"Töltsd le" 12 év opciós tudásanyagát néhány hét alatt!

Mit szólnál hozzá, ha otthonról, kényelmesen tanulhatnál meg profin opciókkal kereskedni?

Utazás nélkül

Alapos tudást kapsz

Azonnal kezdheted

Ha a következőkből magadra ismersz, olvass tovább!

Frusztrál, hogy esik az önbecsülésed, mert el kell viselned a folyamatos veszteségeket és kiszámíthatatlan stop megbízásokat?

Szeretnél egyedül lekereskedni bármilyen piaci helyzetet? Szeretnéd, ha nálad lenne a kontroll?

Idegesít már, hogy milyen sokszor el kell tenned a bukót? Képes akarsz lenni arra, hogy akár menet közben is át tudd alakítani bármelyik pozíciódat?

Szeretnéd tudni, hogyan fordíthatsz meg akár egy vesztésre álló pozit is?

Ezeken én is átmentem, ezért tudom, hogyan juthatsz el egy magabiztosabb, nyugodtabb kereskedésig! Nekem az opciózás szinte minden kételyemre és frusztrációmra megoldást tudott adni. Hiszek benne, hogy ahhoz a közel 1000 emberhez hasonlóan, akik már velem tanultak, te is ebből a kereskedésből tudod majd kihozni a legjobbat! Érdekel?

Akkor ezt a programot neked találtam ki, de...

Miért tanulj velem?

Mert keresztül mentem azon, amin te is, és megtaláltam a megoldást, ami neked is segíthet!

Amíg alkalmazottként dolgoztam, a legborzasztóbb nap a hétfő volt…

12 évig voltam multis rabszolga. Gyűlöltem a korlátokat, a sok formális meetinget, a céges protokollokat, azt a sok szabályt, amit mások rám kényszerítettek. Szabad akartam lenni! Nem vagyok túl jó, ha másoknak kell megfelelnem és fejet hajtanom. És hát lássuk be, a munkahelyen még középvezetőként is ezt csinálja az ember. Elég volt a multik világából…

Hosszú és kemény utat tettem meg a sikeres opciós kereskedésig…

A tőzsde felé fordultam, mert szuper jó ötletnek tűnt kereskedéssel megalapozni a pénzügyi függetlenségemet. Azonban mindig is nehezemre esett megtippelni, merre megy a piac. Azt pedig egyenesen gyűlöltem, amikor kivett a stop, majd a piac fordult, de én már nem voltam benne. Arról nem is beszélve, hogy számomra a stop soha nem jelentett igazi kockázatkezelést. Főleg ez motivált abban, hogy bohóckodás helyett komolyabban vegyem a kereskedést. Két év és két ledarált számla után kezdtek a dolgok jóra fordulni, amikor az opciós kereskedés felé vettem az irányt.

Amikor 12 éve elhatároztam, hogy elkezdek tőzsdézni, csak egyet tehettem. Megpróbáltam a legjobb tudásom szerint, főleg könyvekre hallgatva kereskedni. Voltam annyira naiv, hogy azt gondoltam, a gyakorlat nem fontos, elég „bevágni” az elméletet és mehetek is a tőzsdére. Nagyokat buktam. Nem tudtam senkitől tanácsot kérni, egyedül éreztem magam. Nehezen tanultam meg, hogyan kezeljem a kockázatot és arról sem volt fogalmam, melyik stratégia profitábilis.

Előtted jelen pillanatban 2 út áll.

 1. Megpróbálsz magad belevágni és lassacskán rájössz pár hasznos fogásra, de közben elmegy egy csomó időd és energiád, amit másra szánhattál volna. Lehet, hogy fejlődsz, de nagy lesz az ára, arról nem is beszélve, hogy a próbálkozásaid során pár számlát simán ledarálhatsz vagy,

 2. Saját ütemezésed szerint, a munka mellett, könnyedén, akár pénzügyi előképzettség nélkül is elvégzed az Opciós Távoktatást, ami segít, hogy a saját kezedbe vedd a pénzügyi jövődet. Ha én korábban rendelkeztem volna azzal a tudással, amivel most, biztos, hogy előbb lépek a tudatosság és sikeres opciós kereskedés útjára.

