Ha egész héten a pénteket várod...

végre péntek

12 évig dolgoztam multiban alkalmazottként. Folyamatosan a péntek délutánt vártam és a vasárnap estétől undorodtam. Túl sok időm ment el rá, mire rájöttem, hogy ettől csak visszafejlődök.

Az alábbi videóban arról mesélek, hogyan éltem meg a hétköznapokat akkor, amikor még dolgoztam. A videóból azt is megtudhatod, hogy amikor általános iskolába jártam, miért számoltam a másodperceket vasárnap...

 

A többség utálja a munkahelyét

Érdekességként hoztam még egy hírt is, ezt a napokban olvastam: 

"A Gallup nemzetközi kutatása szerint a világban nagyon sok munkavállaló gyűlöli a munkahelyét. A közvélemény-kutató cég vezetője szerint ebből fakad, hogy az egy főre jutó globális GDP és a világgazdaság termelékenysége évtizedek óta csökken. A világ mintegy 1,2 milliárd teljes munkaidőben foglalkoztatott munkavállalójának mindössze 15 százaléka elkötelezett a munkája iránt. A Gallup ugyanakkor minden országban azt tapasztalta, hogy az alkalmazottak az őket foglalkoztató céget vagy szervezetet nem feltétlenül gyűlölik annyira, mint amennyire a közvetlen főnöküket utálják. Ahhoz, hogy a világ negatív termelékenységi trendje megfordulhassanak, át kell alakítani munkahelyi kultúrát; a változás kulcsa az, hogy a vezetők miként irányítanak - figyelmeztet az intézet."

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Total 100%

Ne maradj le a folytatásról!





Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok, hogy az Adatkezelő az email címemet a hírlevél rendszeres időközönként történő megküldése céljából kezelje.


Publikálás dátuma: 2017-07-12 00:29:13



Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető levelek megküldése céljából kezelje.