Opció Guruképző

Tudom, hogy nem szeretsz túl hosszú sales oldalakat átböngészni, így az alábbiakban röviden összefoglalom ennek az új képzési struktúrának a lényegét. Ha a részletekre vagy kíváncsi görgesd végig az oldalt.

A Guruképző modulárisan tartalmaz mindent, amit valaha videóra rögzítettem. Értsd ez alatt az összes opciós képzési modult, webinárt és pozíció menedzsmentet.

A Guruképző tartalmazza a 2019 márciusában indult Opciós Mesterképző Klub (OMK) során készített összes képzési modult, éles pozíciómenedzsmentet és webinárt is.

Ez nem egy előfizetés, nem kell elköteleződnöd és nincs időbeli ütemezés sem. A képzési modulok közül azt vásárolod meg, ami tetszik. Egyszer megvásárolod és úgy dolgozod fel, ahogy neked tetszik. Persze ha nem értesz valamit, akkor a fórumban állunk rendelkezésedre korlátlanul, így nem leszel soha magadra hagyva. A képzés megvásárlásával Magyarország legnagyobb opciós közösségéhez fogsz csatlakozni. A fórumtagságodnak nincs időbeli korlátja sem. Egyszer belépsz és onnantól "örökre" eléred a fórumot.

A csomagban minden piaci környezetre fogsz találni éles kötési példákat: alacsony vagy magas volatilitás, irány vagy iránymentes kereskedés, teljes mindegy, mindenre van stratégia és éles példa is.

Amire képes leszel a képzési rendszer segítségével


Kontroll lesz a pénzed felett
Sokkal tudatosabban kereskedhetsz, ráadásul önállóan. Anélkül, hogy másra kellene bíznod a pénzedet.
 
Tudod kezelni a kockázatot
A bosszantó stop megbízások helyett megismered a valódi kockázatkezelést, amivel minden piaci helyzetben tudsz védekezni.
 
Magabiztos kereskedő leszel
Legyen szó iránykereskedésről vagy iránymentesről, képes leszel önállóan, megalapozottan spekulálni, akár menet közben is átalakíthatod egy pozíciódat.

Miért érdemes a Guruképzővel belevágni?

Feltételezem azért vagy itt, mert érdekel a tőzsde, pénz, szabadság, függetlenség vagy szimplán a mentális kihívások. Én is így jutottam ide. De 18 évvel ezelőtt nem nagyon tudtam senkitől segítséget kérni, így belevágtam egyedül.

Azt hittem majd rájövök a tutira, így évekig bűvöltem az indikátorokat és egyéb "ezoterikus" rendszereket, hogy rájöjjek mi az irány és mikor fordul a piac. Ezzel sokat veszítettem (időt is), de a "soha nem adom fel" hozzállásommal addig kutattam és próbálkoztam, míg eljutottam az opciós kereskedésig, ami egy óriási megváltás volt az akkori útvesztők után.

Iszonyú mennyiségű könyv, próbálkozás és tanulópénz áll ennek hátterében.

Visszatérve a fenti kérdésre, az opciós kereskedésben való elindulást egyedül, önállóan, ahogy én megszenvedtem vele: senkinek sem ajánlom. Úgy gondolom, hogy kevés embernek van erre egyedül 10 éve és több (tíz) millió forint elveszítendő pénze, mire összeáll a kép.

A világ legjobb üzlete az, amikor másnak a tudását és tapasztalatát veszed meg töredékéért annak, amennyit ér, vagy amennyibe neked kerülne rájönni. Én ezt kínálom most neked.

Ha vonz a tőzsde, ha szeretsz kereskedni akkor érdemes belevágnod, mert olyan lehetőségeket tartogat, amelyet a hagyományos "munka" soha nem fog. De mint tudod, ez a tőzsde, így nincs tuti és nem lesz benne mindenki sikeres. Így ha azt gondolod, hogy munka helyett csak nyomkodnod kell a gombot és dől a zseton akkor zárd is be rögtön az oldalt. Az opciós kereskedés nem való mindenkinek.

Tévhit: sokan azt hiszik, hogy megtanulnak kereskedni és már mondhatnak is fel a munkahelyükön, mert ebből fognak megélni. A legtöbb ember számára ez nem reális. Sokkal inkább érdemes erre a tevékenységre egy vagyonépítési potenciállal rendelkező lábként tekinteni. Én sem kizárólag az opciós kereskedésből élek, sokkal több lábon állok, ami stabilitást és nyugalmat ad és ez fontos a kereskedésnél is.

