11. születésnapi kedvezmény: féláron az Opciós Mesterképző Klub

Az OpcioGuru már 11 éves, de először idén adhatok olyan ajándékot, ami biztosan mindenkinek megfizethető. Igen, neked is.

Minden évben, amikor egy újabb születésnapját ünnepelhetjük az OpcioGurunak, igyekszem valami különlegeset adni.

Ugyanakkor eddig minden évben törtem a fejem, mit adhatnék, amivel a lehető legtöbbet tudok segíteni abban, hogy profi opciós kereskedővé válhass. Ez az év azonban egészen más volt. 

Ugyanis idén indult el az új oktatási rendszerem, az Opciós Mesterképző Klub, amely segítségével az opciózást mint nagy falatot bontjuk apró részekre és a folyamatos pozíció menedzsment és webinárok segítségével mélyítjük el a gyakorlati tudást.

Így hát nem volt kérdés, hogy idén ez lesz az, amire egy jelentős kedvezményt adok: most minden eddiginél jobb áron csatlakozhatsz, és kipróbálhatod, milyen egy segítő közösség részeként profi opciós kereskedővé válni.

Mindjárt mutatom a részleteket, de előbb elárulom, miért ez a tökéletes ajándék.

A több, mint 10 éves oktatási tapasztalatomból kiindulva azt látom, hogy a legtöbb embernek a folyamatosság hiánya áll a siker útjában. Megveszi az anyagokat, elkezdi, de nem fejezi be, mert nincs a folytonosság biztosítva. 

Ezen segít a klub, ahol a folyamatos pozíció menedzsment és havi webinárok tartják fenn a tanulás folyamatosságát azzal, hogy az elméleti tudást aktuális piaci helyzetben gyakorlattal is szemléltetem.

Ebben az új oktatási modellben arról sem kell döntened, hogy mely opciós képzési anyagomat vásárold meg, mert megkapod az összeset...

Mik az Opciós Mesterképző Klub előnyei a korábbi oktatásokhoz képest:

 • alacsonyabb összegű havi díjért minden termékem megkapod,
 • havi webinár, ahol piacot elemzünk és átbeszéljük a felmerült kérdéseket,
 • folyamatos pozíció menedzsment gyakorlatok a belső fórumban,
 • éles kötési ötletek, szimulációk, átalakítások,
 • jóval alacsonyabb összeg mellett kipróbálhatod,
 • nem kell 200 ezer forintos kiadásról döntened egyszerre,
 • bármikor kiszállhatsz ha úgy döntesz.

Amire képes leszel a képzési rendszer segítségével


Kontroll lesz a pénzed felett
Sokkal tudatosabban kereskedhetsz, ráadásul önállóan. Anélkül, hogy telefonos brókerre kellene bíznod a pénzedet.
 
Tudod kezelni a kockázatot
A bosszantó stop megbízások helyett megismered a valódi kockázatkezelést, amivel minden piaci helyzetben tudsz védekezni.
 
Magabiztos kereskedő leszel
Legyen szó iránykereskedésről vagy iránymentesről, képes leszel önállóan, megalapozottan spekulálni, akár menet közben is átalakíthatod egy pozíciódat.

Van értelme egyáltalán elkezdeni?

Feltételezem azért vagy itt, mert érdekel a tőzsde, pénz, szabadság, függetlenség vagy szimplán a mentális kihívások. Én is így jutottam ide. De 13 évvel ezelőtt nem nagyon tudtam senkitől segítséget kérni, így belevágtam egyedül.

Azt hittem majd rájövök a tutira, így évekig bűvöltem az indikátorokat és egyéb "ezoterikus" rendszereket, hogy rájöjjek mi az irány és mikor fordul a piac. Ezzel sokat veszítettem, de a "soha nem adom fel" hozzállásommal addig kutattam és próbálkoztam, míg eljutottam az opciós iránymentes kereskedésig, ami egy óriási megváltás volt az iránytalálgatási frusztrációk után.

Iszonyú mennyiségű könyv, próbálkozás és tanulópénz áll ennek hátterében.

Visszatérve a fenti kérdésre, miszerint van-e értelme egyáltalán elkezdeni az a válaszom, hogy egyedül senkinek sem ajánlom. Úgy gondolom, hogy kevés embernek van erre egyedül 10 éve és több (tíz) millió forint elveszítendő pénze, mire összeáll a kép.

A világ legjobb arbitrázs ügylete az, amikor másnak a tudását és tapasztalatát veszed meg töredékéért annak, amennyit ér. Én ezt kínálom most neked.

Ha vonz a tőzsde, ha szeretsz kereskedni akkor érdemes belevágnod, mert olyan lehetőségeket tartogat, amelyet a hagyományos "munka" soha nem fog. De mint tudod, ez a tőzsde, így nincs tuti és nem lesz benne mindenki sikeres. Így ha azt gondolod, hogy csak nyomkodnod kell a gombot és dől a zseton akkor zárd is be rögtön az oldalt.

Az anyagi függetlenséghez vezető út opciókkal

Ha az anyagi függetlenséghez vezető utat keresed, csak egy módon léphetsz rá: egyre jobbnak és jobbnak kell lenned. Tapasztalatom szerint ez egyedül nagyon nehéz!