Miért éppen az OpcioGuru?

Az OpcioGuru a megalakulása óta Magyarországon piacvezető az opciós tőzsdei képzések területén. A tanfolyamokat mindig úgy állítom össze, hogy a lehető leggyakorlatiasabb tanácsokat, tippeket tudjam átadni, amit te beépítve a kereskedésedbe kamatoztatni tudsz.
Úgy gondolom, hogy ez a tanfolyam akkor is rengeteg új gyakorlati tippet tud adni, ha már belekóstoltál az opciózásba korábban.

 

0
év kereskedési tapasztalat
0
év opciós oktatási tapasztalat
0
fő az élő oktatásokon

Mikor gondolom azt, hogy ez a képzés neked való?

Az Opciós Távoktatás neked szól, ha szeretnél közelebb kerülni a céljaidhoz, és vágysz egy szabadabb életre. A program során:

megtanulhatod a saját kezedbe venni a pénzügyi kontrollt,

otthonról kényelmesen tanulhatsz az opciókról a saját időbeosztásod szerint,

olyan rendszert kaphatsz a kezedbe, ami nem igényel többet napi 1-2 óra ráfordításnál,

elsajátíthatod hogyan alakítsd át a pozíciód, ha a piac ellened megy,

megismerkedhetsz az iránymentes kereskedések világával,

megtudhatod iránykereskedés esetén miként vállalhatsz fix prémium kockázatot,

ellesheted, hogy hogyan biztosíthatod a teljes portfóliódat opciókkal,

és megszabadulhatsz a stop megbízásoktól.


Mindehhez nem kell, hogy éles tőzsdei tapasztalattal rendelkezz, a tanfolyamon bármilyen pénzügyi előképzettség nélkül részt vehetsz. Ha én meg tudtam tanulni, az IT-s vénámmal, akkor neked is simán menni fog.

Ráadásul ezzel a programmal úgy válhatsz opciós kereskedővé, hogy közben maximálisan te osztod be az idődet, a saját ütemedben haladhatsz, és a korlátlan idejű hozzáférésednek köszönhetően bármikor visszanézheted az anyagokat.

Ez egy komplett képzési program, aminek a végére képes leszel te magad egyedül, bróker bevonása nélkül kezelni a saját pénzed úgy, ahogyan te szeretnéd. Teljes mértékben nálad lesz a kontroll, és nem szorulsz majd senki segítségére.

Nem hiszed el, hogy ez neked is menne?

Tudom, hogy a legtöbben kételkednek magukban, hiszen az opciós kereskedés nem tartozik a legkönnyebbek közé. Talán a legjobb bizonyíték arra, hogy ez megtanulható az, ha látod korábbi diákjaim profitgörbéjét és beszámolóját.

Íme néhány végzett diákom profit görbéje. Ők nem 12 éve kereskednek, mint én, hanem 1-2 éve, így sokkal közelebb állnak hozzád...

Tibor eredménye

"A tavalyi évem 58% volt, de ahogy nő a számla mérete úgy lesz óvatosabb az ember :). A durva drawdown a grafikonon a gáz egy rosszul sikerült alaptermékes módosítása volt :), persze ha hozzá se érek a lábakhoz akkor a lejárat végére szépen hozta volna a max. profitot, csak ugye a lebegő bukót nehezen viseli az ember."

István eredménye

"Az aktív kereskedést 2017.02-ban kezdtem, azaz egy évet nem tudok küldeni. A táblázatot egy kicsit későbbről kezdtem, mert sikerült belefutnom egy késbe amit még nem dolgoztam le, de az ábrát nézve bizakodó vagyok."

László eredménye

Szép napot és sok sikert az induló „guruknak”.

Ferenc eredménye

"Az elmúlt egy év eredményét küldöm át neked."

