Hírlevél feliratkozások

Alábbiakban tudsz ismét feliratkozni a levelező listáimra. Kérlek figyelj arra, hogyha egyre feliratkoztál már, nyomd meg a vissza gombot, hogy tudd folytatni a többivel. Összesen 5 lehetőség közül választhatsz majd a további oldalak segítségével.

Személyre szabott reklám célú megkeresések

Értesülhetsz a legújabb fejlesztéseimről, akciós árakról, egyedi kedvezményekről. Folyamatosan fejlesztem az oktatásaim, így ha profivá akarsz válni, érdemes követned az újdonságokat.
Kijelentem, hogy az Adatkezelési Tájékoztatót elolvastam, tudomásul vettem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet és a Honlapon folytatott tevékenységemmel (ide értve a vásárlást is) kapcsolatos adataimat abból a célból kezelje, hogy a megadott email címen a szolgáltatásaikra és termékeikre vonatkozó személyre szabott reklámküldeménnyel, ajánlattal közvetlenül megkeressen.


Opciós kereskedési blog cikkek, ingyenes hírlevél

Minden új cikkemről értesítelek. Elképesztően sokat tanulhatsz belőlük ingyen. Olykor közzéteszek éppen aktuálisan lekereskedett ötleteket is , ld. TSLA beszálló.
Kijelentem, hogy az Adatkezelési Tájékoztatót elolvastam, tudomásul vettem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet a hírlevél rendszeres időközönként történő megküldése céljából kezeljék.