Az opciós kereskedés neked szól

ha kipróbáltál már szinte mindent a tőzsdén, mégsem vagy profitábilis,

ha most kezded és meg akarod úszni a nagy tanulópénzt és felesleges köröket,

ha eleged van abból, hogy más kezeli a pénzedet, ráadásul gyenge eredménnyel,

ha véget vetnél a stop használatának és profi kockázatkezelésre váltanál,

ha meg akarod tanulni a legprofitábilisabb opciós stratégiákat és azok alkalmazását,

ha irány és iránymentesen is akarsz kereskedni,

ha magas valószínűségű stratégiákkal szeretnél kereskedni,

ha el akarod kezdeni az opciós kereskedést már néhány ezer dollárral,

ha végre a saját kezedbe akarod venni a pénzügyi jövődet.

Magadra ismertél? Mielőtt teljesen hatalmába kerít az érzés, hogy ez neked való, nézzük meg azt is, hogy milkor nem éri meg ebbe időt és energiát fektetned.

Az opciózás nem neked való

ha azt gondolod, egy csapásra anyagilag függetlenné válhatsz,

ha azt hiszed, energia befektetés, tanulás nélkül is elérhetsz sikereket,

ha azt érzed, matek zseninek kell lenni a tőzsdei kereskedéshez,

ha hiszel azoknak, akik szerint a tőzsde csupa rizikó, amit úgysem lehet kiismerni,

ha munka helyett, néhány hónap tanulás után ebből akarnál megélni!

Most már látod a teljes képet, és el tudod dönteni, hogy akarsz-e ezzel foglalkozni. Ha igen, akkor olyan dolgokra foglak megtanítani, amikről eddig nem is sejtetted, hogy lehetségesek.

Mire lehetsz képes ha velem tanulsz?

Csak rajtad múlik, hogy mit veszel ki a képzésből, de ha beleteszed az időt és energiát, akkor az alábbiakra lehetsz képes (nem mindenki lesz az):

magasabb valószínűséggel irányt kereskedni,

iránymentesen kereskedni magas valószínűséggel,

stop nélkül kockázatot kezelni minden piaci helyzetben,

átalakítási stratégiák segítségével valószínűséget növelni és kockázatot csökkenteni,

bebiztosítani egyedi részvényeid, vagy akár a teljes portfóliód,

tudni fogod mikor van túlzott optimizmus vagy félelem a piacon és ezt hogy kell kihasználni,

profi módon használni az opciós kereskedési platformot éles kötésekre,

piaci véleménytől függetlenül volatilitás változásra kereskedni.

Miért tanulj velem?

Mert 2006 óta kereskedek opciókkal és folyamatosan fejlesztem a tudásom, amelyet az oktató és pozíció menedzsment videókban közzéteszek.

Hosszú és kemény utat tettem meg az opciós kereskedésben…

17 évvel ezelőtt, amikor eldöntöttem, hogy elkezdek tőzsdézni, csak egyet tehettem: a legjobb tudásom szerint, főleg könyvek alapján próbáltam kereskedni. Voltam annyira naiv, hogy azt gondoltam, az elmélet elegendő, és nem szükséges a gyakorlati tapasztalat. Hatalmas veszteségeket szenvedtem el, és nem tudtam senkitől segítséget kérni. Nehezen tanultam meg a kockázatkezelést és azt, hogy melyik stratégia a leginkább profitábilis és milyen piaci környezetben.

Jelen pillanatban két út áll előtted:

 1. Megpróbálod egyedül elsajátítani az opciós kereskedést, ami során időt és energiát vesztegetsz, ráadásul jelentős pénzügyi veszteségeket is szenvedhetsz. Bár fejlődni fogsz, ennek ára igen magas lehet.
 2. Saját tempódban, a munkád mellett, akár pénzügyi előképzettség nélkül is elvégezheted képzésemet, amely segít abban, hogy kézbe vehesd a saját pénzügyi jövődet.

Miért éppen az OpcioGuru?

Az OpcioGuru a megalakulása óta Magyarországon piacvezető az opciós tőzsdei képzések területén.