A piaci mozgások téged sem kímélnek, de ha hajlandó vagy tanulni és fejlődni, minden helyzettel egyre gyakorlottabb leszel, és egyre könnyebben veheted az akadályokat.

Ha kipróbáltál már több kereskedési formát, de mindegyikben csalódtál, akkor épp itt az ideje, hogy változtass.

Most végre tehetsz egy nagy lépést előre, ha úgy döntesz, hagyod, hogy bevezesselek az opciózásba, amivel már 13 éve aktívan kereskedem.

Az opciózás segítségével egy olyan új kereskedési világ tárul majd eléd, ami eddig csak a profik kiváltsága volt. De most te is részese lehetsz ennek! Ha végigcsinálod, azon fogsz tűnődni, vajon miért nem kezdted el előbb.

Ne keress kifogásokat, napi 1 óra tanulással eljuthatsz a profitábilis opciós kereskedésig.

Akármivel is kereskedj most, garantálom, hogy váltani fogsz az opciózásra...

Az opciós kereskedés neked szól

ha kipróbáltál már szinte mindent a tőzsdén, mégsem vagy profitábilis,

ha most kezded és meg akarod úszni a nagy tanulópénzt és felesleges köröket,

ha eleged van abból, hogy más kezeli a pénzedet, ráadásul gyenge eredménnyel,

ha véget vetnél a stop használatának és profi kockázatkezelésre váltanál,

ha meg akarod tanulni a legprofitábilisabb opciós stratégiákat és azok alkalmazását,

ha el akarod felejteni az iránytalálgatást és iránymentesen is akarsz profitálni,

ha magas valószínűségű stratégiákkal szeretnél kereskedni,

ha el akarod kezdeni az opciós kereskedést már néhány ezer dollárral,

ha végre a saját kezedbe akarod venni a pénzügyi jövődet.

Magadra ismertél? Mielőtt teljesen hatalmába kerít az érzés, hogy ez neked való, nézzük meg azt is, hogy milkor nem éri meg ebbe időt és energiát fektetned. Az opciózás kiváló eszköz az anyagi függetlenséged építéséhez, de nem való mindenkinek. Ezért, mielőtt elhatározod magad, lássuk, miket kell még tudnod.

Az opciózás nem neked való

ha azt gondolod, egy csapásra anyagilag függetlenné válhatsz,

ha azt hiszed, energia befektetés, tanulás nélkül is elérhetsz sikereket,

ha azt érzed, matek zseninek kell lenni a tőzsdei kereskedéshez,

ha hiszel azoknak, akik szerint a tőzsde csupa rizikó, amit úgysem lehet kiismerni,

ha nem szeretnél egy szabadabb életet élni.

Most már látod a teljes képet, és el tudod dönteni, hogy akarsz-e ezzel foglalkozni. Ha igen, akkor olyan dolgokra foglak megtanítani, amikről eddig nem is sejtetted, hogy lehetségesek.

Mire leszel képes ha velem tanulsz?

Annyi mindenre, hogy elég nehéz felsorolni, de megpróbálom:

irányt kereskedni profi módon opciókkal,

iránymentesen kereskedni magas valószínűséggel,

stop nélkül kockázatot kezelni minden piaci helyzetben,

átalakítási stratégiák segítségével valószínűséget növelni és kockázatot csökkenteni,

bebiztosítani egyedi részvényeid, vagy akár a teljes portfóliód,

tudni fogod mikor van túlzott optimizmus vagy félelem a piacon és ezt hogy kell kihasználni,

profi módon használni az opciós kereskedési platformot éles kötésekre,

piaci véleménytől függetlenül volatilitás változásra kereskedni,

pénzáram összefüggések elemzésére a Piaci Mátrix segítségével,

akár 90%-os valószínűségű stratégiákkal profitálni.

Miért tanulj velem?

Mert keresztül mentem azon, amin te is, és megtaláltam a megoldást, ami neked is segíthet!

Amíg alkalmazottként dolgoztam, a legborzasztóbb nap a hétfő volt…

12 évig voltam multis rabszolga. Gyűlöltem a korlátokat, a sok formális meetinget, a céges protokollokat, azt a sok szabályt, amit mások rám kényszerítettek. Szabad akartam lenni! 

Hosszú és kemény utat tettem meg a sikeres opciós kereskedésig…

A tőzsde felé fordultam, mert szuper jó ötletnek tűnt kereskedéssel megalapozni a pénzügyi függetlenségemet. Azonban mindig is nehezemre esett megtippelni, merre megy a piac. Azt pedig egyenesen gyűlöltem, amikor kivett a stop, majd a piac fordult, de én már nem voltam benne. Arról nem is beszélve, hogy számomra a stop soha nem jelentett igazi kockázatkezelést. Főleg ez motivált abban, hogy komolyabban vegyem a kereskedést. Két év és két ledarált számla után kezdtek a dolgok jóra fordulni, amikor az opciós kereskedés felé vettem az irányt.

Amikor 13 éve elhatároztam, hogy elkezdek tőzsdézni, csak egyet tehettem. Megpróbáltam a legjobb tudásom szerint, főleg könyvekre hallgatva kereskedni. Voltam annyira naiv, hogy azt gondoltam, a gyakorlat nem fontos, elég „bevágni” az elméletet és mehetek is a tőzsdére. Nagyokat buktam. Nem tudtam senkitől tanácsot kérni, egyedül éreztem magam. Nehezen tanultam meg, hogyan kezeljem a kockázatot és arról sem volt fogalmam, melyik stratégia profitábilis.

