Tastyworks kriptó kereskedés elindult!

2021 február elején értesített a Tastyworks, hogy már elérhető számomra is a kriptó kereskedés rajtuk keresztül.

Fontos tudni, hogy a kriptó kereskedés során a Tastyworks jelenleg egy közvetítő a Zero Hash felé. Azaz nem ő hatja végre a megbízást és nem is ő tárolja az adott kriptó eszközöket, így a felelőssége jelentősen korlátozott.

Első körben 4 kriptódevizával lehet kereskedni náluk: BTC/USD, BCH/USD, ETH/USD, LTC/USD.

Mint ahogy az lenni szokott, csak long pozíciót lehet felvenni a fenti termékekben, azaz nem lehet shortolni. Persze kizárni ki lehet ha már megvetted, csak alapból nem indíthatsz short ügylettel, de ez máshol is így van.

Mivel a termékek kereskedése 100% margint igényel, így cash és margin számlán is igénybe vehető.

A 25K alatti számlával rendelkezőknek jó hír, hogy nem vonatkozik rájuk a 25K daytrading szabály, azaz szabadon lehet vele daytrade-elni.

Kriptó alszámla nyitása

Az alábbi videóban azt jártam körbe részletesebben, hogyan kell engedélyezni Tastyworks számlát a kriptó kereskedést, mik a fontosabb feltételek és mire érdemes odafigyelni.

Ha szeretnéd elsajátítani a Tastyworks platform profi használatát, ez a képzésem lehet érdekes számodra.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Total 100%

Tags: bitcoin, kriptó, tastyworks, ethereum,

Tanulj az opciókról 30 napig ingyen!

Add meg, milyen email címre küldhetek neked 15 ingyenes leckét az opciózásról:





Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető tájékoztatók megküldése céljából kezelje.


Publikálás dátuma: 2021-02-09



Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető levelek megküldése céljából kezelje.