Gábor eredménye

"Persze semmi akadálya, de nálam jelenleg ez a görbe nem az erős növekedésről tanúskodik, viszont ez nem az iránymentes stratégia hibája hanem az enyém, meg az a fránya irány amit nem talál senki sem. :) No mindegy sokat tanultam belőle, de ettől függetlenül az iránymentes stratégia jól teljesít nálam is. A görbén látszik, hogy egy kis szünet után kezdtem el júliustól az irányt nem találgatni, így nagyjából ott tartok mint egy éve, és ez az iránymentesnek köszönhető meg a tanulságnak. Jövőre már jobbat küldök!:))"

József eredménye

"Annyi hogy májusban volt egy 18 ezer dolláros levét (lakásvásárlás) miatt a számláról. Bármi van amiben tudok segíteni írj bátran."

Zoltán eredménye

Az oktatás olyan profin van felépítve legalábbis számomra, nagyon könnyen és viszonylag gyorsan elsajátítható tanulható volt a tananyag.Ennek köszönhetően immár 1 éve kereskedek élesben nem görcsölve negatív izgalom nélkül kis időráfordítással  sikerült elérni a 70%-ot  Ez a stratégia hasznosságát mutatta, persze betartva a "játékszabályokat"és elfojtva a kapzsiság minden gondolatát ami köztudottan nehéz.

Barnabás eredménye

"Én csak június eleje óta csinálom az iránymentest,így csak onnantól állítottam be... A kép egy kis magyarázatra szorul, 4800-al kezdtem és szeptemberben utaltam ki még 6000-et azért van az a nagy ugrás!"

Zoltán eredménye

"Mellékelten elküldöm a féléves kereskedésemet 5 sikeres trade után. Megragadnám ezt az alkalmat és megköszönném az általad tanultakat. Sok sikert és jó egészséget!"

Zoltán eredménye

Kommentár nélkül. Azonban érdemes észrevenni a 302.000 dolláros egyenleget... Ennyivel is lehet sikeresen opciózni. Gratulálok Zolinak!

János eredménye

"Csatoltam, a kért doksit, nem a legszebb, nem a legjobb. Sok hibát követtem el a kezdeti sikereknek és túlzott magabiztosságnak betudhatóan, volt egy hosszabb kihagyásom is, de tanultam a hibákból. Volt bőven miből :D."

József opciós kereskedési eredménye

"Örömmel osztom meg a számlám kimutatását és egyben köszönetet is szeretnék mondani, hogy részese lehettem a képzésnek. Igazán jó látni, hogy a számlám hónapról-hónapra konzisztensen növekszik, bár az is hozzátartozik, hogy egy viszonylag nyugis időszakban kezdem el élesben kötni az olaj piacán. Igaz az utolsó két hónap okozott izgalmakat, de a megtanult módszerrel kezelhető a kockázat. Igazán jó érzés a "stop"-os világ után egy ilyen sokféleképpen menedzselhető stratégiát alkalmazni. Ui.: A számla 1/3-a osztalék részvényeket tartalmaz, így ha csak az opciókra nézzük a profit%-ot, akkor ettől is jobb eredményt kapunk".

István eredménye

Mellékeltem a képet ha esetleg nem jó, küldök másikat! Nem tudom mennyire fontos megemlíteni, de folyamatosan utalgattam haza kb 16000$-t év eleje óta 10 részletben!"

Mikor gondolom úgy, hogy ez a képzés nem neked való?

Ha azt gondolod, egy csapásra anyagilag függetlenné válhatsz.

Ha azt gondolod, energia befektetés, tanulás nélkül is elérhetsz sikereket.

Ha azt reméled, létezik valamiféle tőzsdei Szent Grál, és azt tőlem megkapod.

Ha azt gondolod, matek zseninek kell lenni a tőzsdei kereskedéshez.

Ha hiszel azoknak, akik szerint a tőzsde csupa rizikó, amit úgysem lehet kiismerni.

