Facebook trade: 302% profit 4 nap alatt

Jelen cikkemben egy haladóbb, éles opciós kereskedésem osztom meg, hogy lásd milyen formában igyekszem segíteni az elmélet gyakorlatba ültetését a tanítványaim számára.

Ha még soha nem kereskedtél opciókkal vagy kezdő szinten vagy, ne csüggedj ha nem fogod érteni az egészet, ez teljesen természetes. Haladóbb tudást feltételez.

Haladó opciós pozíció menedzsment

Az alábbi videóban szereplő éles pozíciót az Opciós Mesterképző Klubban tettem közzé a haladó szinten lévő tanítványok részére. A klubon belül folyamatosan megosztom a tanulságosabb éles pozícióimat ilyen videós formában, hogy lásd miként érdemes az elméleti tudást átültetni a gyakorlatba.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Total 100%

Tags: butterfly, éleskereskedés,

Tanulj az opciókról 30 napig ingyen!

Add meg, milyen email címre küldhetek neked 15 ingyenes leckét az opciózásról:





Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető tájékoztatók megküldése céljából kezelje.


Publikálás dátuma: 2020-05-21



Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető levelek megküldése céljából kezelje.