Kezdd el az öngondoskodást!

Ezt a képzést nem én állítottam össze, hanem kiemelt partnerem, Sólyomi Dávid, aki ma már elmondhatja magáról, hogy
 • egy sikeres nemzetközi befektetési hírlevélsorozat alapító szerkesztője,
 • a több mint 4000 példányban elkelt Osztalékból szabadon könyv szerzője,
 • és világszerte több mint 2700 embert tanított már arra, hogyan építhet passzívan stabil jövedelemforrást.

Szeretnél tudatosan félretenni a nyugdíjas éveidre, de nem tudod hogyan kezdd el? Nincs se időd, de idegzeted a piacot követni, de vágysz egy passzív jövedelem-forrásra?

Akkor ezt a lehetőséget érdemes megragadnod! Most megtanulhatod ugyanis, hogy hogyan tudsz évről évre növekvő passzív bevételre szert tenni minimális időráfordítással és közgazdasági végzettség nélkül. Mindezt pedig kényelmesen, otthonról, a saját tempódban tanulva!

Hallgass bele egy konferencia előadásba!

Tudj meg még többet az interjúnkból!

Ha letöltenéd az interjút, ide kattintva megteheted.

fontos info  
  Érdemes tovább olvasnod, mert mindjárt további ingyenes videókat is nézhetsz!

Mi segít neked abban, hogy elkezdhesd a hosszú távú vagyonépítést?

Az interjúban említett Osztalékból szabadon tréning egy olyan lehetőséget ad a kezedbe, amivel folyamatosan növelheted a passzív jövedelmed, amit később arra fordíthatsz, amire szeretnéd, például a nyugdíjad kiegészítésére, hogy olyan életszínvonalon élhess a nyugdíjas éveid alatt is, amilyenen szeretnél, és ne olyanon, amit az állam fedezni tud. Nagy különbség!

Hogyan?

Ez az online videós tréning megtanít arra, hogy hogyan szerezhetsz passzív jövedelmet úgy, hogy stabil világcégekben tulajdonrészt vásárolsz, majd a profitjukból osztalék formájában részesülsz.

Azzal a módszerrel, amit a tréningen meg fogsz tanulni, elérheted, hogy a befektetéseid által generált bevétel folyamatosan növekedjen, és egy átgondolt és bizonyítottan működő vagyonépítési stratégiát folytathatsz évről évre. 

Mindvégig a saját kezedben tarthatod az irányítást, nem mások kezébe adod a saját, vagy a családod pénzügyi jövőjének kulcsát.

Mekkora hozamot érhetsz el?

Az osztalék fókuszú befektetés igazi előnye hosszú távon mutatkozik meg, ezért is ideális az öngondoskodásra. Ez a megközelítés véletlenül sem nyújtja a gyors meggazdagodás ígéretét. Nem árulok zsákbamacskát, a jelenlegi piaci környezetben a következőket lehet racionális kockázatvállalás mellett elérni:

 • Az induló (első évi) osztalékhozam dollár alapon 3-5% köré tehető.
 • Mivel a befektetési célpontjainkat alkotó cégek általában évente emelik osztalékaikat, ezért reálisan 10 év alatt elérheted, hogy az eredetileg befektetett összegre vetítve már 10%-ot tegyen ki dollár alapon az éves osztalékbevételed.
 • Ha egy cég 10 év múlva a mai szinthez képest dupla osztalékot képes fizetni tulajdonosainak, mivel egyre több pénzt termel, akkor jogosan feltételezzük, hogy a részvényeinek árfolyama is emelkedik ezen időszak alatt.
 • A racionálisan várható árfolyam emelkedés és osztalékbevételek együttes eredményeként nagyságrendileg éves 9-10%-os dollárhozamot érhetsz el az osztalék fókuszú megközelítéssel. Ez nyilván nem egy garantált hozamígéret, hanem a statisztikákon alapuló irányszám.

Miért ideális ez az öngondoskodáshoz?

A fenti adatokat az alapján is gondold át, hogy ez egy daytrading stílusú kereskedéshez képest stresszmentesen megkeresett éves 10%-ot jelent!

Nincs rajtad olyan nyomás, mintha aktívan kereskednél részvényekkel (vagy forex-szel), és nem kell állandóan figyelned az eseményeket, így minimális időráfordítást igényel!

Ráadásul ezentúl nyugodtabban gondolhatsz arra, hogy miből élsz majd a nyugdíjas éveid alatt, mert tudod, hogy tettél azért, hogy folyamatosan nőjön a vagyonod. 

Ez tőled független passzív jövedelem: az osztalékok nyaralás, egy hosszabb betegség és bármilyen passzív időszak alatt is jönnek, stabil hátteret biztosítva! A magasabb százalékokkal kecsegtető megoldások többségéről ez nem mondható el, ezt ne felejtsd el!

Neked szól ez a képzés?

