Opciós Akadémia Webinárok

Mivel már tanultál velem valamilyen oktatási formában, jól tudod, hogy igyekszem maximálisan használható tudást adni minden témában, ami az opciós kereskedéshez tudnod kell. Nem tartok meg magamnak semmilyen titkos tudást, bármit kérdeztek, mindenben segítek. Ez az oktató videóim tudásanyagában is látszik.

De jól tudom azt is, hogy hiába nagyon alaposak az oktató videóim, mégis minden oktatási programban újabb és újabb kérdések merülnek fel. Mivel mindenkinek más-más ragadja meg a figyelmét és máshol akad el, izgalmas kérdések egész tárházával találkoztam az elmúlt években.

Néha ugyanazok a kérdések újra és újra előjönnek, néha pedig olyan kérdéseket kapok, amilyenek még soha nem jutottak eszébe korábban egyetlen diákomnak sem.

Éppen ezért gondoltam arra 2016 végén, hogy elindítok egy sajátos, korábban nem látott programot, ez volt az Opciós Akadémia.

Az Akadémia annyira sikeres volt, hogy az elsőt két újabb képzés követte.

Mindhárom 4 hónapos, kiemelkedően sikeres program volt, amelyek során kéthetente egy webináron találkoztunk a résztvevőkkel. Így egy évnyi közös tanulás került felrögzítésre.

Ezeken a webinárokon megbeszéltük a videókkal és pozíciókkal kapcsolatos kérdéseket.


Így született meg 21 db, majdnem 2 órás webinár, ami nagyságrendekkel megkönnyítheti az opciózás elsajátítását.

Mivel minden webinárban tartalmas kérdéseket és tanulságos pozíció menedzsmenteket nézhetsz végig, olyan lesz, mintha ott ülnék melletted minden egyes téma feldolgozásánál!

Image
30 órányi videó
Image
235 kereskedő
Image
395 (!) megválaszolt kérdés
Image
81 pozíció menedzselése

Miért ajánlom fel neked ezeket a videókat, ha már voltál oktatáson?

3+1 nagyon jó okom van rá:

Nagyon jól kiegészítheti a már meglévő tudásod az az elképesztő kérdés-válasz mennyiség, amit a webinárokban végignézhetsz. Lehet, hogy nem is tudatosult benned, hogy bizonyos részletek nem egészen tiszták, de most ezekben is megvilágosodhatsz.
Komoly mennyiségű pozíció menedzsmentet fogsz látni ezekben a webinár videókban, amik abszolút a hétköznapi, gyakorlati problémákra fókuszálnak. Szerintem az Akadémiák utolsó 2-3 webinárján bemutatott iránymentes pozíció menedzsmentek már Mesterképző szintű tudást mutatnak be. Láthatod a teljes gondolatmenetet minden átalakításnál és zárásnál.
Amikor elkezdtél velem tanulni, neked is felajánlottam, hogy ha bármilyen kérdésed felmerül, keress meg nyugodtan. Nagyon sokan éltek ezzel a felajánlással, de tudom azt is, hogy sokan inkább félelemből vagy lustaságból nem kérdeznek. Most viszont lehetőséged nyílik arra, hogy olyan kérdésekre is választ kapj, amiket magadtól fel sem tettél volna, mégis iszonyatosan hasznosak.
Az Akadémia résztvevői között olyanok is voltak, akik ismétlésként vettek részt a programban úgy, hogy korábban már jártak nálam élő oktatáson. Az ő visszajelzéseik alapján ezekkel a webinárokkal minden eddigi oktatási formámnál jobban átmegy a szükséges tudás, könnyebben érthetővé válnak az összefüggések, az átalakítások, az apróbb gondolatmenetek is.

Mit mondanak azok, akik élőben részt vettek az Akadémiákon?