Tőzsdepszichó Napló

Tőzsdepszichológia napló

Rövid leszek. Van egy nagyon komoly küldetésem számodra, amit az alábbi videóban osztok meg veled.

Annyit mondanék róla elöljáróban, hogyha komolyan veszed az elhangzottakat, nagyon sokat fejlődhetsz.  Egy olyan koncepciót fogok átadni, amit az évek alatt tökéletesítettem és alakítottam ki annak érdekében, hogy a lehető leghatékonyabba szolgálja a tőzsdepszichóm fejlődését. 

 

Töltsd le a saját Tőzsdepszichó Napló sablonom, amit kinyomtatás után rögtön el is kezdhetsz kézzel tölteni. Ha nem kinyomtatott papírra szeretnéd írni, hanem füzetbe, az is rendben van, csak figyelj arra, hogy a sablonban található kérdéseket minden kereskedéseddel kapcsolatban megválaszold.

Nézd mit gondolnak azok, akik már rendszeresen írják a Tőzsdepszichó Naplót:

"A kezdetben heves érzelmi reakcióim tükröződtek vissza még a kézírásomból is. Színesben írom még ezt is (nekem ez is színes-mint az élet) muszály volt olyan füzetet választani, aminek az eleje is tele van smiley fejekkel. A színek rögtön tükrözik minden rezdülésemet, és nagyon tanulságos. A számlám lassan de felfelé araszol. Átgondoltabbak a döntéseim. Talán a füzetbe írom ki magamból az érzelmeket? És a piacon higgadtabb vagyok. Mióta van naplóm olyan érzésem van, hogy ura vagyok a helyzetnek, ha egy kereskedés negatív, akkor el tudom már fogadni, mert azt látom magam előtt, hogy ebből is vmit tanultam, és a fejlődéshez ez is hozzátartozik. De nemcsak az IB-n való kereskedésre igaz ez. Még vhogy a napjaimat is rendezetebbé teszi. Egyszóval a tőzsdepszichó napló megtanít fókuszálni, fejleszti az önismeretet, önuralomra, türelemre késztet. Örülök, hogy belevágtam. " - Emese

"Kedves Opcioguru!ORIÁSI ismétlem ORIÁSI dolog a pszichonaplo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hétfő óta vezetem és majdnem megdupláztam a tőkémet -forex-. Rengeteg hibámat sikerült átgondolnom, bátrabban nyitok-zárok,mert tudom hogy ad még lehetőséget a piac! Nagyon köszönöm ezt a super dolgot amit a kezembe-kezünkbe-adtál,én élek vele rengeteget segit!sok szép napot NEKED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" - Mónika

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Total 100%

Ne maradj le a folytatásról!





Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok, hogy az Adatkezelő az email címemet a hírlevél rendszeres időközönként történő megküldése céljából kezelje.


Publikálás dátuma: 2011-10-19 17:55:18



Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető levelek megküldése céljából kezelje.