Abszolút, ha

 • tényleg hosszú távú vagyonépítésben gondolkodsz. 10 éves időtávnál rövidebb idő alatt egyszerűen nem érezhető a sorozatos osztalékemelések óriási előnye.
 • tudsz angolul. Elsősorban amerikai cégek részvényeiről lesz szó, ezek pedig angol nyelven kommunikálnak befektetőikkel. (A tréningen megérted majd, miért az amerikai tőzsdén jegyzett – többségében nemzetközi – cégekre érdemes összepontosítani.
 • előnyt jelent neked, hogy nem kell kiadni a kontrollt a kezedből. Ha másra bízod a pénzed, az nem befektetés. Sajnos ezt egyre többen a saját bőrükön tapasztalják…
 • rendelkezel legalább 5.000 dollárnyi induló tőkével. Ebből még messze nem érhető el az anyagi függetlenség, az Interactive Brokers viszont megköveteli ezt a számlanyitáshoz. (Ha más brókercéget választasz, a minimum összeg változhat.)

Mi mindent tanulhatsz meg a tréningen? Hogyan épül fel az anyag?

A tréning több modulból áll, és minden egyes témához több oktató videót készítettem.

A tréning a következő modulokból áll:

1. Miért érdemes osztalékrészvényekkel foglalkozni?

Az osztalék fókuszú befektetés átlagon felüli eredményeket hoz. Konkrét részvényes példák mellett számtalan kutatásból láthatsz meggyőző adatokat, emészthető formában, ugyanakkor szilárd alapokat kapsz, amik a stratégia későbbi magabiztos, önálló megvalósításához szükségesek.

2. A cég – közgáz helyett

Ebben a szakaszban egy fiktív vállalati esettanulmányt nézünk meg, amin keresztül megértheted a számviteli kimutatások azon részeit, amikre később szükséged lesz. A céges „kirakat”, a kommunikált profit szám önmagában nem jelent semmit, amire rájössz majd néhány gyakorlati példa segítségével.

3. A célpont

Együtt meghatározzuk azokat a szűrési kritériumokat, amik alapján el tudod dönteni, hogy egy vállalat alkalmas-e arra, hogy kiszámítható, tervezhető osztalékbevételt termeljen neked. A szűrési feltételeket aprólékosan bemutatom, és végeredményként a több ezer elérhető tőzsdei cég közül egy jóval kezelhetőbb méretű, kiemelt minőségű mezőnyhöz jutunk.

4. Az ideális pillanat

Attól, hogy meghatároztuk a potenciális célpontot, még nem találtunk jó befektetési lehetőséget. A jó befektetéshez az kell, hogy jót vegyél és jókor, azaz véletlenül se fizess túl sokat a kiszemelt cég részvényeiért. Erre egy nagyon egyszerű, ám annál célravezetőbb megközelítést tanulhatsz meg, amit a gyakorlatba is átültetünk. Emellett a mélyebben érdeklődők kedvéért érintőlegesen előkerül a komolyabb elemzést igénylő „value investing” eszköztár egy-két eleme. Összehasonlítjuk a Buffett-féle megközelítést az osztalékalapú befektetéssel és meglepődünk a hasonlóságokon.

5. Hogy lesz ebből portfólió?

Megosztom a tapasztalataimat, gondolataimat, amik segíthetnek abban, hogy a számodra megfelelő összetételű portfóliót tudd összerakni. Emellett megnézzük, hogy a megvásárolt részvények esetén mikre érdemes figyelned (monitoring) a befektetés évei alatt.

6. Az apróbetűs-rész

Mivel nekem nem volt szerencsém ilyen előadáson részt venni, elkövettem jó néhány hibát, amiből lehet és érdemes is tanulni. Beszélünk a kockázatokról, a továbbfejlődési lehetőségekről és megosztom a saját befektetési szabályrendszeremet, mert eddigre már minden eleme értelmet nyer számodra. Rengeteg könyvet és egyéb forrást ajánlok.

7. Bónusz esettanulmányok

Két korábbi részvényvásárlásom előtti döntési szituációt mutatok meg, mivel ezeken keresztül még jobban megértheted a tanultakat.

Ki találta ezt ki, milyen forrásokra épül?

Míg az USA-ban rendkívül népszerű az osztalékra összpontosító befektetési megközelítés, addig magyar nyelvű irodalommal és oktatással nem találkoztam a témában. Évek alatt több száz angol nyelvű befektetési szakkönyvet olvastam el, melyek közül 30-40 foglalkozott kifejezetten osztalékrészvényekkel.

A szakirodalom feldolgozása mellett a terület elismert nemzetközi szakértőivel is hosszasan leveleztem, és mire minden felmerülő kérdésemre választ kaptam, saját piaci tapasztalataim is megerősítettek ezen befektetési stratégia eredményességével és tömeges alkalmazhatóságával kapcsolatban. Az oktatás során minden hasznos forrást korrektül hivatkozok, ezzel is segítve a résztvevők továbbfejlődését.

