OptionStrat pozíciómenedzsment

OptionStrat

Az OptionStrat egy innovatív opciós elemző platform, ami segít neked kibontakoztatni a piac rejtett lehetőségeit. Ismerd meg, hogyan lehet optimalizálni a kereskedési stratégiáidat, minimalizálni a kockázatokat és maximalizálni a profitot ezzel az eszközzel.

Az OptionStrat segítségével a TOS demozás helyettesíthető, ráadásul mindezt éles piaci adatokkal.

Utóbbi időben a TOS Guest Pass regisztráció olykor akadozott, így érdemes megtanulni az OptionStrat használatát. Sokkal könnyebb, mint a TOS;)

Amit az OptionStrat-ról érdemes tudnod

  • Szemléletes stratégiai vizualizáció: az OptionStrat grafikus felülete segítségével könnyen átláthatod, hogy különböző opciós stratégiák hogyan teljesíthetnek változó piaci körülmények között.

  • Részletes profit és kockázatelemzés: kalkuláld ki gyorsan a potenciális profitot és veszteséget különböző piaci forgatókönyvek mellett.

  • Széleskörű stratégiai opciók: fedezd fel a számos beépített stratégiai lehetőséget, mint például az Call és Put spreadek, Strangle, Straddle, Iron Condor és sok más (összesen 50).

  • Széleskörű alaptermékek: nem csak részvény, index vagy ETF opciókat tudsz elemezni vele hanem határidős opciókat is.

  • TOS helyettesítő eszköz lehet: a TOS demo regisztrációs problémáktól megszabadulhatsz ha ezt a platformot használod és ráadásul éles adattal elemezhetsz.

  • Opciós átalakítások követése: az összes brókernél lévő összes opciós pozíciód átalakításokkal együtt vezetheted egy helyen és listában láthatod, hogy éppen melyik hogy áll. Külön böngésző tab-okban megjelenítheted a kockázati görbéket, így nagyon könnyen nyomod tudod követni a pozik változásait.

  • Mobilon is követheted: a mobilos applikáció segítségével bárhol, bármikor ránézhetsz a pozícióid kockázati görbéjére, aktuális állapotára. Innentől nem kell hozzá notebook, TOS desktop kliens.

OpcioGuru kedvezmény

Az OpcioGuru különleges ajánlata révén az első hónapban az előfizetők 25%-os kedvezménnyel vehetik igénybe az OptionStrat szolgáltatásait ezen a dedikált affiliate linken keresztül.

A 25% kedvezmény csak a havi előfizetésre vonatkozik, az évesre nem!

OptionStrat használata

Közel 1 órás videóban mutatom be, hogyan lehet az OptionStrat platformot opciós szimulációkra, átalakításokra és pozíciómenedzsmentre alkalmazni.Ha érdekel az anyag akkor Guruképző modulként megvásárolhatod ezt önmagában is. Nem kell hozzá semmilyen előfizetés vagy tagság.

A Guruképző megrendelési oldalán a "Kereskedési platformok" szekcióban találod és ha bepipálod a szélső oszlopban található négyzetet, akkor csak ezt a modult is megvásárolhatod külön.

 Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető levelek megküldése céljából kezelje.