Ha nem szeretnél egy szabadabb életet élni.

Mit tartalmaz az Opciós Távoktatás csomag?

Közel 100 elméleti és gyakorlati oktató videót.

200 oldalas elektronikus jegyzetet.

Minden egyes oktató anyaghoz egy, csak annak a témának szentelt zártkörű fórum hozzáférést.

Korlátlan email támogatást - ha elakadsz bárhol, és írsz, mindenben segítek.

Rengeteg letölthető útmutatót, segédanyagot a videókhoz.

Oktató anyagokat a platformok beállításához és használatához.

Gyakorló feladatokat, hogy ellenőrizhesd a tudásod.

1 utánkövető webinárt, ahol felteheted a kérdéseidet.

Az Opciós Távoktatás tematikája

Alábbiakban láthatod az egyes témaköröket és területeket, amelyeken végigvezetlek a képzés során.

1. Opciós alapismeretek, elemző felület kezelése
2. Opciós irány és szintkereskedés stratégiák
3. Opciós görögök, haladó elemzések, pozíció menedzsment
4. Futures opciós piac, iránymentes kereskedési stratégia
5. Opciós átalakítási stratégiák, lejárati teendők
6. Piaci vélemény kialakítása, stratégiák 10K-s számlához, volatilitás kereskedés
7. Interactive Brokers profi használata, opciós naplózás
8. Piacelemzés, szimulációk, gyakorlás, tesztelés

Alábbiakban megtekintheted az egyes részek tartalmait részletesebben.

 • Megismertetlek az opciós alapismeretekkel és összefüggésekkel.
 • Minden fontos összefüggést tisztán fogsz látni.
 • Megérted az alap opciós stratégiák működését.
 • Megmutatom, hogyan elemezheted ki a pozíciódat előre.
 • Megismered a legprofibb opciós elemzői platform, a Thinkorswim kezelését és analizálási lehetőségeit.
 • Megtanulod, hogy lehet opciók segítségével szintet és irányt kereskedni korlátozott kockázat mellett.
 • Képes leszel kiválasztani a megfelelő árszinteket és tőkeáttételt a piaci elképzelésednek megfelelően.
 • Már nem csak irányt fogsz tudni kereskedni, hanem adott piaci szintet is 66%-os irányvalószínűség mellett.
 • Innentől elfelejtheted a stop megbízásokat...
 • Megismered az opciós görögök elméleti és gyakorlati hasznát.
 • Innentől pontosan fogod tudni, hogy adott stratégia hogyan reagál az idő múlására vagy a volatilitás változására.
 • Érteni fogod, hogyan lehet a görögöket segítségűl hívni pozíció menedzsmenthez és átalakításhoz.
 • Megismerkedsz az Thinkorswim platform haladóbb kezelésével és analitikai eszköztárával.
 • Bemutatom neked a futures opciós piacot és a legfontosabb tudnivalókat.
 • Megismerkedsz a valószínűség alapú, profi iránymentes kereskedési stratégiával és átalakítási lehetőségeivel.
 • Megismersz egy Excel alapú pozíció menedzsment táblázatot, ami nagyon sokat fog segíteni a pozíciók áttekintésében és kezelésében.
 • Részletesen megismered a legfontosabb opciós stratégiák átalakítási lehetőségeit és azokat a helyzeteket, amikor érdemes őket alkalmazni.
 • Érteni fogod, hogyan jön létre egyik opciós stratégiából a másik, mint jelentenek a szintetikus összefüggések.
 • Tudni fogod, hogy mit kezdj az egyes opciós lábakkal lejárat előtt és mely opciós stratégiát hogyan kezelj.
 • Megtanulod, hogy adott piaci helyzetben mely stratégiát és hogyan érdemes alkalmaznod.
 • A Piaci Mátrixom segítségével át fogod látni a legfőbb eszközök mozgását és lesz egy rálátásod a legfontosabb piaci összefüggésekre.
 • Megtanulod, hogyan lehet szimplán a volatilitás kereskedésével pénzt keresni.
 • Képes leszel alaptermék kereskedéshez is kombinálni az opciókat, pl. opciókat vásárolni fedezeti ügyletként, vagy extra bevételre szert tenni opciós kiírásból ha részvény pozíciót tartasz.
 • Megismered az alacsonyabb számlamérethez (<$10.000) alkalmazandó opciós stratégiai trükköket és eszközöket.
 • Nagyon részletesen megismered az Interactive Brokers kereskedési platformot, ahol megnyithatod az éles számládat és elindulhatsz az opciós kereskedéssel.
 • Begyakorlod a legszükségesebb trading funkciókat és opciós kereskedési modulokat.
 • Ehhez segítségül kapsz egy előre kialakított, de bármikor testreszabható, Excel alapú kereskedési naplót is.
 • Korábbi diákjaimnak tartott, 8 hetes Opciós Coaching sorozat felvétele segíteni fog abban, hogy az előző modulok tartalmát összerázzuk és gyakorlati szinten is összeálljon minden a fejedben ahhoz, hogy el tudj kezdeni opciókkal élesben kereskedni.
 • A korábbi diákok kérdéseiből extra sokat lehet tanulni!
 • Korábban, amikor még tartottam élő oktatásokat, akkor előtte egy webinár segítségével készítettem fel a hallgatókat. Majd az élő oktatást követően tartottam egy utánkövető webinárt, ahol az időközben felmerült gyakorlati kérdéseket beszéltük át.
 • Ezek a webinárok is nagyon hasznosak, mert kizárólag konkrét és gyakorlati kérdéseket tartalmaznak. Szintén segítenek összerázni az előző modulokban tanult elméleti alapokat és gyakorlati útmutatásokat.
 • Mások kérdéseiből lehet a legjobban tanulni...

