Option Omega Backtester

Option Omega

Az Option Omega egy fejlett opciós kereskedési backtesting platform, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy átfogóan elemezzék és finomhangolják az egyszerűtől a komplexig terjedő opciós kereskedési stratégiáikat. Ez a platform egyedülálló kombinációját kínálja a részletes piaci adatoknak és a felhasználóbarát interfésznek, így ideális választás mind azok számára, akik mélyebb betekintést szeretnének kapni kereskedési stratégiáik hatékonyságába.

Amit az Option Omega-ról érdemes tudnod

  • 2013-ig visszamenőleg 1 perces opciós adatokkal tudsz tesztelni,

  • Csak korlátozott számú alapterméket tartalmaz: SPY, SPX, IWM, QQQ, AAPL, TSLA,

  • max. 8 lábú összetett opciós stratégia használata, így komplex ötleteket is lehet tesztelni,

  • Adott kötés időben visszajátszható, így látható, hogyan változott a P/L-je,

  • A letesztelt stratégiák portfólióba rendezhetők, így látható, hogy akár több stratégiát párhuzamosan futtatva milyen eredményeket adna pl. SPX-hez képest,

  • Sokféle belépési és kilépési feltételt definiálhatsz és azt is megadhatod, hogy maga a kötés mikor történhet napon belül,

  • Tudsz kalkulálni a slippage és commission adatokkal is, így élethűbb lehet a teszt eredménye,

  • Az 1 perces adatok rendelkezésre állásával kiválóan alkalmas 0 DTE SPX stratégiák tesztelésére is.

OpcioGuru kedvezmény

Az OpcioGuru különleges ajánlata révén az első évben az előfizetők 50%-os kedvezménnyel vehetik igénybe az Option Omega szolgáltatásait egy különleges affiliate linken keresztül.

Ez az egyedülálló lehetőség kiváló esélyt biztosít a kereskedők számára, hogy mélyrehatóan megismerjék és kihasználják a platform által kínált fejlett backtesting eszközöket miközben jelentős megtakarítást realizálnak.

Option Omega használata

Az első opciós stratégia, amire az Option Omega-t használtam az a Put Ratio Spread volt SPY és QQQ esetében. Ez a stratégia korlátlan kockázatú, oldalazó és eső piacon ideális. Ezért kíváncsi voltam, hogy teljesen mechanikus használat mellett milyen eredményeket hozott volna az elmúlt néhány évben.

Ezért az Option Omega segítségével 35 különféle opciós backtest-et végeztem el, amelyek közül az egyik legjobb eredmény az alábbi QQQ lett.

Azért azt érdemes hozzátenni, hogy ebben a tesztben magas volt a használt margin mérete.Ebben az oktató modulban bemutattam részletesen az Option Omega használatát is.

Ha érdekel a modul akkor a Guruképzőn belül megvásárolhatod ezt önmagában is. Nem kell hozzá semmilyen előfizetés vagy tagság.

A Guruképző megrendelési oldalán a Wing Spread stratégiák szekcióban találod és ha bepipálod a szélső oszlopban található négyzetet, akkor csak ezt a modult is megvásárolhatod külön.

 Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető levelek megküldése céljából kezelje.