Interactive Brokers - Forint utalás

Interactive Brokers számlanyitáskor szinte minden alkalommal felmerül, hogyan kell forintot utalni és azt leváltani a felületen. Ezeket jártam körbe videóban.

Ami még fel szokott merülni, hogy mi legyen számlanyitáskor a bázis devizanem. Ha az amerikai piacon kereskedsz akkor nyilván a leglogikusabb választás az USD. Ha mégis HUF-ban szeretnéd tartani a pénzt, akkor minden egyes USD alapú vételkor az IB le fogja váltani, így folyamatosan lesz egy árfolyamkockázat is és váltási "költség". Nyilván árfolyamkockázat amúgy is van ha az alap deviza USD, de másképp.

Interactive brokers - Forint utalás, konverzió

Az alábbi videóban bemutatom hogyan kell beadni a ki és hazautalási instrukciókat és hogyan tudod leváltani a forintot a TWS-en.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Total 100%

Tags: Interactive Brokers,

Tanulj az opciókról 30 napig ingyen!

Add meg, milyen email címre küldhetek neked 15 ingyenes leckét az opciózásról:

Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető tájékoztatók megküldése céljából kezelje.


Publikálás dátuma: 2020-04-16Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető levelek megküldése céljából kezelje.