Ingyenes Opciós Videók

Az alábbiakban megtekintheted az opciós piaccal kapcsolatos ingyenes oktató jellegű videóimat.

Opciós Fedezeti Ügylet

Bemutatom az opciós kereskedés egyik nagy erősségét az arany példáján. Ez lesz a fedezeti ügylet, ahol az alapterméket tudom biztosítani egy Put opció vételével. Így bármeddig eshet az alaptermék, nem tudok vele többet veszíteni, mint az előre meghatározott szint. Így nincs többé szükség stop használatára.

Opciós vagy részvénykereskedés?

Az alábbi videóban két példa segítségével mutatom be, hogy a a gyakorlatban mi a különbség, ha opciózol vagy ha részvényekkel kereskedsz. Mutatok egy pozitív és egy negatív példát, és beszélek arról is, hogyan csökkentheted a lehetséges veszteségedet.

Iránymentes kereskedés: 5 Ok!

Rövid animációs videóban összefoglalom az opciós kereskedésben rejlő iránymentes kereskedés előnyeit és az 5 okot, amiért megéri vele komolyan foglalkozni.

Túl vagy már az 1000 órán?

Ebben a videóban arról beszélek, hogy miért fontos, hogy türelmes legyél magaddal szemben. Amíg nem rendelkezel megfelelő óraszámmal ezen a piacon, addig feleslegesen támasztasz magaddal szemben nagy elvárásokat. A kereskedési sikerhez vezető úton a legfontosabb, hogy türelmes, fegyelmezett és következetes legyél.

Még többre vagy kíváncsi?

Ha ezek alapján úgy gondolod, komolyabban is érdekel az opciós kereskedés, akkor itt megnézheted, hogyan tudok neked segíteni a tanulásban. 

OpcioGuru a médiában

      


Nálunk bankkártyával is fizethetsz!

Kövess minket

Kövess minket a Facebook-on is!Kövess minket a Youtube-on is!

opcioguru Soundcloud profilLépj velünk kapcsolatba a Skype-on is!

opcioguru instagram csatornaKövess minket a Twitter-en is!