Előtted jelen pillanatban 2 út áll.

 1. Megpróbálsz magad belevágni és lassacskán rájössz pár hasznos fogásra, de közben elmegy egy csomó időd és energiád, amit másra szánhattál volna. Lehet, hogy fejlődsz, de nagy lesz az ára, arról nem is beszélve, hogy a próbálkozásaid során pár számlát simán ledarálhatsz vagy,

 2. Saját ütemezésed szerint, a munka mellett, könnyedén, akár pénzügyi előképzettség nélkül is elvégzed a képzésem, ami segít, hogy a saját kezedbe vedd a pénzügyi jövődet.

Miért éppen az OpcioGuru?

Az OpcioGuru a megalakulása óta Magyarországon piacvezető az opciós tőzsdei képzések területén. A tanfolyamok mindig úgy kerültek összeállításra, hogy a lehető leggyakorlatiasabb tanácsokat, tippeket kapd, amit beépítve a kereskedésedbe kamatoztatni tudsz. Úgy gondolom, hogy akkor is rengeteg gyakorlati tippet és trükköt kaphatsz, ha már belekóstoltál az opciózásba korábban. Meg fogsz döbbenni...

 

0
év kereskedési tapasztalat
0
év opciós oktatási tapasztalat
0
tanítvány a haladó oktatásokon

Havi előfizetéses képzési rendszer

A profi opciós kereskedés elsajátítása egyedül nagy falat, főleg ha egyben kell kifizetni a képzés díját. Még a legnagyobb célok és kihívások is sokkal elérhetőbbek, ha kisebb, könnyebben feldolgozható részekre bontjuk őket.

Éppen ezért úgy döntöttem, hogy elindítok egy olyan előfizetéses rendszert, amelyben a tudáshoz szükséges elméleti és gyakorlati videós anyagokat havi modulokra bontottam, így ütemezett szeletekben feldolgozhatók.

A korábbi oktatási modulok havi ütemezett átadása mellett folyamatos lesz a pozíció menedzsment és a webinárokon való részvételi lehetőséged is. 

Mindehhez nem kell, hogy éles tőzsdei tapasztalattal rendelkezz, a képzésen bármilyen pénzügyi előképzettség nélkül is részt vehetsz. Te is meg tudod tanulni!

Ráadásul ezzel az előfizetéssel úgy válhatsz opciós kereskedővé, hogy közben maximálisan te osztod be az idődet, a saját ütemedben haladhatsz.

Előfizetőként képes leszel te magad egyedül, bróker bevonása nélkül kezelni a saját pénzed úgy, ahogyan te szeretnéd. Teljes mértékben nálad lesz a kontroll, és nem szorulsz majd senki segítségére.

A képzési rendszer 3 pillére

Az előfizetéses rendszerem 3 pillérre épül, amelyek biztosítják az elmélet és gyakorlat együttes és folyamatos elsajátítását. Ennyire komplex és átfogó képzést még sosem indítottam, így ha eddig gondolkoztál, ne várj tovább;)

1. pillér - folyamatos pozíció menedzsment

A tanulás elmélyítéséhez nem elég az oktató videók feldolgozása (3. pillér), látnod kell hogyan működnek az egyes stratégiák és átalakítási megoldások az aktuális piaci helyzetben.

Ezért az előfizető rendszer részeként minden hónapban felveszünk több éles és demo pozíciót, amelyeket folyamatosan menedzselni fogom a belső dedikált fórum segítségével.

Mindig leírom mit látok a piacon, milyen átalakítási lehetőségek közül lehet választani adott helyzetben és pozíció esetében. Így az oktató videókon bemutatott stratégiák élővé válnak és a fejlődésednek lesz egy folyamatos dinamikája.

Sőt a dedikált fórumot Te is használhatod arra, hogy beküldj éles pozíciókat és kérj tőlem átalakítási javaslatokat. Így nem csak abból tanulhatsz, amit én küldök be, hanem abból is, amit te raktál össze.

Összefoglalva az 1. pillér ezt adja neked:
 • éles és demo pozíciók folyamatos menedzselése alap és haladó szinten,
 • saját pozícióiddal kapcsolatos másodvélemény, átalakítási ötletek,
 • tanultak alkalmazásának elmélyítése hónapról, hónapra,
 • trading ötletek aktuális piaci helyzetben.

2. pillér - havi tartalmak, webinárok, elemzések

Az előfizetéses rendszer részeként havonta egyszer tartok egy webinárt, ahol megválaszolom az összes felmerült kérdést. Emellett felvázolom, hogy látom a piacot és hol látok érdekes kereskedési lehetőségeket. Ha nem tudsz rajta részt venni, felvételről megtekintheted, ill. előre beküldheted a kérdéseid, így biztosan kapsz rájuk választ.

Ezen felül minden hétfőn készítek egy heti elemző videót, ahol kielemzem, hogy mi történt az előző héten és mire érdemes odafigyelni az aktuális héten.

Továbbá minden nap átnézem a kereskedési híreket, kiszűröm a legfontosabbakat, kommentálom őket, így Te tudsz csak a lényegre koncentrálni és nem kell elveszned az óriási hírdömpingben.

