Opciós Kereskedés Videók

Az alábbiakban szeretném neked röviden bemutatni az opciós kereskedést. Ha most jársz itt először, akkor javaslom az alábbi videókat végignézni. Megtudhatod mik az opciók, mire használják őket, kinek való az opciós kereskedés, miben más, mint az összes többi kereskedési forma, mik az előnyei és mik az általános tévhitek.

Mi az az opció és milyen fajtái vannak?

Az alábbi videóban arról beszélek, hogy mik azok az opciók és milyen fajtái vannak. Megtudhatod belőle mire jó a Call és Put opció, mikor melyikkel érdemes kereskedni és hogyan érdemes megközelíteni az opciós kereskedést.

Opciós Instrumentum Gyakorlati Felhasználásai

Ebben a videóban bemutatom az opciós instrumentum gyakorlati felhasználásait. Megtudod mi a különbség a fedezeti és spekulatív ügyletek között, illetve az iránymentes és iránykereskedés között. Azt imádom az opciós kereskedésben, hogy a lehető legszéleskörűbb kereskedési igényeket is ki lehet vele szolgálni. Jómagam az iránymentes spekulatív kereskedési formát gyakorlom nap mint nap és elég szépen termel:).

Kinek való az opciós kereskedés?

Megnézzük kinek való az opciós kereskedés, ugyanis ez a fajta kereskedési típus sem való mindenkinek. Ha pl. daytrader típus vagy és abban éled ki magad, hogy egész nap a chartok előtt ülsz, akkor nem az opciózás lesz a te piacod. Nézd meg a videót és kiderül, hogy neked való-e ez a fajta kereskedési forma.

Stopmentes kereskedés

Röviden bemutatom mit jelent stopmentesen kereskedni. Anno mikor elkezdtem kereskedni (2005) a legnagyobb frusztrációt a stopok kezelése okozta. Szerencsére elég gyorsan felhagytam a stop használatával, így már csak homályos emlékeim vannak az érzelmi hatásáról:).

Opciós vagy részvénykereskedés?

Az alábbi videóban két példa segítségével mutatom be, hogy a a gyakorlatban mi a különbség, ha opciózol vagy ha részvényekkel kereskedsz. Mutatok egy pozitív és egy negatív példát, és beszélek arról is, hogyan csökkentheted a lehetséges veszteségedet.

Túl vagy már az 1000 órán?

Ebben a videóban arról beszélek, hogy miért fontos, hogy türelmes legyél magaddal szemben. Amíg nem rendelkezel megfelelő óraszámmal ezen a piacon, addig feleslegesen támasztasz magaddal szemben nagy elvárásokat. A kereskedési sikerhez vezető úton a legfontosabb, hogy türelmes, fegyelmezett és következetes legyél.

Még több opciós videót néznél?

Nézz bele és iratkozz fel a youtube csatornámra itt.

Többet szeretnél tudni az opciókról?

Ha ezek alapján úgy gondolod, komolyabban is érdekel az opciós kereskedés, akkor itt megnézheted, hogyan tudok neked segíteni a tanulásban. Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető levelek megküldése céljából kezelje.