A tanfolyamaink mindig úgy kerülnek összeállításra, hogy a lehető leggyakorlatiasabb tanácsokat és tippeket kínáljuk, amelyeket azonnal alkalmazhatsz a saját kereskedési stratégiádban. Úgy véljük, hogy még ha már korábban is belekóstoltál az opciózásba, számos új gyakorlati tippet és trükköt sajátíthatsz el a képzéseinken.

Célunk, hogy folyamatosan bővítsük és frissítsük a tananyagot, hogy naprakész és hatékony tudást nyújthassunk neked.

 

0
év kereskedési tapasztalat
0
év oktatási tapasztalat
0
opciós kereskedő tanítvány

A Guruképző rendszer 3 pillére

A Guruképző 3 pillérre épül, amelyek biztosítják az elmélet és gyakorlat együttes és folyamatos elsajátítását.

1. pillér - opciós oktatási modulok

A Guruképző tartalmazza az összes általam, valaha készített opciós képzési videót és oktatási modult.

Alábbiakban témakörökre bontva találod a különféle tananyagokat. A részletes tartalomért és további információkért kattints adott modul nevére.

Az alábbi modulok közül szabadon válogathatsz. Ha bármelyik tetszik, kattintsd be a mellette lévő négyzetet és ezzel hozzáadhatod a megrendelésedhez.

Amennyiben az ár meghaladná a 799.990 Ft-ot, akkor ez lesz a maximális ár!

Kezdő lépések

Az alábbi modulok az első lépések az opciós kereskedés világában.

TÉMATARTALOMÁR (Ft)
Opció START

Ebben a modulban fogod elsajátítani a legfontosabb opciós alapismereteket, pl: Call, Put, időérték, volatilitás, kockázatok, stb.

29.990

Thinkorswim

A TOS platform használatának megismerése, részletes opciós analízis, legfontosabb funkciók áttekintése.

19.990

Irány és szintkereskedés

Legalapvetőbb opciós irány és szintkereskedési stratégiák megismerése (Vertical). Ezekre épülnek majd a komplexebb, haladóbb opciós stratégiák.

24.990

Opciós Görögök & lejárat

Opciós Görögök áttekintése, gyakorlati hasznuk és az opciós lejárati kérdések áttekintése.

19.990

Technikai elemzés

A technikai elemzéssel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat mutatom be. Technikai elemzés nélkül nem lehet opciókkal kereskedni.

9.990

ChatGPT tanársegéd

Bemutatom, hogy a ChatGPT segítségével hogyan tudod ellenőrizni és elmélyíteni a tudásod.

9.990

Alaptermék kombinációk & átalakítási stratégiák

Opciós stratégiák kombinálása alaptermékekkel. Az egyes opciós stratégiák alapvető átalakítási lehetőségei.

24.990Time Spread stratégiák

Az alábbi modulokban a kedvenc opciós stratégiáimat mutatom be, a Calendar és Diagonal spread-eket. Leggyakrabban ezekkel kereskedtem az elmúlt években. Azért szeretem őket, mert lehet velük irányzottan és iránymentesen is kereskedni úgy, hogy közben az idő nekem dolgozik.

Ha még soha nem kereskedtél opciókkal, akkor a Kezdő lépések csomagból mindenképp nézd meg az Opció START modult, mert ez egy haladóbb csomag és szükséged lesz az alapokra.

TÉMATARTALOMÁR (Ft)
Calendar / Diagonal stratégia

Calendar / Diagonal stratégia elmélete és gyakorlata. A legtöbbet használt és kedvenc opciós stratégiám.

24.990

Double Calendar / Diagonal

Double Calendar / Diagonal stratégiák átnézése, több hetes szimulációk követése.

24.990

TimeFly stratégia

A TimeFly stratégia ötvözi a Butterfly és a Calendar spread jellegzetességeit. Ezt mutatom be éles pozíciók segítségével.

24.990

SPY, SPX Calendar backtest

eDelta Pro segítségével leteszteltem 3-5 éves időtávon a SPY Call Calendar-ok teljesítményét. Megnéztük a TOS Thinkback-et is.