Az előfizetéses rendszer lehetőséget ad arra is, hogy folyamatos tudást adjak át. Minden hónapban nagyon sokat kutatok, elemzek és képzem magam, azonban eddig ezt strukturált formában nem tudtam átadni. Külön termékként nem akartam értékesíteni ezeket, de a havi előfizetés keretébe tökéletesen beleillenek. Ennek keretein belül megosztom többek között azon trading tanulmányokat és teszteredményeket, amelyeket hasznosnak találok.

Összefoglalva a 2. pillér ezt adja neked:
 • havi egy webinár ahol átbeszéljük a piaci lehetőségeket, kérdéseidet,
 • napi hírfigyelő és piaci kommentárom,
 • heti piacelemző videó az aktuális és az elmúlt hét eseményeiről,
 • folyamatos trading tanulmányok, tesztelési eredmények átadása,
 • stratégiai finomítások, újonnan megszerzett tudás, tapasztalat megosztása.

3. pillér - opciós oktatási modulok

Minden egyes új előfizetőm - havonta ütemezetten - megkapja az ÖSSZES általam készített korábbi oktatási anyagot "ajándékként" a havi tartalom és pozíció menedzsment mellé. Ez havonta max. 10 óra videós anyag feldogozását jelenti, ami kellően rugalmasan beépíthető egy átlagos életvitel mellett.

Első szint: 1 - 12 hónap = Opció MESTERKURZUS anyagai

Az első évben megkapod az Opció MESTERKURZUS összes tananyagát (Nem is kell keresgélned, mert ez tartalmazza az azt megelőző 5 csomagot is, tehát a Kezdő és Haladó szint minden képzését, azaz az Opciós Ízelítőt, OpcióStartot, Kezdőcsomagot, Opció NINJA képzést és Akadémia Webinár csomagok minden anyagát!) Ezen felül pluszban jelentkeznek a havi webinárok, tartalmak és folyamatos pozíció menedzsment. Vizuálisan:
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Ha a havi ütemezésnél gyorsabban szeretnél haladni az anyagok feldolgozásával, arra is van lehetőséged a következő havidíj lehívásával, ami természetesen az előfizetésed lejáratát egy hónappal meghosszabbítja. Ha akarod, akár 2-3 hónap alatt is lehívhatod az összes képzési modult, csak győzd feldolgozni:).

Opció MESTERKURZUS vázlatos tartalma (nyisd le a részletekért):
Opciós alapismeretek - a biztos alapokhoz
 • Megismered az opciós alapokat és összefüggéseket.
 • Megérted az alap opciós stratégiák működését.
 • Megtanulod, hogyan kell egy pozíciót előre kiemelezni kockázati oldalról.
 • Megismered a legprofibb opciós elemzői platform, a Thinkorswim kezelését és analizálási lehetőségeit.
 • Gyakorlati szimulációkon keresztül láthatod, hogyan lehet egy opciós pozíciót menedzselni élesben.
Stopmentes kockázatkezelés a piacon
Kezdő iránykereskedés opciókkal
Opciós pozíció védelmi stratégiák
Profi iránykereskedés opciókkal
Iránymentes piaci szintkereskedés
Interactive Brokers platform bemutatása
Profi opciós elemző platform használata (TOS)
Profit stratégiák futures opciós piacra
Profi iránymentes csatorna kereskedés
Opciós átalakítási stratégiák minden piacra
Piaci félelem és kapzsiság lekereskedése
Opciós stratégiák alacsony számlamérethez
Opciós bevételi stratégiák részvényhez, devizához
"Kövesd a pénzt" piacelemzési módszer
Tastyworks opciós brókercég bemutató videók
235 kereskedő 395 kérdésének megválaszolása videós formában
81 pozíció menedzselése videóra rögzítve 18 hónapon át
21 részes, 30 órás Opciós Akadémia webinárfelvétel
Összefoglalva az első 12 hónap:

Ha végigcsinálod, akkor képessé válhatsz arra, hogy önállóan, profi módon kereskedj opciókkal akár irányban, akár iránymentesen, akár pedig alaptermékkel kombinálva.

Miben más ez a 12 hónap, mintha megvennéd most egyben az Opció MESTERKURZUS termékemet 269.990-ért?

1. Az ár - egyszerre csak kis összegről kell döntened
Az Opció MESTERKURZUS egy több videóból álló képzés volt, amit egy összegben tudtál megvásárolni termékként, vagy maximum két részletben fizethettél. Ezzel szemben az Opciós Mesterképző Klub - ahogyan a nevében is szerepel - egy klubtagságra épülő folyamatos szolgáltatást ad számodra, amiért havonta csak egy kisebb összeget kell kiadnod. Erről jóval egyszerűbb döntened, arról nem is beszélve, hogy bármikor kiszállhatsz belőle. Azaz a havidíjon felül nincs fix vállalási összeg, amit meg kell fizetned. Ez nem egy hosszútávú bérlet vagy hitel. Addig maradsz bent, ameddig akarsz.

2. Közösen gyakorlunk, pozíciókat menedzselünk
Az Opció MESTERKURZUSban számtalan videót találtál arról, hogyan kezeltem bizonyos piaci mozgásokat és nyitott pozikat, de új kötéseket nem vittünk be együtt. Ezzel szemben az Opciós Mesterképző Klubban folyamatos a közös gyakorlás és pozíció menedzsment. Megosztok éles és gyakorló pozíciókat is. Közösségben tanulunk, soha nem leszel egyedül!

