Félelem -> Bátorság

félelem
A kereskedésem elején mindentől féltem. Féltem attól, hogy elveszítem a tőkém, nem leszek elég jó, nem találom meg a kiutat, féltem a sikertelenségtől, féltem a kudarcoktól, féltem attól, hogy oda jutok, mint a kereskedők 99%-a... De legfőképpen attól féltem, hogyan fogom megállni a helyem főállású kereskedőként ezen az olykor elmebeteg piacon. Egy dologban segített a félelmem: eszementül és fanatikus módon kerestem a megoldást
és addig mentem, és annyiszor álltam fel, míg végül már nem is éreztem a pofont, nem estem össze és meg sem rezzentem ha valami nem úgy alakult ahogy terveztem. A félelmeimet sikerült átalakítanom és a magam hasznára fordítanom. Ez egy külön "tudomány", de erről majd később...
 
Nem sajnáltam sem a nappalokat, sem az éjszakákat arra, hogy elérjem a célom és rátaláljak arra a rendszerre, ami illik a karakteremhez és konzisztensen profitábilis. Nagyon kevesen jutnak el ide, mert az emberek többségéből hiányzik az erő és a kitartás. Sokan elbuknak, már azelőtt, hogy felismerhetnék az irányt és elindulhatnának rajta. 

Az önmotiváció a kulcs

Olyan sok kereskedőt ismerek, aki még mindig a munkahelyén szenved ahelyett, hogy profi kereskedői szintre fejlesztené magát, pedig megvan benne a tudás és képesség. Az önmotiváció a kulcs ahhoz, hogy elérd a céljaid. A félelemeid egy módon alakíthatod át bátorsággá: megteszed azt, amitől rettegsz. Az emberi idegrendszer úgy működik, hogyha valamiről eddig azt hitted lehetetlen és mégis megtetted, akkor a következő kérdés amit felteszel magadnak: "wow ha erre képes voltam, mi mindenre vagyok még képes?". Ez az a pont amikor elindulsz és felvállalod önmagad...  De ehhez ki kell lépned a komfort zónádból és elindulni egy eleinte félelmetes úton - a szabadság felé!
 
Valódi választ csak a megfelelő kérdések feltevése után kaphatsz:
  • Te hányszor voltál már képes felállni, megrázni magad és továbbmenni a célod érdekében?
  • Te mivel és hogyan motiválod magad napi szinten arra, hogy elérd amit szeretnél?
  • Milyen rendszeresen teszed meg azt, amitől rettegsz?

Gondolkozz el az alábbiakon:

  • Miért van az, hogy a legtöbb embernél az önmotiváció ismeretlen fogalom?
  • Miért van az, hogy a legtöbb kereskedő soha nem jut el a profitábilis állapothoz?
  • Miért van az, hogy mindenki a megoldást csak a charton keresi önmaga helyett?

Miután rádöbbentem arra, hogy a legtöbb kereskedőnek a fentiekben kell segítség, létrehoztam a Szabadság Útja Távoktató tréningem, ahol a saját önfejlődési és önmotivációs rendszerem adom át, ami 17 év tapasztalat összegzése egy komplett önmenedzsment rendszer formájában. Remélem tudok neked is segíteni ebben és eléred azt, amire mindig is vágytál!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Total 100%

Ne maradj le a folytatásról!





Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok, hogy az Adatkezelő az email címemet a hírlevél rendszeres időközönként történő megküldése céljából kezelje.


Publikálás dátuma: 2013-01-20 11:10:02



Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető levelek megküldése céljából kezelje.