24.990Wing Spread stratégiák

Az alábbi modulokban megismerkedhetsz a Butterfly, (Iron) Condor és Ratio Spread jellegű opciós stratégiákkal, amelyek szintén alkalmasak irányzott és iránymentes kereskedésre egyaránt, de más piaci környezetben ideálisak mint a Time Spread stratégiák.

Ha még soha nem kereskedtél opciókkal, akkor a Kezdő lépések csomagból mindenképp nézd meg az Opció START modult, mert ez egy haladóbb csomag és szükséged lesz az alapokra.

TÉMATARTALOMÁR (Ft)
Butterfly stratégia 1/2

Butterfly stratégia elmélete és gyakorlata. Magas IV környezetben ideális oldalazásra és irányzott elképzelésre. 1. rész

24.990

Butterfly stratégia 2/2

Butterfly stratégia elmélete és gyakorlata. Magas IV környezetben ideális oldalazásra és irányzott elképzelésre. 2. rész

24.990

Ratio spread stratégia

Ratio spread stratégia elmélete és gyakorlata. Magas IV mellett ideális oldalazó, irányzott stratégia.

24.990

Backspread stratégia

Backspread stratégia elmélete és gyakorlata. Volatilitás emelkedés és nagy mozgás esetén ideális.

24.990

Több hónapos AAPL, TSLA Call Butterfly

6 hónapos AAPL Butterfly három különböző lejáratban, 8 átalakítással. 2 hónapos TSLA Butterfly-al majd Calendar-ral, 15 átalakítással.

24.990

Hedge stratégiák

Hedge stratégiák különféle változatainak kialakítása alaptermékekre, opciós ügyletekre és portfólióra vetítve.

24.990

Backtest sorozat 1 - Put Ratio

Option Omega segítségével végeztem 35 különféle Put Ratio backtest-et a SPY-ra és QQQ-ra.

24.990Kereskedési platformok

Az alábbiakban kiválaszthatod, hogy melyik kereskedési platformot szeretnéd elsajátítani.

TÉMATARTALOMÁR (Ft)
IBKR Desktop

Bemutatom az Interactive Brokers Desktop platform használatát, ami sokkal egyszerűbb és felhasználóbarátabb mint a klasszikus IBKR TWS.

19.990

IBKR TWS

Az Interactive Brokers TWS platformjának részletes megismerése, gyakorlás.

24.990

Tastyworks

Tastyworks platform megismerése, gyakorlás.

19.990

Tradier & TradeHawk

Bemutatom a Tradier brókercéget és kapcsolódó kereskedési platformot a TradeHawk-ot.

19.990

OptionStrat pozíció menedzsment

Az OptionStrat platform segítségével bemutatom az opciós pozíciók szimulációjat, átalakítását, menedzsmentjét. Ez kiválthatja a demo TOS használatát.

9.990Piaci gondolatok & szimulációk

Az alábbi modulok a haladóbb stratégiák gyakorlati kérdéseit mélyítik el.

Ha még soha nem kereskedtél opciókkal, akkor a Kezdő lépések csomagból mindenképp nézd meg az Opció START modult, mert ez egy haladóbb csomag és szükséged lesz az alapokra.

TÉMATARTALOMÁR (Ft)
Piaci gondolatok 1

Hangos gondolkodás piaci elképzelésről, opciós stratégiák összehasonlításáról adott elképzelés esetén, stratégia kiválasztása.

24.990

Piaci gondolatok 2

Hangos gondolkodás piaci elképzelésről. Most alaposabban körbejártam a Diagonal témát és a hosszútávú 10x hozamú Butterfly stratégiákat.

24.990

Piaci gondolatok 3

Ebben a részben a következőkről elmélkedtem: SPY hedge, TSLA long, MSFT short. Az irányzott stratégiákat hasonlítottam össze egymással.

24.990

Piaci gondolatok 4

Ebben a részben nyitott piacon elemeztem, gondolkodtam, keresgéltem a lehetőségeket.

24.990

Piaci gondolatok 5

Ebben a részben credit Put BWB stratégiákat keresgélek olyan alaptermékekre, amik sokat estek és megnőtt az IV-jük.

24.990

Piaci szimulációk 1

11 db szimulációt indítottam el, amelyek során különféle átalakításokat mutattam be. Benne volt az FOMC meeting is.

24.990

Piaci szimulációk 2

8 különféle piaci szimuláció az FOMC környékén: Calendar / Diagonal combo, TimeFly vs. Calendar, risk reversal.