A tanfolyam elvégzése után mire leszel képes?


Kontrollod lesz a pénzed felett
Sokkal tudatosabban, a frusztráción felülkerekedve kereskedhetsz, ráadásul önállóan. Anélkül, hogy telefonos brókerre kellene bíznod a pénzedet.
 
Megtanulod kezelni a kockázatot
A bosszantó stop megbízások helyett megismered a valódi kockázatkezelést, amivel igazán jól meg tudod védeni a pénzedet, átalakítani a pozícióidat, ha a piac ellened megy.
 
Magabiztos kereskedő leszel
Legyen szó iránykereskedésről vagy iránymentesről, képes leszel önállóan, megalapozottan, minél profibban spekulálni, akár menet közben is átalakíthatod egy pozíciódat, ha úgy ítéled meg.

Tényleg működik ez távoktatás formában?

A válaszom röviden: igen.

Hosszabban: az elméleti anyagok mellett megadom neked a sikeres tanulási folyamathoz szükséges gyakorlati módszereket. Sok-sok példán keresztül végigvezetlek, hogy tudásod a lehető leggyakorlatiasabb legyen.

Élménybeszámolókért kérlek olvasd át néhány nálam végzett diák személyes véleményét.

Jelentkezz és szerezz kontrollt a pénzed felett!

Amit megígérhetek: ha részt veszel a képzésen, átadom 12 év kereskedés és 9 év opciós kereskedési oktatás minden tapasztalatát, ami által szabadabb, profibb opciós kereskedővé válhatsz.

Nem akarom azt állítani neked, hogy ez a folyamat egyik napról a másikra fog történni, és hogy nem kell hozzá kitartás és tanulás. Azonban ha velem tartasz ezen az úton, akkor:

 • időt és
 • pénzt spórolsz meg.

Mennyibe kerül ez a profi opciós képzés?

Amennyiben most jelentkezel, akkor az Opciós Távoktatást 247.000 forint helyett mindössze 197.000 forintért megveheted. Ez csupán 700 dollár, aminek a többszörösét veszítheted el az éles piacon ha felkészületlenül kereskedsz. 

