Irány és szintkereskedés

Ebben a sorozatban megnézzük a 4 legalapvetőbb spread stratégiát, amikből később majd fel tudjuk építeni a Butterfly-t és különféle Condor változatokat. Így ez a 4 alap spread fontos építőeleme lesz a továbbiaknak.

A 4 alap spread:

  • Bull Call Spread: emelkedésre játszó irányzott stratégia
  • Bear Call Spread: esésre és oldalazásra játszó szintkereskedés
  • Bear Put Spread: esésre játszó irányzott stratégia
  • Bull Put Spread: emelkedésre és oldalazásra játszó szintkereskedés

A videósorozatban megtanulod, hogy mi a különbség a debit és a credit stratégia között, mikor melyiket érdemes használni. Ezen felül számos pozíciómenedzsment segítségével be fogom mutatni, hogy melyik stratégia hogyan reagál az alaptermék elmozdulására, a volatilitás és idő változására.

Ha ezt a négy alap stratégiát begyakoroltad akkor nyugodtan mehetsz is tovább az összetettebb stratégiák irányába, mint pl. Butterfly és Condor.

Ahhoz, hogy a stratégia még jobban érthetővé váljon, kérlek nézd meg a kezdő pozíciómenedzsment videókat, amik többnyire ezen stratégiákról szólnak.

Miért fontos ez a modul?

Az opciós kereskedés világában a stratégiák megértése és alkalmazása döntő jelentőségű. Az általam bemutatott négy alap spread stratégia - a Bull Call Spread, Bear Call Spread, Bear Put Spread és a Bull Put Spread - nem csupán az opciós kereskedés alapköveit jelentik, de hozzájárulnak a komplexebb stratégiák, mint a Butterfly és a különféle Condor változatok megértéséhez is.

Előfeltétel(ek)

Ebbe a modulba akkor vágj bele ha az alábbi modul(oka)t már elvégezted:

  • Opció START
  • ThinkorswimAz Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető levelek megküldése céljából kezelje.