3. Napi hírekkel időt spórolok neked
Minden reggel átnézem a piaci híreket és a belső fórumon megosztom a fontosabbakat a saját kommentárom kíséretében. Így neked már csak az általam szűrt fontosabb hírekre kell odafigyelned.

4. Heti piacelemzést kapsz
Minden hétfő délelőtt elkészítem az aktuális héttel kapcsolatos piacelemző videómat, amiben átnézzük mi történt a múlt héten és mire érdemes adott héten odafigyelni.

5. Havi webinárokkal & tartalommal mentorállak

Minden hónap második szerdáján webinárt tartok, így amíg tag vagy, minden hónapban segítek neked szóban is a kérdéseiddel, elakadásaiddal. A webináron kielemezzük a piacot, átbeszéljük az aktuálisan nyitott pozíciókat és témákat.
Minden hónapban feldolgozok 1-2 érdekesebb kereskedési témát és stratégiát, amiket szintén megosztok a klubtagokkal. Elmúlt hónapok témái között szerepelt pl. a határidős pair trading és a szentiment indikátorok használata.

Második szint: 12 - 20 hónap = Guru szint anyagai

Az első 12 hónap elteltével olyan stabil tudásra teszel szert, hogy a következő 8 hónapban a Guru szinten lévő összes oktatási anyagot is megkapod az előfizetés keretein belül. Ezek az Éles Kereskedés & Pozíció Menedzsment és Optimalizált Iránymentes Kereskedés csomag képzéseim, amelyek során még tovább mélyíted a profi iránymentes kereskedéshez szükséges stratégiai tudásodat.
Image
Image

Összefoglalva

Az első 20 hónap alatt havi oktatási ütemezéssel megkapod az ÖSSZES ÁLTALAM KÉSZÍTETT TANANYAGOT, és mellé az előfizetés részeként folyamatos gyakorlati szemléltető példákat, webinárokat + fórum hozzáférést is kapsz.

Az első 20 hónap elteltével olyan magabiztosságra teszel szert, amit magadtól kis túlzás nélkül több, mint 10 év lenne megszerezni és nem kevés tanulópénz!

Mi történik a 21-ik hónaptól?

Folyamatos stratégiai fejlesztésekkel, haladó tartalmakkal a továbbiakban is támogatlak abban, hogy sikeressé válj. Addigra már biztosan kimentél az éles piacra, így nagy segítségedre lehetek az éles pozícióid véleményezésében, átalakítási ötletekben.

Fentiek mellett látni fogsz éles kereskedési ötleteket, azok realtime átalakítását, menedzselését, piacelemzést.

Természetesen dönthetsz úgy is, hogy nem tartasz velünk, hanem a magad útját járod és az is teljesen rendben van. Az előfizetés célja az, hogy eljuttasson a teljes kereskedési autonómiáig, azaz egy olyan szintre, ahol már önállóan is megállod a helyen a piacon és nincs szükséged támogatásra. Persze az ötleteket és átalakítási trükkök ilyenkor is jól jöhetnek...

Nézz bele, hogy néz ki a klub belülről!

A klub indulás óta ez történt...

Az Opciós Mesterképző Klub 2019.03.21-én indult útjára. Nézzük azóta milyen aktivitást nyújtottam benne. Az alábbi kimutatás valós idejű, folyamatosan frissül.
 • 103 db videót rögzítettem, amiből 43 db pozi menedzsment, a többi elemzés, webinár,
 • Fenti videók hossza összesen: 27.1 óra és ez hétről, hétre nő:).
 • 38 db lezárt pozíció, amelynek eredménye: 2270 USD,
 • 59 db átalakítás történt a pozíciókon eddig,
 • Tartottam 9 db havi rendszeres webinárt,
 • Készítettem 32 db heti piacelemző videót,
 • 877 bejegyzést tettem közzé az OMK fórumban,
 • Íme az eddig menedzselt összes lezárt pozíció tételesen.
Fentiekből szerintem egyértelműen látszik, hogy egy elég aktív szolgáltatásról van szó, amit szívvel lélekkel végzek:)

Nem hiszed el, hogy ez neked is menne?

Tudom, hogy a legtöbben kételkednek magukban, hiszen az opciós kereskedés nem tartozik a legkönnyebbek közé. Talán a legjobb bizonyíték arra, hogy ez megtanulható az, ha látod korábbi ügyfeleim profitgörbéit és beszámolóit.

Ők nem 13 éve kereskednek, mint én, hanem 1-2 éve, így sokkal közelebb állnak hozzád...

Tibor eredménye

"A tavalyi évem 58% volt, de ahogy nő a számla mérete úgy lesz óvatosabb az ember :). A durva drawdown a grafikonon a gáz egy rosszul sikerült alaptermékes módosítása volt :), persze ha hozzá se érek a lábakhoz akkor a lejárat végére szépen hozta volna a max. profitot, csak ugye a lebegő bukót nehezen viseli az ember."

István eredménye

"Az aktív kereskedést 2017.02-ban kezdtem, azaz egy évet nem tudok küldeni. A táblázatot egy kicsit későbbről kezdtem, mert sikerült belefutnom egy késbe amit még nem dolgoztam le, de az ábrát nézve bizakodó vagyok."

László eredménye

Szép napot és sok sikert az induló „guruknak”.