Image

A képzés kedvezményes ára

247.000 helyett most 197.000 Ft

Mit kapsz ezért az árért?

komplett opciós képzési program, elméleti, gyakorlati videókkal,

opciós kereskedői fórum és közösség,

utánkövető webinár,

"időt és pénzt", hiszen nem magadtól kell rájönnöd az összefüggésekre.

Ha korábban már vásároltál olyan videót, ami a távoktató program részét képezi (pl. OpcióStartot, Kezdőcsomagot), beszámítjuk a korábbi vásárlásod.

Gyakori kérdések és válaszok

Mikor indul a program?
Amint beérkezik hozzám a képzés díja, megkapod az összes anyagot, ami a képzéshez tartozik. Megnyílik számodra az a felület, ahonnan el tudod érni az ütemtervet, és akár azonnal nekiláthatsz a videók feldolgozásának.
Hogyan férek hozzá a tananyagokhoz?
Mi történik akkor, ha az utánkövető webináron nem tudok részt venni?
Mi van akkor, ha elakadok? Hol kérdezhetek?
Kell rögtön nyitnom éles számlát is?
Szükségem lesz-e bármilyen plusz eszközre, szoftverre?
Hol érdemes számlát nyitnom?
Tényleg kell $10.000 az opciózás elkezdéséhez?
Milyen cég ez az Interactive Brokers?
Meg tudom ezt tanulni pénzügyi végzettség nélkül?
Mekkora minimális összegű éles számlát érdemes nyitnom a tanfolyam elvégzése után?

Áfamentes értékesítés

Figyelem! Van még valami, amit jó, ha tudsz. ÁFAMENTES a vásárlásod akkor, ha az Európai Unió területén kívüli magánszemélyként vagy cégként rendeled meg, vagy akkor, ha az EU területére bejegyzett (de nem magyar!), EU adószámmal rendelkező cégként kéred. Ha ezek egyikébe tartozol, akkor a te árad áfamentes lesz, bármelyik fizetési módot választod.

Fizetési módokBankkártya
Egy teljesen biztonságos fizetési folyamatban meg kell adnod a bankkártyád adatait, és fizetés után azonnal hozzáférhetsz a megrendelt oktató anyagokhoz.Banki átutalás
A megrendelésed leadása után kapni fogsz egy visszaigazoló emailt az utalási adatokkal. Amint beérkezik az utalásod, hozzáférhetsz az anyagokhoz. Ha nem a te neveden van a számla, ahonnan utalsz, akkor közleményben add meg a neved.

Jelentkezés a tanfolyamra

Ha nem cégre kéred a számlát, ide a valódi, teljes neved add meg,
(Vezetéknév, Keresztnév) mert ez fog szerepelni a számlán!
Kötelező kitöltened az EU-s adószámot, ha az EU területén
bejegyzett cég vagy (nem HU) és 0% áfás számlát szeretnél.
Érvénytelen EU adószám! Ez esetben a számla végösszege ÁFA-t tartalmaz.
Itt tudod ellenőrizni a közösségi adószámod.

Mi fog történni, ha megnyomod a "Tovább a fizetéshez" gombot?

Átirányítunk a Barion teljesen biztonságos fizetési oldalára, ahol megadhatod
a kártyaadataidat, vagy ha van Barion fiókod, fizethetsz azon keresztül.

Amint megnyomtad a "Fizetés" gombot, azonnal hozzáférést kapsz az összes
videóhoz, és minden információt elküldök emailben.

Interlum Bt.
11600006-00000000-45200216
BIC / SWIFT: GIBAHUHB (GIBAHUHBXXX)
IBAN szla: HU79 11600006-00000000-45200216
- Ft

OpcioGuru a médiában

      


Nálunk bankkártyával is fizethetsz!

Kövess minket

Kövess minket a Facebook-on is!Kövess minket a Youtube-on is!

opcioguru Soundcloud profilLépj velünk kapcsolatba a Skype-on is!

opcioguru instagram csatornaKövess minket a Twitter-en is!