24.990

Piaci szimulációk 3

22 db részvényre vettem fel különféle earnings szimulációs pozíciókat és elemeztem végig, hogy gyorsjelentés előtt és után mi történt.

24.990

Piaci szimulációk 4

Ebben a modulban a Put Ratio spread használatát mutatom be magas volatilitású piaci környezetben 13db szimuláció segítségével.

24.990

Alaptermék szimulációk

12 db alaptermékes szimulációt rögzítettem különféle opciós stratégiákkal kombinálva.

24.990Iránymentes (short strangle) határidős stratégia

Az alábbi modulokban régebbi (2012-14) éles pozícióimat mutatom be, amikor Short Strangle stratégiákkal kereskedtem határidős piacon (olaj, gáz, EURUSD, 30 éves bond).

Ha még soha nem kereskedtél opciókkal, akkor a Kezdő lépések csomagból mindenképp nézd meg az Opció START modult, mert ez egy haladóbb csomag és szükséged lesz az alapokra.

TÉMATARTALOMÁR (Ft)
Iránymentes pozíciók 1/5

Bevezetés az iránymentes kereskedésbe + éles pozíció menedzsment.

24.990

Iránymentes pozíciók 2/5

Határidős termékekre kötött Short Strangle pozíció menedzsment.

24.990

Iránymentes pozíciók 3/5

Határidős termékekre kötött Short Strangle pozíció menedzsment.

24.990

Iránymentes pozíciók 4/5

Határidős termékekre kötött Short Strangle pozíció menedzsment.

24.990

Iránymentes pozíciók 5/5

Határidős termékekre kötött Short Strangle pozíció menedzsment.

24.990

Optimalizált Iránymentes Kereskedés

Tastytrade iránymentes kereskedéssel kapcsolatos tanulmányok.

24.990Extra modulok

Az alábbi modulok segítségével még tovább mélyítheted a tudásod. Kifejezetten ínyenceknek;).

Ha még soha nem kereskedtél opciókkal, akkor a Kezdő lépések csomagból mindenképp nézd meg az Opció START modult, mert ez egy haladóbb csomag és szükséged lesz az alapokra.

TÉMATARTALOMÁR (Ft)
Pair trading alapozó

Különféle pair trading kereskedési stratégiákról tanulhatsz ebben a modulban. Pl. intra és inter spread-ek.

24.990

Beszélgetés traderekkel

Három OMK résztvevővel egyesével átbeszéltük a gyakorlat során felmerült kérdéseiket. Nagyon hasznos beszélgetések lettek.

24.990

Beszélgetés traderekkel 2

Ebben a modulban két traderrel beszélgetek. Péterrel és Zoltánnal, akik mindketten 5 éve kezdték az opciózást.

19.990

Wheel Strategy variációk

A népszerű opciós Wheel Strategy-t nézzük át és turbózzuk fel további opciós stratégiai ötletekkel.

24.990

Makrogazdasági jelentések

Átnézzük a legfontosabb makrogazdasági jelentéseket a forexfactory.com segítségével. Ezekkel hétről-hétre érdemes tisztában lenni.

9.990

Kripto Start

Ebben a modulban megnézzük a kripto opciós kereskedés alapjait, elérhető termékeket, kereskedési platformokat.

19.990

USA Államkötvények

Megnézzük a legfontosabb US Treasury termékeket és azok kereskedési lehetőségeit az Interactive Brokers segítségével.

9.990

Earnings stratégiák

Gyorsjelentési szezonban alkalmazható különféle opciós stratégiák és megközelítések áttekintése.

24.990

Magasabb rendű Görögök

Magasabb rendű görögök áttekintése és használata TOS-ban. Pl. Vega vs IV, Delta vs. idő, Vega vs. idő, stb.

24.990

TOS Excel stratégiákhoz 1/2

TOS dinamikus Excel táblázat ezen opciós stratégiákhoz: Calendar, Diagonal, Butterfly.

24.990

TOS Excel stratégiákhoz 2/2

TOS dinamikus Excel táblázat ezen opciós stratégiákhoz: Ratio, Backspread, Vertical, Single.

24.990

GuruScan sablonok

Bemutatom az általam használt GuruScan sablonokat és azt, hogy milyen piaci körülmények között érdemes őket alkalmazni.