Barnabás eredménye

"Én csak június eleje óta csinálom az iránymentest,így csak onnantól állítottam be... A kép egy kis magyarázatra szorul, 4800-al kezdtem és szeptemberben utaltam ki még 6000-et azért van az a nagy ugrás!"

Zoltán eredménye

"Mellékelten elküldöm a féléves kereskedésemet 5 sikeres trade után. Megragadnám ezt az alkalmat és megköszönném az általad tanultakat. Sok sikert és jó egészséget!"

Zoltán eredménye

Kommentár nélkül. Azonban érdemes észrevenni a 302.000 dolláros egyenleget... Ennyivel is lehet sikeresen opciózni. Gratulálok Zolinak!

Meggyőztek az eredmények, de nincs elég tőkéd?

Szerencsére ma már nem kell $10.000 a számlanyitáshoz. Már két, megbízható brókercégnél is nyithatsz margin számlát $2.000-től, amin el lehet kezdeni opciókkal kereskedni. Egyik az Interactive Brokers, másik a Tastyworks.

Interactive Brokers-nél 2011 óta van számlám és nagyon megbízhatónak találom. Tastyworks egy új cég, akikkel még csak 2 éves tapasztalatom van, de korrektnek tűnnek. Egyébként azok az alapítók akik anno a Thinkorswim-et hozták létre, így van bőven tapasztalatuk.

Akkor is érdemes elkezdeni a tanfolyamot, ha most épp nem áll rendelkezésedre $2.000, mert a Thinkorswim demo platformján már most, INGYEN is el tudod kezdeni kipróbálni magad az opciók világában. És amíg összegyűlik a tőzsdére szánt összeg, addig is gyakorolhatod a pozíciók felvételét, és ahogy az idő múlik - mivel a demo platform követi a piaci változásokat - az éles kereskedéshez hasonlóan begyakorolhatod előre az átalakításokat. A tanulás és gyakorlás után pedig könnyebb lesz belevágni az éles kereskedésbe akkor, amikor az erre szánt pénzzel megnyitod az éles kereskedési számládat.

Ugye benned is vannak ilyen gondolatok?

"Nem valami átverés ez is?"
Ha egy hete lennék a piacon, jogosan feltételezhetnéd ezt, de 10 éve létezik az OpcioGuru és több, mint 1000 ember járt már nálam képzésen. Ha átverés lenne, már nem lennék a piacon...

"Meg fogom tudni ezt tanulni, nem túl bonyolult?"
Mivel tisztában vagyok azzal, hogy nekem milyen volt autodidakta módon megtanulni az egészet, így azt is tudom, mit és hogyan kell úgy elmagyarázni, hogy mindenki megértse. Nem kell félned a túlzott szakkifejezésektől, mindent elmagyarázok "szájbarágósan". Innentől nem az a kérdés, hogy meg tudod-e tanulni, hanem, hogy meg akarod-e?

"De hát nekem nincs se pénzügyi se gazdasági végzettségem."
Megnyugtatlak, nekem sincs. Mi több, a legtöbb sikeres ügyfelem sem gazdasági szakember. Ha összeadni, kivonni és szorozni tudsz, akkor meg tudsz tanulni opciókkal kereskedni.

"Sosem voltam jó matekból."
Képzeld én is átlagos voltam. Az opciós platformok segítségével mindössze annyi a dolgod, hogy tudj összeadni, kivonni és szorozni. Ezt pedig már második általánosban megtanultad.

"Mi van ha elakadok, ki fog nekem segíteni?"
Én. Bármikor írhatsz nekem emailt vagy felteheted a kérdésed a fórumban, ahol egy tapasztalt opciós kereskedői közösség vár. Nem maradsz soha egyedül! Legkésőbb 48 órán belül választ kapsz minden kérdésedre.

Tényleg működik ez távoktatás formában?

A válaszom röviden: igen.

Hosszabban: az elméleti anyagok mellett a folyamatos pozíció menedzsment, webinárok és havi tartalmak segítenek elmélyíteni a szükséges tudást.

A több hónapon keresztül zajló pozíciók menedzsmentjét bemutató videókat és aktív fórumot semmilyen könyv vagy élő képzés nem tudja helyettesíteni. A legtöbbet ezekből fogsz tanulni, hiszen látod majd, hogyan alakul a pozíció hetek, hónapok alatt és hogyan kell azt kezelni, átalakítani. 

Íme néhány ügyfelem élménybeszámolója, akik eddig velem tanultak távoktatási formában.

Jelentkezz és szerezz kontrollt a pénzed felett!

Amit megígérhetek: ha előfizetővé válsz, átadom 13 év kereskedés és 10 év opciós kereskedési oktatás minden tapasztalatát, ami által szabadabb, profibb opciós kereskedővé válhatsz.

Nem akarom azt állítani neked, hogy ez a folyamat egyik napról a másikra fog történni, és hogy nem kell hozzá kitartás és tanulás. Azonban ha velem tartasz ezen az úton, akkor:

 • időt és
 • pénzt spórolsz meg.

Ha most azt gondolod, hogy:

"Ez nekem túl drága."
A pénzügyi tudatlanság, megvezethetőség és a pénzkezelőktől való függés egy életen át sokkal drágább, mint a magadba fektetett tőke. Nem véletlen, hogy Warren Buffett-től származik a mondás, miszerint a legjobb befektetés a saját képzésünk.

