mutatom be a stratégiákat az elemzői (TOS) és kereskedési (IB) platformok segítségével.

A csomag tartalmazza: teljes kezdő szint
Image
Az Opciós Akadémia keretein belül 1 éven keresztül 235 kereskedővel dolgoztam és tanultam együtt. Kéthetente virtuálisan találkoztunk több órára, feldolgoztuk adott heti videókat, megválaszoltam a kérdéseiket és pozíciókat menedzseltünk hétről hétre.

Ezeket mind videóra vettem és ezzel létrejött minden idők egy leggyakorlatiasabb opciós képzése. A 30 órányi sorozatban összesen 81 db pozíciót menedzseltünk és 395 db kérdést válaszoltam meg. Kizárólag az Opció NINJA elvégézését követően rendelhető, mert arra a tudásra épít.
Image
Az Opció MESTERKURZUS kedvező áron teszi elérhető az Opció NINJA és Akadémia Webinárok csomagot egyben. Ha ebből a kettőből nem tanulsz meg opciózni, akkor semmiből:). Ha komolyan gondolod az opciózást, ez a képzési csomag a legjobb választás számodra az elinduláshoz.

Olyan mérhetetlen mennyiségű gyakorlati tudást ölel fel, amely elsajátításával teljesen önállóan kimehetsz az éles opciós piacra kereskedni. Magabiztosságot, erőt és stabilitást ad.

A csomag tartalmazza: teljes kezdő szint, Opció NINJA, Akadémia Webinárok

Guru szint - éles számlás iránymentes kereskedéseim

Alábbi képzések csak a haladó szint elvégzését követően rendelhetők meg.

Image
Egy éven keresztül rögzítettem éles számlás opciós iránymentes kereskedéseim (határidős opciós piac) és ebbe kaphatsz betekintést. Láthatod, hogy mit csinálok éles helyzetben, hogyan kezelem a nyereséges és veszteséges pozíciókat egyaránt.

Látni fogod mikor és hogyan buktam, amiből sokat tanulhatsz. Profi átalakítási stratégiákat is elleshetsz és mindezt azonnal átültetheted a gyakorlatba.
Image
Amerikai brókercég 10 éves iránymentes stratégiai backtest-jeinek eredményeit dolgoztuk fel és optimalizáltuk a hatékony iránymentes kereskedés céljából.

A tanulmányokból megtudhatod hol az optimális kiírási valószínűség, mik az ideális időtávok, mikor érdemes a lábakat külön menedzselni, hol érdemes zárni, mit lehet tenni alacsony volatilitású környezetben és még sok egyéb hasznos infót.

Miért éppen az OpcioGuru?

Az OpcioGuru a megalakulása óta Magyarországon piacvezető az opciós tőzsdei képzések területén.
A tanfolyamokat mindig úgy állítom össze, hogy a lehető leggyakorlatiasabb tanácsokat tudjam átadni,
amit te beépítve a kereskedésedbe kamatoztatni tudsz.

 

0
év kereskedési tapasztalat
0
év opciós oktatási tapasztalat
0
fő az oktatásokon

Gyakran Ismételt Kérdések

Mikor indulnak a programok?
Amint beérkezik hozzám a képzés díja, megkapod az összes anyagot, ami az adott képzéshez tartozik. Megnyílik számodra az a felület, ahonnan el tudod érni a tananyagokat, és akár azonnal nekiláthatsz a videók feldolgozásának. A tanulási folyamatban nem vagy egyedül. Mindegyik képzéshez tartozik dedikált fórum és közvetlenül nekem is írhatsz ha bármi kérdésed lenne vagy csak támogatásra van szükséged.
Hogyan fizethetek?
Van lehetőség áfamentes vásárlásra?
Hogyan férek hozzá a tananyagokhoz?
Kell rögtön nyitnom éles számlát is?
Szükségem lesz-e bármilyen plusz eszközre, szoftverre?
Mi van akkor, ha elakadok? Hol kérdezhetek?
Hol érdemes számlát nyitnom?
Milyen cég ez az Interactive Brokers?
Meg tudom ezt tanulni pénzügyi végzettség nélkül?

OpcioGuru a médiában

      


Nálunk bankkártyával is fizethetsz!

Kövess minket

Kövess minket a Facebook-on is!Kövess minket a Youtube-on is!

opcioguru Soundcloud profilLépj velünk kapcsolatba a Skype-on is!

opcioguru instagram csatornaKövess minket a Twitter-en is!