24.990

Volatility skew & delta/gamma hedge

Volatility Skew elemzése, stratégiák, platform beállítások. Market maker Delta és Gamma fedezeti ügyletek és Gamma squeeze jelenség.

24.990

Tőzsdepszichó beszélgetés

Beszélgetés Báry Enikő, közgazdász, pszichológussal a kereskedés során fellépő érzelmekről, mintákról és azok kezeléséről.

3.990

Opciós Akadémia sorozat 1/3

Online Opciós Akadémia képzés felvételei (2017-2018).

24.990

Opciós Akadémia sorozat 2/3

Online Opciós Akadémia képzés felvételei (2017-2018).

24.990

Opciós Akadémia sorozat 3/3

Online Opciós Akadémia képzés felvételei (2017-2018).

24.9902. pillér - pozíció menedzsment

A tanulás elmélyítéséhez nem elég az oktató videók feldolgozása (1. pillér), látnod kell hogyan működnek az egyes stratégiák és átalakítási megoldások az aktuális piaci helyzetben.

A Guruképző több száz pozíciómenedzsmentet tartalmaz, így láthatod, hogy én hogyan alkalmazom az adott stratégiát, legyen szó magas vagy alacsony volatilitásról, irány vagy iránymentes kereskedésről.

Az általam kötött pozíciók kimutatását az alábbiakban tekintheted meg.

Alábbiakban néhány érdekesebb statisztika az éles pozíciókról:

 • Összes pozíció: 567 db

 • Átlagos profit: 41% (kockázatra vetítve)

 • Max profit: 2007% (kockázatra vetítve)

 • Max veszteség: -105%

 • Átlagos tartási idő: 23 nap

 • Leghosszabb tartási idő: 552 nap

 • Átlagos átalakítások száma: 1.7 db

 • Max átalakítás egy pozinál: 14 db

 • Átlagos videó hossz: 8 perc

 • Összes pozi videó hossza: 79 óra

Ha szeretnéd látni a konkrét pozíciókat és eredményeiket, kattints ide!


Hány pozíciót tekinthetsz meg?

Minden pozíciómenedzsment videó 1.990 Ft-on van árazva.

A kiválasztott modulok végösszegének megfelelő pozikreditet írok jóvá a felhasználódnak, így annyi pozíciót aktiválhatsz szabadon.


Azaz ha pl. 199.900 Ft összegben vásárolsz oktatási modulokat, akkor 100 pozikreditet kapsz, azaz 100 tetszőleges pozíciómenedzsment videót tekinthetsz meg.

 

3. pillér - webinár felvételek

A tanulási folyamat során elképesztően sokat segít az ha látod, hogy az előtted végzett több, mint 1500 tanítványnak milyen kérdései és problémái adódtak, amelyekre webinár segítségével válaszoltam.

Jelenleg 965 megválaszolt webinár kérdésnél járunk, amelyek 52 órányi időtartamot ölelnek fel, így van rá esély, hogy az összes jövőbeni kérdésed már feltették és még a választ is megtalálod rá:).

TÉMATARTALOMÁR (Ft)
OMK webinárok

Opciós Mesterképző Klub keretein belül tartott webinárok (2019-2023).

149.990

Oktatás felkészítő webinárok

Korábbi, személyes oktatás előtti felkészítő webinárok felvételei (2015-2016).

29.990

Oktatás utánkövető webinárok

Korábbi, személyes oktatás utánkövető webinárok felvételei (2014-2018).

29.990Hogyan tudok segíteni, ha a tanulás során elakadsz?

Lehet, hogy már felmerült benned a kérdés, hogy kihez fordulhatsz ha a tanulás közben felmerülnek kérdések vagy elakadások.

A Guruképző megvásárlásával egy olyan fórumhoz is kapsz jogosultságot, ami szintén nem időkorlátos. Ebben a fórumban aktív opciós kereskedőkkel beszélgethetsz.

Ha bármilyen kérdésed van, azt bátran felteheted nekem és nekik is. Olyanok is tagok, akik már 10+ év opciós kereskedési tapasztalattal rendelkeznek.