"Nekem nincs szükségem az opciós kereskedésre."
Ez lehetséges, de akkor nem hiszem, hogy ezt az oldalt olvasnád. Ha itt vagy, az azt jelenti, hogy többre és jobbra vágysz mint a hagyományos kereskedői eszköztár. De tény, hogy nem mindenkinek való az opciós kereskedés.

"Nekem erre nincs időm."
Tényleg nincs a saját képzésedre havi 10 órád? Ha azt csinálod, amit eddig, azt kapod amit eddig. Ha nem fontos az érzés, hogy saját magad vagy a pénzügyeid ura, akkor jogos, hogy nincs rá időd. Ha pedig tényleg idő szűkében vagy, mégis haladnál ezzel, akkor is szabadon megteheted, mert a saját ütemedben haladhatsz. A webinárokat is visszanézheted később.

"Nekem ez túl nehéz!"
Megértem, hogy teljesen egyedül megtanulni az opciózást nehéz, én sem javaslom. Ha viszont velem tanulsz, fogom a kezed folyamatosan hónapról, hónapra, egészen addig, amíg úgy nem érzed, hogy önállóvá válsz és magadtól kereskedsz az éles piacon.

"Már régóta kereskedek és mégsem lettem profitábilis, miért pont az opció segítene?"
Sosem mondtam, hogy ezzel biztosan profitábilis leszel. Ezt a tőzsdén nem lehet kijelenteni. Azt viszont igen, hogy olyan eszköztárad lesz, ami a hagyományos piacon nem áll rendelkezésedre. Sokkal profibban fogod tudni a kockázatokat kezelni. Ha iránykereskedésben nem vagy túl jó, akkor ott az iránymentes kereskedés is mint lehetőség. Én nem ígérhetem, hogy profitábilissá teszlek, azt viszont igen, hogy a legjobb tudásom szerint igyekszem segíteni és támogatni az utadon hónapról, hónapra.

"Miért kéne veled tanulnom, biztos találok jobbat, mint te."
Sosem mondtam, hogy én vagyok a legjobb. Egyet viszont szinte biztosan tudok: Magyarországon senkinek sincs több mint ezer fős opciós oktatási tapasztalata és 10 éves múltja ebben.

"Nem kell a segítséged, megtanulom inkább magamtól."
Ehhez szeretnék sok szerencsét kívánni. Én is magamtól tanultam meg, szóval nem lehetetlen, kérdés, hogy megéri-e. Azért majd írj 5 év múlva, hogy hol tartasz:)

"A családom és barátaim nem támogatnak a tőzsdézésben."
Tudom, hogy sokan vannak ebben a helyzetben. De az ő érdekük is a te sikered. El kell nekik magyaráznod, hogy nem kaszinózni fogsz, hanem igyekszel megalapozott befektetési és kereskedési döntéseket hozni egy profi kockázatkezelő eszköz segítségével.

"Túl lassú nekem ez a havi ütemezés, gyorsabban akarok haladni."
Ezt bármikor megteheted. Ha előbb végzel adott hónapra ütemezett oktatási modullal, kifizetheted a következő hónapot és már eléred azokat az anyagokat is. Természetesen ezzel meghosszabbodik az előfizetésed érvényessége is. Ha kifizettél 1 hónap alatt 6 hónapot akkor 6 hónapig nem kerül terhelésre a kártyád. Tehát nem duplán fizetsz!

"Tetszik, de inkább később kezdeném el."
Bármikor elkezdheted, de most bevezető áron juthatsz hozzá. Később magasabb lesz az ára. A halogatás a siker megrontója. Hidd el, soha nincs "ideális" pillanat az önképzésre. Ha fontos, megtalálod a módját, ha nem az, akkor marad minden a régiben. Te döntésed...

Ha már vásároltál tőlem...

Ne aggódj, ha már vásároltál valamelyik termékemből, mert nem kell a már megvásárolt tananyagaidért újra fizetned :).
Ha pl. megvetted az Opció START-ot vagy a Kezdőcsomagot, kérlek jelezd nekem email-en, és aktiválom az összes tananyagot, amit már korábban kifizettél, így az előfizetéssel onnan folytathatod az opciós tanulmányaidat, ahol épp tartasz, a korábban megvásárolt termékeid feldolgozása után.

Gyakori kérdések és válaszok

Lehet máshogy is fizetni mint bankkártyával?
Mivel az előfizetői tagság a havidíjak automatikus levonásával működik ezért kizárólag online bankkártyás fizetést tudunk elfogadni. Ma már kártyát igényelni gyerekjáték, akár privát akár céges számlához. Ha még nincs és igényelsz, figyelj rá, hogy olyan legyen, amivel lehet online is fizetni (pl. Mastercard, Visa).
Hogyan férek hozzá a tananyagokhoz?
Hogyan tudok gyorsabban haladni, mint a havi ütemezés?
Mi van akkor, ha elakadok? Hol kérdezhetek?
Kell rögtön nyitnom éles számlát is?
Szükségem lesz-e bármilyen plusz eszközre, szoftverre?
Mennyi kell az éles számlanyitáshoz?
Meg tudom ezt tanulni pénzügyi végzettség nélkül?
Hogyan mondhatom le az előfizetést?
Mi történik ha lemondom az előfizetést?
Lemondáskor jár vissza pénz?
Ha egyszer lemondtam, visszajöhetek még tagnak?
Hogyan kapok számlát?
A klub egyben egy szignál szolgáltatás is?
Mikor lesznek a webinárok?

