12 szempont brókerválasztáskor

12 szempont brókerválasztáskor

A minap olvastam egy nagyon jól összefoglalt cikket a forbes.hu oldalán, ami összeszedte mi az a 11 legfontosabb dolog, amire figyelned kell brókerválasztás során. Én még kiegészítettem.

Nézzük.

Quaestor, Buda-Cash, Hungária... gondolom sejted mire gondolok. Partnerkockázat. Remélem a fenti három név nem merül a feledés homályába (habár az ember gyorsan felejt), és megmaradnak a tanulságok mindenki számára.

Partnerkockázat

Előző cikkekben is nagyon sokat írtam már olyan esetekről, ahol a partner illegalitása / inkorrektsége okozta a kereskedők veszteségét és nem maga a stratégia. Nem tudom, hogy feltűnt-e, de ismét nagyon intenzívvé váltak a bináris opciós és forex hirdetések. Gombamód szaporodnak ezek a cégek, nulla háttérrel és tapasztalattal. Sokan arra játszanak, hogy a tömegek felejtenek. Éppen ezért írom ezt a cikket.

Kérlek, hogy sose veszítsd szem elől a partnerkockázat fontosságát!

A jó bróker kiválasztása legalább annyira fontos, mint az autódon a gumi. Hiába vezetsz jól ha a gumid utángyártott másodosztályú, életveszélyben vagy! Ugyanez igaz a brókerekre. Elképesztően fontos alaposan körbejárnod, hogy hova rakod a pénzed!

Forbes.hu cikk

Íme a forbes.hu cikke, amiben Korpos Gergely a Brokerchooser egyik alapítója összeszedte a szerintük 11 legfontosabb kritériumot:
https://forbes.hu/penz/101-dolog-amire-online-brokervalasztasnal-figyelned-kell/

+1: amivel kiegészíteném

A befektetővédelemnél érdemes arra is odafigyelni, hogy az összeg tekintetében tesznek-e különbséget eszközosztályok szintjén vagy sem. Pl. IB esetén nem ugyanakkora biztosítási összeg vonatkozik részvényekre, határidőre vagy készpénzre.

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Total 100%

Tags: Interactive Brokers, partnerkockázat, Buda-Cash,

Tanulj az opciókról 30 napig ingyen!

Add meg, milyen email címre küldhetek neked 15 ingyenes leckét az opciózásról:





Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető tájékoztatók megküldése céljából kezelje.


Publikálás dátuma: 2017-03-23



Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető levelek megküldése céljából kezelje.