Opciós Kezdőcsomag 2024

Szeretnél többet tudni az opciózásról, de nem akarsz órákat ülni a net előtt tanácstalanul, és angol szövegekből kihámozni, hogy hogyan kereskedhetsz profitábilisan velük?

Érdekel ez a világ, de nem akarsz rögtön fejest ugrani, és nagyobb elköteleződést vállalni egy drágább oktatással?

Szerencsés vagy, mert ma már létezik erre megoldás. És pontosan ez a kezdőcsomag lesz az.

Ha mindezt megspórolnád, akkor most figyelj!

Összeállítottam neked egy olyan csomagot, amivel el tudsz indulni az opciózás felé. Benne van a szükséges elméleti alapozás, megnézzük az opciós alapstratégiákat a gyakorlatban is, ráadásul a szükséges platformok használatát is el tudod sajátítani egyben.

Olyan ez, mint egy mini távoktató kurzus, mert folyamatosan építjük fel a stabil opciós alaptudásod, és mindent, amit megtanulsz, azonnal ki is tudsz próbálni a demo számládon (aminek a létrehozásában szintén segítek).

Lehet, hogy vonzó neked az a sok lehetőség, amit az opciózás kínál - a kockázatkezelés, az iránymentes kereskedés, a kisebb időigény - de még nem határoztad el magad. Talán pont azért nem, mert szeretnéd látni élőben is, milyen ez a kereskedés, hogy fekszik neked.

Mit ad neked az Opciós Kezdőcsomag?

Ez a képzés egy alapozó képzés, amely segítségével az opciós kereskedés több szegmensébe is betekintést kaphatsz. Az opciós alapismereteken túl (Opció START) egy opciós elemző platform részletes oktatását is megkapod (TOS), ezen felül a két legfontosabb opciós stratégiát az irány és szintkereskedést, amire az összetettebb stratégiák is épülnek, valamint gyakorlati tudást az opciós görögökkel kapcsolatban.

Ezen felül ajándékba adok 32 pozíciómenedzsment videót, amelyek a modulokban található stratégiák használatát mutatják be éles piacon.

Alábbiakban kérlek, hogy pipáld be a kezdőcsomag azon moduljait, amelyeket szeretnél megvásárolni. Így ha esetleg már valamelyik modult megvetted korábban, azt nyilván nem kell 2x kifizetned.

TÉMATARTALOMÁR (Ft)
Opció START

Ebben a modulban fogod elsajátítani a legfontosabb opciós alapismereteket, pl: Call, Put, időérték, volatilitás, kockázatok, stb.

29.990

Irány és szintkereskedés

Legalapvetőbb opciós irány és szintkereskedési stratégiák megismerése (Vertical). Ezekre épülnek majd a komplexebb, haladóbb opciós stratégiák.

24.990

Thinkorswim

A TOS platform használatának megismerése, részletes opciós analízis, legfontosabb funkciók áttekintése.

19.990

Opciós Görögök & lejárat

Opciós Görögök áttekintése, gyakorlati hasznuk és az opciós lejárati kérdések áttekintése.

19.990Mit kell tudnod a csomagról?


demo kötések

Ez a kezdőcsomag, egy 100%-ban online, távoktató képzés. Ez annyit jelent, hogy ha jelentkezel, akkor fizetés után azonnal megjelennek a csomag videói a saját felhasználói fiókodban, és ott korlátlan ideig eléred őket.


mobil

A tanulásban nem vagy időhöz kötve, olyan tempóban dolgozd fel a videókat, ami neked kényelmes. Jó ha tudod azt is, hogy ezek a videók mobilra és tabletre is optimalizáltak, így nem csak akkor nézheted őket, ha gép előtt vagy, hanem bárhol, bármikor.


emailA csomaghoz tartozik korlátlan email támogatás és fórum is, ami azt jelenti, hogy ha bármikor elakadsz, és írsz nekem, garantáltan válaszolok minden kérdésedre, és ennek sincs időkorlátja. Két hét múlva is válaszolok, és fél év múlva is.

Gyakori kérdések és válaszok

Mikor indul a program?
Amint beérkezik hozzám a képzés díja, megkapod az összes anyagot, ami a képzéshez tartozik. Megnyílik számodra az a felület, ahonnan el tudod érni a tananyagokat, és akár azonnal nekiláthatsz a videók feldolgozásának.
Hogyan férek hozzá a tananyagokhoz?
Mi van akkor, ha elakadok? Hol kérdezhetek?
Kell rögtön nyitnom éles számlát is?
Szükségem lesz-e bármilyen plusz eszközre, szoftverre?
Hol és mennyivel érdemes számlát nyitnom?
Meg tudom ezt tanulni pénzügyi végzettség nélkül?

Áfamentes értékesítés

Figyelem! Van még valami, amit jó, ha tudsz. ÁFAMENTES a vásárlásod akkor, ha az Európai Unió területén kívüli magánszemélyként vagy cégként rendeled meg, vagy akkor, ha az EU területére bejegyzett (de nem magyar!), EU adószámmal rendelkező cégként kéred. Ha ezek egyikébe tartozol, akkor a te árad áfamentes lesz, bármelyik fizetési módot választod.

Opciós Kezdőcsomag megrendelése

Ha nem cégre kéred a számlát, ide a valódi, teljes neved add meg,
(Vezetéknév, Keresztnév) mert ez fog szerepelni a számlán!
Kötelező kitöltened az EU-s adószámot, ha az EU területén
bejegyzett cég vagy (nem HU) és 0% áfás számlát szeretnél.
Érvénytelen EU adószám! Ez esetben a számla végösszege ÁFA-t tartalmaz.
Itt tudod ellenőrizni a közösségi adószámod.

Mi fog történni, ha megnyomod a "Tovább a fizetéshez" gombot?

Átirányítunk a Barion teljesen biztonságos fizetési oldalára, ahol megadhatod
a kártyaadataidat, vagy ha van Barion fiókod, fizethetsz azon keresztül.

Amint megnyomtad a "Fizetés" gombot, azonnal hozzáférést kapsz az összes
videóhoz, és minden információt elküldök emailben.

MarketWiz Kft.
11600006-00000000-45200216
BIC / SWIFT: GIBAHUHB (GIBAHUHBXXX)
IBAN szla: HU79 11600006-00000000-45200216

Készpénzes fizetés esetén

Irodánkban, előre egyeztetett időpontban tudod rendezni a képzés árát.
Időpontegyeztetés: +36-30-417-8526.

- FtAz Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető levelek megküldése céljából kezelje.