Mikor indul az előfizetés?

Tekintettel a nyárra, két lehetőséged van. Ha azonnal szeretnéd indítani az előfizetést, akkor 1 hónap befizetéssel 1.5 hónapot kapsz, mert 08.12-26 között szüneteltetem a szolgáltatást, azaz nem lesz aktív pozíció menedzsment és heti elemzések ezen időszak alatt, de természetesen az oktatási modulokat eléred. Ezt a két hetet jóváírom, így lesz 1 hónapból 1.5 hónap az előfizetésed érvényessége.

Vagy ha Te is nyaralsz és nem akarod most indítani a havi előfizetést, de élni szeretnél a kedvezményes szülinapi árral, akkor fizess elő rá most és írj nekem egy levelet, hogy mikor szeretnéd indítani a szolgáltatást, 2019.09.02-ig bezárólag. Így tudtál élni az akciós árral, mégsem kell nyáron foglalkoznod vele.

Összefoglalva:

 • ha azonnal belevágnál az előfizetésbe, ez automatikusan megtörténik, amint előfizettél az oldal alján található űrlap segítségével,

 • ha viszont nyaralás, pihenés miatt később szeretnéd indítani a szolgáltatást, akkor is fizess elő most az űrlap segítségével, de írd meg nekem, hogy mikortól aktiváljam a szolgáltatásod, 2019.09.02-ig bezárólag.

Előfizetés díja

Az OpcioGuru 11. születésnapjának alkalmából az első hónap -50%, a továbbiak is -17% kedvezménnyel vehetők igénybe. Ha most csatlakozol, a kedvezményes díj nem fog változni a jövőben sem számodra!

Image

29.990 Ft / hó helyett

1. hónap 14.990 Ft, utána 24.990 Ft / hó

Alacsony kockázat - magas profit potenciál

Ha bele akarsz kóstolni az opciózás világába, ennél alacsonyabb kockázattal ezt még soha nem tehetted meg. Havi 24.990 forint mellett eldöntheted, hogy ez a világ neked való-e.

Ezért a pénzért olyan havi támogatást és tudást kapsz ami remélhetőleg ennek a többszörösét fogja neked érni. Gondolj bele: ez mindössze 87 dollár havonta. Ennek többszörösét lehet elveszíteni az éles piacon pillanatok alatt ha nem tudod mit csinálsz...

Ha néhány hónap után mégis úgy döntesz, hogy az opciós kereskedés nem neked való, nem veszítettél sokat, elég olcsón rájöttél. Összehasonlításképp ha eddig meg akartad vásárolni az Opció MESTERKURZUS képzésem, egy összegben kellett 269.990 forintos kiadásról döntened.

Ezért - hogy az opciós kereskedés nyelvezetével éljek - ez egy alacsony kockázatú ellenben magas profit potenciállal bíró ügylet! :)

Ehhez a képzéshez utánkövető leveleket is kapsz. A levelekről később bármikor leiratkozhatsz.

Áfamentes értékesítés

Figyelem! Van még valami, amit jó, ha tudsz. ÁFAMENTES a vásárlásod akkor, ha az Európai Unió területén kívüli magánszemélyként vagy cégként rendeled meg, vagy akkor, ha az EU területére bejegyzett (de nem magyar!), EU adószámmal rendelkező cégként kéred. Ha ezek egyikébe tartozol, akkor a te árad áfamentes lesz, bármelyik fizetési módot választod.

Fizetés bankkártyával

 

Tekintettel arra, hogy egy havi előfizetésről van szó, kizárólag bankkártyával lehet fizetni. Az előfizetésed havonta / évente automatikusan megújul, ami azt jelenti, hogy a fent megadott összeggel terhelésre kerül a fizetéskor megadott bankkártyád segítségével minden hónapban, egészen addig, amíg le nem mondod az előfizetést. A szolgáltatást bármikor lemondhatod egy gombnyomással a belső felületen. A havidíjak terhelésekor a "Barion Payment Zrt." fog szerepelni a számlakivonatokon.

Előfizetés megrendelése

Ha nem cégre kéred a számlát, ide a valódi, teljes neved add meg,
(Vezetéknév, Keresztnév) mert ez fog szerepelni a számlán!
Kötelező kitöltened az EU-s adószámot, ha az EU területén
bejegyzett cég vagy (nem HU) és 0% áfás számlát szeretnél.
Érvénytelen EU adószám! Ez esetben a számla végösszege ÁFA-t tartalmaz.
Itt tudod ellenőrizni a közösségi adószámod.
- Ft
Ha megnyomod a "Tovább a fizetéshez" gombot, átirányítunk a
Barion teljesen biztonságos fizetési oldalára, ahol megadhatod
a bankkártyád adatait vagy fizethetsz Barion fiókoddal is.

OpcioGuru a médiában

      


Nálunk bankkártyával is fizethetsz!

Kövess minket

Kövess minket a Facebook-on is!Kövess minket a Youtube-on is!

opcioguru Soundcloud profilLépj velünk kapcsolatba a Skype-on is!

opcioguru instagram csatornaKövess minket a Twitter-en is!