Mi Köze Az Evolúciónak A Kereskedéshez?

az evolúció és a kereskedési siker
A kereskedési sikerhez vezető úton olykor meg kell állnod és realizálnod azt, hogy mi működik és mi az ami nem. Létre kell hoznod különféle variációkat, amik közül kiválasztod a működőképes egyedeket, amik később alkalmazkod(hat)nak a megváltozott (piaci) körülményekhez. Mi ez ha nem evolúció? Az evolúció 3 szóval leírható: Variáció + Kiválasztódás + Alkalmazkodás. Ez az élet minden területére igaz, de a tőzsdei kereskedésre talán még jobb analógia, hiszen a kezdő kereskedő X ezer variációt kipróbál, mire végre eljut egy önmaga által működtethető és sikeres rendszerhez - ha kibírja addig...

Ebben a rövid videóban az evolúció és a kereskedés kapcsolatáról beszélek, ami az egyik legfontosabb eleme a sikeres kereskedési hitrendszeremnek. A hitrendszer többi elemét egy tőzsdei konferenciára készített előadásomból ismerheted meg, ezen az oldalon.

 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Total 100%

Ne maradj le a folytatásról!





Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok, hogy az Adatkezelő az email címemet a hírlevél rendszeres időközönként történő megküldése céljából kezelje.


Publikálás dátuma: 2012-11-28 14:01:16



Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető levelek megküldése céljából kezelje.