Ebben a fórumban jelenleg 15 évre visszamenőleg, több, mint 25.000 bejegyzést találsz, amelyek között természetesen keresni is lehet, mert ezt önmagában átolvasni lehet több idő lenne mint a videókat megnézni:)

Egy szó mint száz, nem leszel magadra hagyva. Ha bármi nem világos, írj akár emailt nekem, akár a fórumra.

De majdnem biztos vagyok abban is, hogy a kezdeti lépések összes kérdése már meg lett válaszolva vagy webinárban vagy a fórumban, így egy könnyed kereséssel meg is találhatod a választ azonnal.

Nincs elég tőkéd a kereskedéshez?

Szerencsére ma már nem kell $10.000 a számlanyitáshoz. Már két, megbízható brókercégnél is nyithatsz margin számlát korlát nélkül, amin el lehet kezdeni opciókkal kereskedni. Egyik az Interactive Brokers, másik a Tastyworks.

Akkor is érdemes elkezdeni a tanfolyamot, ha most épp nem áll rendelkezésedre a vágyott kereskedési összeg, mert a Thinkorswim demo platformján már most, INGYEN is el tudod kezdeni kipróbálni magad az opciók világában. És amíg összegyűlik a tőzsdére szánt összeg, addig is gyakorolhatsz.

Ugye benned is vannak ilyen gondolatok?

"Nem valami átverés ez is?"
Ha egy hete lennék a piacon, jogosan feltételezhetnéd ezt, de 13 éve létezik az OpcioGuru és több, mint 1500 ember járt már nálam képzésen. Ha átverés lenne, már nem lennék a piacon...

"Meg fogom tudni ezt tanulni, nem túl bonyolult?"
Mivel tisztában vagyok azzal, hogy nekem milyen volt autodidakta módon megtanulni az egészet, így azt is tudom, mit és hogyan kell úgy elmagyarázni, hogy mindenki megértse. Nem kell félned a túlzott szakkifejezésektől, mindent elmagyarázok "szájbarágósan". Innentől nem az a kérdés, hogy meg tudod-e tanulni, hanem, hogy meg akarod-e?

"De hát nekem nincs se pénzügyi se gazdasági végzettségem."
Megnyugtatlak, nekem sincs. Mi több, a legtöbb sikeres ügyfelem sem gazdasági szakember. Ha összeadni, kivonni és szorozni tudsz, akkor meg tudsz tanulni opciókkal kereskedni.

"Sosem voltam jó matekból."
Képzeld én is átlagos voltam. Az opciós platformok segítségével mindössze annyi a dolgod, hogy tudj összeadni, kivonni és szorozni. Ezt pedig már második általánosban megtanultad.

"Mi van ha elakadok, ki fog nekem segíteni?"
Én. Bármikor írhatsz nekem emailt vagy felteheted a kérdésed a fórumban, ahol egy tapasztalt opciós kereskedői közösség vár. Nem maradsz soha egyedül! Legkésőbb 48 órán belül választ kapsz minden kérdésedre.

"Fogok én ezzel pénzt csinálni a piacon?"
Ezt nem tudhatom és felelőtlen is lenne részemről bármi ígéretet adni. Annyit tudok ígérni csak, hogy a segítségemmel megtanulhatod, hogyan működik az opciós kereskedés. De, hogy ezzel a tudással mit kezdesz az rajtad múlik.

Tényleg működik ez távoktatás formában?

A válaszom röviden: igen.

Hosszabban: ha bámikor elakadsz engem elérsz email-en vagy a fórumban is azonnal kapni fogsz segítséget olyan veteránoktól, akik már szintén 10+ éve űzik az ipart.

Íme néhány ügyfelem élménybeszámolója, akik eddig velem tanultak távoktatási formában.

Ha most azt gondolod, hogy:

"Ez nekem túl drága."
A pénzügyi tudatlanság, megvezethetőség és a pénzkezelőktől való függés egy életen át sokkal drágább, mint a magadba fektetett tőke. Nem véletlen, hogy Warren Buffett-től származik a mondás, miszerint a legjobb befektetés a saját képzésünk.

"Nekem nincs szükségem az opciós kereskedésre."
Ez lehetséges, de akkor nem hiszem, hogy ezt az oldalt olvasnád. Ha itt vagy, az azt jelenti, hogy többre és jobbra vágysz mint a hagyományos kereskedői eszköztár. De tény, hogy nem mindenkinek való az opciós kereskedés.

