Optimalizált iránymentes kereskedés

Ebben a modulban alaposan beleásunk az iránymentes kereskedés finomságaiba, hogy a lehető legjobb eredményeket érd el ezen a területen. Megvizsgáljuk a legfontosabb paramétereket, mint az időtáv és a delta, hogy megtaláld a legnagyobb profitpotenciált.

Egyik trader barátommal közös munkánk eredményeképpen egy csomagot állítottunk össze, amely tartalmazza a tastytrade által publikált backtestek legértékesebb eredményeit. Ezek az adatok segítségedre lesznek abban, hogy érdemi tudást szerezz, amely elősegítheti a kereskedési siker érdekében hozott döntéseidet.

A csomag két fő részből áll:

1. Az "Optimalizált Iránymentes Kereskedés" anyag, ami egy több mint 50 oldalas pdf dokumentumot, valamint egy 2 órás videót tartalmaz.
2. Öt különálló tanulmány, amik a kereskedéssel kapcsolatos gyakorlati kérdéseket tárgyalják.

A csomag első részében közel 20 különféle tanulmány eredményeit gyűjtöttük össze, minden eredményt kielemeztünk és részletes magyarázatokkal láttunk el. Ezekkel a tényekkel támogatott adatokkal kaphatsz választ többek között az alábbi kérdésekre:

- Hol található az optimális delta tartomány kiíróként?
- Melyik a legideálisabb időtáv a trade-ekhez: 30, 45 vagy 60 nap?
- Milyen előnyökkel és hátrányokkal jár az 1 SD Short strangle?
- Mikor és hogyan menedzseljük a pozíciókat?
- Hogyan görgethetők a pozíciók a legelőnyösebben?
- Mennyire lehet megbízni a piac ciklikusságában?
- Mi a fontosabb: a magas IV vagy a gyakori kereskedés?
- Hogyan lehet a volatilitás alapján méretezni a pozíciókat?

Az ebook mellé egy 2 órás videót is kapsz, ami további személyes tapasztalatokat és tippeket tartalmaz, egy elmetérképet a legfontosabb összefüggésekről, egy mp3 anyagot a videós beszélgetésről, és zárt fórumhoz való hozzáférést, ahol kérdezhetők és megbeszélhetők az eredmények.

A csomag második részében további öt tanulmányban nyújtunk segítséget az iránymentes kereskedéshez, amelyek többek között az alábbi témákat tárgyalják:

- A legtöbbször miért nem érdemes átalakítani a pozíciókat.
- Hogyan lehet profitot termelni alacsony volatilitású Futures környezetben.
- A korreláció fontossága termékválasztásnál.
- A korlátlan kockázat mítosza.Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető levelek megküldése céljából kezelje.