Opciós képzési termékek

Alábbiakban megtekintheted az opciós képzési termékeim struktúráját. A Kezdő szint a biztos alapozásra szolgál, a Haladó szint profi gyakorlati tudást ad. A haladó szintű képzések magukba fogalják a kezdő szintű anyagokat, így ha rögtön belevágnál, nem kell a kezdő szinttel indítanod. Ha bármelyik kezdő szintű anyagot megvásároltad, azt beszámítom a haladó szintű anyag megvásárlásakor.

Kezdő szint

Az alábbi képzések segítségével elindulhatsz az opciós kereskedés világában.
Ha még csak ismerkedsz ezzel a világgal, de nem vagy biztos, hogy neked való, akkor javaslom ezen a szinten indulj el.

Image
Az Opciós Ízelítő egy rövid, frappáns elméleti és gyakorlati áttekintést ad neked az opciós piaci lehetőségekről. 2 óra alatt képbe kerülsz az opciós alapokról, láthatod hogy néz ki egy opciós platform, mivel lehet az opciós piacon profitálni, mire lesz szükséged ahhoz, hogy opciókkal kereskedj, miben teljesen más mint a hagyományos kereskedés.

Továbbá megérted mit jelent stop nélkül, valószínűségeket kereskedni akár iránymentesen is. Rá fogsz jönni, hogy a profik miért használják az opciókat kereskedéseik során.
Image
Az OpcióStartot azok számára hoztam létre, akik szeretnék megtanulni az opciós piac alapvető összefüggéseit és látni szeretnék a gyakorlatban, hogyan működnek az egyszerűbb opciós stratégiák. Ebben a képzésben megtanulsz irányt kereskedni, stop nélkül kockázatot kezelni, piaci valószínűségekben gondolkolkodni.

Képes leszel megérteni az opciós piac logikai összefüggéseit, mint pl. időérték, volatilitás, tőkeáttét, stb. Ha szeretnéd megismerni az opciós iacot egy kiváló alapozó képzéssel, akkor az OpcióStart neked való.

A csomag tartalmazza: Opciós Ízelítő
Image
Az Opciós Kezdőcsomagot azok számára alakítottam ki, akik az OpcióStarton túllépve (tartalmazza) szeretnék megismerni az egyes opciós elemzői és kereskedői platformokat (Thinkorswim, Interactive Brokers). Ezen felül a csomag nagyon sok gyakorlati opciós példát és piaci stratégiát mutat be.

Továbbá megismered az átfogó piaci elemzésre alkalmas Piaci Mátrix-omat és az egyedülálló volatilitás kereskedési stratégiákat. A csomag tartalmaz számos opciós átalakítást bemutató több héten keresztül videóra rögzített opciós pozíciót is.

A csomag tartalmazza: Opciós Ízelítő, OpcióStart

Haladó szint

Tartalmazza az összes kezdő szinten lévő képzést.
Ha eldöntötted, hogy meg akarod ezt tanulni, akkor ezen a szinten érdemes elindulnod.

Image
Az Opció NINJA képzés a legnépszerűbb haladó opciós képzésem, amely segítségével el tudsz indulni az éles számlás kereskedéssel. Meg fogsz tanulni profi módon opciókkal irányt kereskedni, iránymentes csatornákat kiírni, valószínűségekben gondolkodni, fedezni, bevételi stratégiákat alkalmazni és még sok egyéb hasznos dolgot.

Ezek nem csak elméleti anyagok, folyamatos gyakorlat során mutatom be a stratégiákat az elemzői (TOS) és kereskedési (IB) platformok segítségével.

A csomag tartalmazza: teljes kezdő szint
Image
Az Opciós Akadémia keretein belül 1 éven keresztül 235 kereskedővel dolgoztam és tanultam együtt. Kéthetente virtuálisan találkoztunk több órára, feldolgoztuk adott heti videókat, megválaszoltam a kérdéseiket.

A 30 órányi sorozatban összesen 81 db pozíciót menedzseltem és 395 db kérdést válaszoltam meg. Kizárólag az Opció NINJA elvégézését követően rendelhető, mert arra a tudásra épít.
Image
Az Opció MESTERKURZUS kedvező áron teszi elérhető az Opció NINJA és Akadémia Webinárok csomagot egyben. Ha ebből a kettőből nem tanulsz meg opciózni, akkor semmiből:). Ha komolyan gondolod az opciózást, ez a képzési csomag a legjobb választás számodra az elinduláshoz.

Olyan mérhetetlen mennyiségű gyakorlati tudást ölel fel, amely elsajátításával teljesen önállóan kimehetsz az éles opciós piacra kereskedni. Magabiztosságot, erőt és stabilitást ad.

A csomag tartalmazza: teljes kezdő szint, Opció NINJA, Akadémia Webinárok

Gyakran Ismételt Kérdések

Mikor indulnak a programok?
Amint beérkezik hozzám a képzés díja, megkapod az összes anyagot, ami az adott képzéshez tartozik. Megnyílik számodra az a felület, ahonnan el tudod érni a tananyagokat, és akár azonnal nekiláthatsz a videók feldolgozásának. A tanulási folyamatban nem vagy egyedül. Mindegyik képzéshez tartozik dedikált fórum és közvetlenül nekem is írhatsz ha bármi kérdésed lenne vagy csak támogatásra van szükséged.
Hogyan fizethetek?
Van lehetőség áfamentes vásárlásra?
Hogyan férek hozzá a tananyagokhoz?
Kell rögtön nyitnom éles számlát is?
Szükségem lesz-e bármilyen plusz eszközre, szoftverre?
Mi van akkor, ha elakadok? Hol kérdezhetek?
Hol és mennyivel érdemes számlát nyitnom?
Meg tudom ezt tanulni pénzügyi végzettség nélkül?