"Nekem erre nincs időm."
Tényleg nincs a saját képzésedre időd? Ha azt csinálod, amit eddig, azt kapod amit eddig. Ha nem fontos az érzés, hogy saját magad vagy a pénzügyeid ura, akkor jogos, hogy nincs rá időd. Ha pedig tényleg idő szűkében vagy, mégis haladnál ezzel, akkor is szabadon megteheted, mert a saját ütemedben haladhatsz.

"Nekem ez túl nehéz!"
Megértem, hogy teljesen egyedül megtanulni az opciózást nehéz, én sem javaslom. Ha viszont velem tanulsz, nem hagylak magadra. A fórumban bármikor felteheted a kérdéseidet.

"Már régóta kereskedek és mégsem lettem profitábilis, miért pont az opció segítene?"
Sosem mondtam, hogy ezzel biztosan profitábilis leszel. Ezt a tőzsdén nem lehet kijelenteni. Azt viszont igen, hogy olyan eszköztárad lesz, ami a hagyományos piacon nem áll rendelkezésedre. Sokkal profibban fogod tudni a kockázatokat kezelni. Ha iránykereskedésben nem vagy túl jó, akkor ott az iránymentes kereskedés is mint lehetőség. Én nem ígérhetem, hogy profitábilissá teszlek, azt viszont igen, hogy a legjobb tudásom szerint igyekszem segíteni és támogatni az utadon.

"Miért kéne veled tanulnom, biztos találok jobbat, mint te."
Sosem mondtam, hogy én vagyok a legjobb. Egyet viszont szinte biztosan tudok: Magyarországon senkinek sincs több mint ezer fős opciós oktatási tapasztalata és 11 éves múltja ebben.

"Nem kell a segítséged, megtanulom inkább magamtól."
Ehhez szeretnék sok szerencsét kívánni. Én is magamtól tanultam meg, szóval nem lehetetlen, kérdés, hogy megéri-e. Azért majd írj 5 év múlva, hogy hol tartasz:)

"A családom és barátaim nem támogatnak a tőzsdézésben."
Tudom, hogy sokan vannak ebben a helyzetben. De az ő érdekük is a te sikered. El kell nekik magyaráznod, hogy nem kaszinózni fogsz, hanem igyekszel megalapozott befektetési és kereskedési döntéseket hozni egy profi kockázatkezelő eszköz segítségével.

Gyakori kérdések és válaszok

Hogyan lehet fizetni?
Bankkártyával vagy átutalással tudod rendezni a képzés díját.
Mikor indul az egész?
Hogyan férek hozzá a tananyagokhoz?
Mi van akkor, ha elakadok? Hol kérdezhetek?
Kell rögtön nyitnom éles számlát is?
Szükségem lesz-e bármilyen plusz eszközre, szoftverre?
Mennyi kell az éles számlanyitáshoz?
Meg tudom ezt tanulni pénzügyi végzettség nélkül?

Guruképző megrendelés

Ha nem cégre kéred a számlát, ide a valódi, teljes neved add meg,
(Vezetéknév, Keresztnév) mert ez fog szerepelni a számlán!
Kötelező kitöltened az EU-s adószámot, ha az EU területén
bejegyzett cég vagy (nem HU) és 0% áfás számlát szeretnél.
Érvénytelen EU adószám! Ez esetben a számla végösszege ÁFA-t tartalmaz.
Itt tudod ellenőrizni a közösségi adószámod.

Mi fog történni, ha megnyomod a "Tovább a fizetéshez" gombot?

Átirányítunk a Barion teljesen biztonságos fizetési oldalára, ahol megadhatod
a kártyaadataidat, vagy ha van Barion fiókod, fizethetsz azon keresztül.

Amint megnyomtad a "Fizetés" gombot, azonnal hozzáférést kapsz az összes
videóhoz, és minden információt elküldök emailben.

MarketWiz Kft.
11600006-00000000-45200216
BIC / SWIFT: GIBAHUHB (GIBAHUHBXXX)
IBAN szla: HU79 11600006-00000000-45200216

Készpénzes fizetés esetén

Irodánkban, előre egyeztetett időpontban tudod rendezni a képzés árát.
Időpontegyeztetés: +36-30-417-8526.

- FtAz Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető levelek megküldése céljából kezelje.