Már IB-n is tudsz a magyar piacon kereskedni

Budapesti Értéktőzsde

Nemrég új kereskedőtaggal bővült a Budapesti Értéktőzsde. Az IB tette elérhetővé a magyar piacon való kereskedést ügyfeleinek.

Több hírportálon is megjelent a hír, íme egy portfóliós cikk a témában. 59 magyar részvényt lehet ezentúl elérni az IB kereskedési felületén, azonban be kell hozzá állítani néhány dolgot. Nézzük mik ezek.

Kereskedési jogosultságok

Az Interactive Brokers webes felületén a kereskedési jogosultságokhoz hozzá kell adni Közép Európát. Ezt az Account Management-en belül kell kezdeményezni a Trade Configuration -> Pemission menüpontban, így:

Ezt követően pedig az alábbit kell bepipálni:

Adatelőfizetés

Ahhoz, hogy realtime adatokat láss a BÉT-ről, még kemény 2.5€ havidíjat is ki kell fizetned. Ezt a beállítást itt tudod megtenni: Manage Account -> Trade Configuration -> Market Data

Majd ezt követően a Europe szekción belül be kell pipálni a Budapest Stock Exchange-t, így:

Mik a tapasztalatok?

Jómagam sosem kereskedek magyar papírokkal, de ha bárkinek van tapasztalata vagy észrevétele az IB kapcsán ebben a témakörben, kérem írja meg a cikk alatti hozzászólásokban.

Kíváncsi lennék majd mik a tapasztalatok.

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Total 100%

Tags: Interactive Brokers, BUX,

Tanulj az opciókról 30 napig ingyen!

Add meg, milyen email címre küldhetek neked 15 ingyenes leckét az opciózásról:





Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető tájékoztatók megküldése céljából kezelje.


Publikálás dátuma: 2017-09-07



Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető levelek megküldése céljából kezelje.