A bemutatott rendszerrel ilyen formában máshol nem találkozhatsz, ez a saját szellemi termékem, ami rengeteg anyag szintetizálásával jött létre. A módszer több paraméter mentén személyre szabható, amihez minden segítséget megadok az oktatáson.

Ki az előadó?

Sólyomi Dávid vagyok, 33 éves közgazdász. Még az egyetem alatt dolgoztam a Portfolio.hu részvényes csapatában, később vállalkozást építettem, miközben az évek során rengeteg befektetési hibán át jutottam el az osztalék fókuszú megközelítésig és a saját megoldásom kidolgozásáig. Ma kizárólag befektetésekkel foglalkozom, az osztalékrészvények mellett a „klasszikus értékalapú” megközelítést előnyben részesítve. Meggyőződésem, hogy az utóbbi terület több időt, energiát és mélyebb hozzáértést kíván annál, hogy tömegesen alkalmazható lenne, ezért döntöttem úgy, hogy a kiemelkedően eredményes, ugyanakkor „fájdalommentesen” kivitelezhető osztalék befektetést mutatom be mindenkinek, aki saját kezébe akarja venni pénzügyi jövője irányítását.

Ha maradtak kérdéseid, írj nekem az osztalekportfolio@gmail.com címre.

Belenéznél a videókba ingyen?

Most megteheted! Néhány videót ugyanis ingyenesen elérhetővé tettem neked, így itt meg is nézheted őket:

Osztalékbefektetési példák

Az osztalék magyarázó ereje (kutatási eredmények)

Mit kapsz pontosan a tréninggel?

Minden egyes modulhoz, amit korábban felsoroltam, több oktató videót készítettem. Ez a tréning összességében 35 videót, közel 10 órányi tudásanyagot tartalmaz.
Ezeket a videókat ugyanúgy a My OpcioGuru felületen keresztül érheted majd el, mint az eddig megvásárolt opciós videóidat. Természetesen ezekre is vonatkozik a korlátlan hozzáférés, azaz ha egyszer megvásároltad a videókat, azokat időtől és megtekintési számtól függetlenül korlátlanul eléred. Így bármikor ismétlésre van szükséged, könnyedén megteheted.

Ráadásul a tréninghez egy zártkörű fórum hozzáférés is jár, így folyamatosan tudsz kérdezni, és egymással is meg tudjátok osztani a felvetéseket, tapasztalatokat.

Mennyibe kerül a tréning?

A tréning ára: bruttó 147.830 Ft

Figyelem! Van még valami, amit jó, ha tudsz. ÁFAMENTES a vásárlásod akkor, ha az Európai Unió területén kívüli magánszemélyként vagy cégként rendeled meg, vagy akkor, ha az EU területére bejegyzett (de nem magyar!!), EU adószámmal rendelkező cégként kéred. Ha ezek egyikébe tartozol, akkor a te árad áfamentes lesz, bármelyik fizetési módot választod.

Fizetési módok

A leggyorsabb és legegyszerűbb fizetési mód, amit választhatsz, a bankkártyás fizetés. Egy teljesen biztonságos fizetési folyamatban meg kell adnod a bankkártyád adatait, és fizetés után azonnal hozzáférhetsz a megrendelt oktató anyagokhoz.

Választhatsz átutalásos fizetést is, ebben az esetben a megrendelésed leadása után kapni fogsz egy visszaigazoló emailt az utalási adatokkal. Amint beérkezik az utalásod, hozzáférhetsz az anyagokhoz. Az átutalást bármilyen számláról indíthatod, ha nem a te neveden van, akkor közleményben add meg a neved, egyéb esetben nem szükséges semmit beírnod.

Jelentkezem a tréningre

Ha nem cégre kéred a számlát, ide a valódi, teljes neved add meg,
(Vezetéknév, Keresztnév) mert ez fog szerepelni a számlán!
Kötelező kitöltened az EU-s adószámot, ha az EU területén
bejegyzett cég vagy (nem HU) és 0% áfás számlát szeretnél.
Érvénytelen EU adószám! Ez esetben a számla végösszege ÁFA-t tartalmaz.
Itt tudod ellenőrizni a közösségi adószámod.

Mi fog történni, ha megnyomod a "Tovább a fizetéshez" gombot?

Átirányítunk a Barion teljesen biztonságos fizetési oldalára, ahol megadhatod
a kártyaadataidat, vagy ha van Barion fiókod, fizethetsz azon keresztül.

Amint megnyomtad a "Fizetés" gombot, azonnal hozzáférést kapsz az összes
videóhoz, és minden információt elküldök emailben.

MarketWiz Kft.
11600006-00000000-45200216
BIC / SWIFT: GIBAHUHB (GIBAHUHBXXX)
IBAN szla: HU79 11600006-00000000-45200216

Készpénzes fizetés esetén

Irodánkban, előre egyeztetett időpontban tudod rendezni a képzés árát.
Időpontegyeztetés: +36-30-417-8526.

- FtAz Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető levelek megküldése céljából kezelje.