TradingView Charting Platform

A TradingView egy rendkívül sokoldalú ingyenesen is használható charting platform, amely többek között a következő főbb jellemzőkkel büszkélkedhet: széleskörű diagramtípusok és testreszabási lehetőségek, fejlett technikai elemzési eszközök, történelmi adatokon alapuló visszatekintő funkció, személyre szabható riasztások és értesítések, átfogó pénzügyi elemzési lehetőségek, a Pine Script nyelv saját indikátorok és stratégiák fejlesztésére, valamint kereskedési stratégiák tesztelése és szimulációja.

Ezenkívül a platform lehetővé teszi a kereskedést közvetlenül a diagramokról, különböző eszközök és piacok összehasonlítását valós időben, gazdasági események követését, valamint egy globális közösséghez és hírfolyamhoz való csatlakozást.

Legfontosabb funkciók

Valós idejű árfolyamok: több mint 100 tőzsdéről, 70 forex brókercégtől és 30 kriptotőzsdéről kaphatsz valós idejű árfolyamokat, hogy mindig naprakész legyél a piaci mozgásokról.

Fejlett charting eszközök: több mint 100 beépített technikai indikátor és rajzeszköz áll a rendelkezésedre, hogy alaposan elemezd a piacokat és megalapozott befektetési döntéseket hozz.Egyedi indikátorok és stratégiák: a Pine Script programozási nyelvvel saját indikátorokat és stratégiákat is fejleszthetsz, hogy tökéletesen testreszabd a TradingView-t a befektetési stílusodhoz.Szociális funkciók: oszd meg ötleteidet és stratégiáidat más befektetőkkel és traderekkel, kövesd a piaci hangulatot, és tanulj a profiktól a TradingView élénk közösségében.Paper trading: kockázatmentesen tesztelheted a stratégiáidat virtuális számlán, mielőtt élesben is bevetnéd őket.Pénzügyi hírek: valós idejű hírek és elemzések a legfrissebb piaci fejleményekről, hogy mindig naprakész legyél.Mobilalkalmazás: a TradingView platformot bárhol és bármikor elérheted a mobilalkalmazás segítségével.

Többféle platformon is elérhető: használd a TradingView-t asztali gépen, laptopon, táblagépen vagy okostelefonon.

Alert funkcionalitás: a TradingView alert funkciója egy rendkívül hasznos eszköz, amellyel értesítést kaphatsz, ha a piaci feltételek megfelelnek a megadott kritériumoknak.Éles kereskedés összeköthető brókerekszámlákkal: jelenleg az alábbi brókercégeket támogatja.

Előfizetéses csomagok

Akár ingyenesen, akár prémium csomagban használod a TradingView-t, a platform rengeteg előnnyel jár:
  • Könnyen használható: a TradingView felülete intuitív és könnyen kezelhető, még a kezdők számára is.

  • Testreszabható: a platformot tetszés szerint testreszabhatod, hogy illeszkedjen a befektetési stílusodhoz.

  • Megbízható: a TradingView egy megbízható platform, amelyet a befektetők és traderek világszerte milliói használnak.

Három fő előfizetési csomag közül lehet választani.

Ha az alábbi képre kattintasz, akkor egy affiliate link segítségével tudsz előfizetni ha szeretnél. Ez azt jelenti, hogy az első vásárlásodból $15 kedvezményt kapsz.

Ezen felül az első hónapot ingyen adják és a második vásárlásodból is kapni fogsz $15 dollár kedvezményt.

De nyilván nem kell rögtön előfizetni, ingyenesen is tökéletesen jól használható a platform.Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető levelek megküldése céljából kezelje.