OPCIÓS KÉPZÉSEK

Alábbiakban megtekintheted az opciós képzési termékeim struktúráját. A Kezdő szint a biztos alapozásra szolgál, a Haladó szint profi gyakorlati tudást ad. A haladó szintű képzések magukba fogalják a kezdő szintű anyagokat, így ha rögtön belevágnál, nem kell a kezdő szinttel indítanod. Ha bármelyik kezdő szintű anyagot megvásároltad, azt beszámítom a haladó szintű anyag megvásárlásakor.

KEZDŐ SZINT

Az alábbi képzések segítségével elindulhatsz az opciós kereskedés világában.
Ha még csak ismerkedsz ezzel a világgal, de nem vagy biztos benne, hogy neked való, akkor javaslom ezen a szinten indulj el.

Image
Az Opció START azok számára hoztam létre, akik szeretnék megtanulni az opciós piac alapvető összefüggéseit és látni szeretnék a gyakorlatban, hogyan működnek az egyszerűbb opciós stratégiák. Ebben a képzésben megtanulsz irányt kereskedni, stop nélkül kockázatot kezelni, piaci valószínűségekben gondolkolkodni.

Képes leszel megérteni az opciós piac logikai összefüggéseit, mint pl. időérték, volatilitás, tőkeáttét, stb. Ha szeretnéd megismerni az opciós piacot egy kiváló alapozó képzéssel, akkor az Opció START neked való.

A csomag tartalmazza: Opciós Ízelítő
Image
Az Opció KEZDŐCSOMAGot azok számára alakítottam ki, akik az Opció STARTon túllépve (tartalmazza) szeretnék megismerni az egyes opciós elemzői és kereskedői platformokat (Thinkorswim, Interactive Brokers). Ezen felül a csomag nagyon sok gyakorlati opciós példát és piaci stratégiát mutat be.

Továbbá megismered az átfogó piaci elemzésre alkalmas Piaci Mátrixomat és az egyedülálló volatilitás kereskedési stratégiákat. A csomag tartalmaz számos opciós átalakítást bemutató több héten keresztül videóra rögzített opciós pozíciót is.

A csomag tartalmazza: Opciós Ízelítő, Opció START

HALADÓ SZINT

Tartalmazza az összes kezdő szinten lévő képzést. Ha eldöntötted, hogy meg akarod ezt tanulni, akkor ezen a szinten érdemes elindulnod.

Image
Az Opció MESTERKURZUS egy belépő, Haladó szintű képzési csomag, amelyben számos haladó stratégiát és pozíció menedzsmentet ismerhetsz meg.

Ha komolyan gondolod az opciós kereskedés megtanulását, ezzel érdemes kezdened, majd később upgrade-elni a GURUKÉPZŐre, ami tartalmaz MINDENT, amit valaha készítettem opciós témában.

A csomag tartalmazza: teljes kezdő szintet
Image
A Opció GURUKÉPZŐ tartalmaz MINDENT, amit valaha készítettem opciós témában: oktatási modulok, webinárfelvételek, pozíciómenedzsment. Több, mint 150 pozíció került rögzítésre, így láthatod hogyan használom az opciós stratégiákat attól függően hogy irányba, iránymentesen, alacsony vagy magas volatilitás környezetben kereskedek. Ez az ALL IN ONE csomag!

Olyan mérhetetlen mennyiségű gyakorlati tudást ölel fel, amely elsajátításával teljesen önállóan kimehetsz az éles opciós piacra kereskedni. Magabiztosságot, erőt és stabilitást ad.

A csomag tartalmazza: MINDEN opciós képzés és videó!

Gyakran Ismételt Kérdések

Mikor indulnak a programok?
Amint beérkezik hozzám a képzés díja, megkapod az összes anyagot, ami az adott képzéshez tartozik. Megnyílik számodra az a felület, ahonnan el tudod érni a tananyagokat, és akár azonnal nekiláthatsz a videók feldolgozásának. A tanulási folyamatban nem vagy egyedül. Mindegyik képzéshez tartozik dedikált fórum és közvetlenül nekem is írhatsz ha bármi kérdésed lenne vagy csak támogatásra van szükséged.
Hogyan fizethetek?
Van lehetőség áfamentes vásárlásra?
Hogyan férek hozzá a tananyagokhoz?
Kell rögtön nyitnom éles számlát is?
Szükségem lesz-e bármilyen plusz eszközre, szoftverre?
Mi van akkor, ha elakadok? Hol kérdezhetek?
Hol és mennyivel érdemes számlát nyitnom?
Meg tudom ezt tanulni pénzügyi végzettség nélkül?