Opciós Kereskedésről

Az alábbiakban szeretném neked röviden bemutatni az opciós kereskedést. Ha most jársz itt először, akkor javaslom az alábbi videókat végignézni. Megtudhatod mik az opciók, mire használják őket, kinek való az opciós kereskedés, miben más, mint az összes többi kereskedési forma, mik az előnyei és mik az általános tévhitek.

Mi az az opció és milyen fajtái vannak?

Az alábbi videóban arról beszélek, hogy mik azok az opciók és milyen fajtái vannak. Megtudhatod belőle mire jó a Call és Put opció, mikor melyikkel érdemes kereskedni és hogyan érdemes megközelíteni az opciós kereskedést.

Opciós Instrumentum Gyakorlati Felhasználásai

Ebben a videóban bemutatom az opciós instrumentum gyakorlati felhasználásait. Megtudod mi a különbség a fedezeti és spekulatív ügyletek között, illetve az iránymentes és iránykereskedés között. Azt imádom az opciós kereskedésben, hogy a lehető legszéleskörűbb kereskedési igényeket is ki lehet vele szolgálni. Jómagam az iránymentes spekulatív kereskedési formát gyakorlom nap mint nap és elég szépen termel:).

Általános kifogások - tévhitek

Bemutatom az opciós kereskedés megtanulásával kapcsolatos általános tévhiteket és kifogásokat. A legtöbb ember abban a tévhitben él, hogy az opciós kereskedés megtanulásához pénzügyi gurunak kell lennie és gazdasági végzettséggel kell rendelkeznie. Nem kell. Nekem még pénzügyi végzettségem sincs. Informatikus mérnök az alapvégzettségem. Bárkit meg tudok tanítani arra, hogy opcióval sikeresen kereskedjen, ha ő maga is akarja! Tehát ha eddig azt gondoltad, hogy "kevés vagy ehhez", gondold újra!

Kinek való az opciós kereskedés?

Megnézzük kinek való az opciós kereskedés, ugyanis ez a fajta kereskedési típus sem való mindenkinek. Ha pl. daytrader típus vagy és abban éled ki magad, hogy egész nap a chartok előtt ülsz, akkor nem az opciózás lesz a te piacod. Nézd meg a videót és kiderül, hogy neked való-e ez a fajta kereskedési forma.

Stopmentes kereskedés

Röviden bemutatom mit jelent stopmentesen kereskedni. Anno mikor elkezdtem kereskedni (2005) a legnagyobb frusztrációt a stopok kezelése okozta. Szerencsére elég gyorsan felhagytam a stop használatával, így már csak homályos emlékeim vannak az érzelmi hatásáról:).

Még többre vagy kíváncsi?

Ha ezek alapján úgy gondolod, komolyabban is érdekel az opciós kereskedés, akkor itt megnézheted, hogyan tudok neked segíteni a tanulásban. 

OpcioGuru a médiában

      


Nálunk bankkártyával is fizethetsz!

Kövess minket

Kövess minket a Facebook-on is!Kövess minket a Youtube-on is!

opcioguru Soundcloud profilLépj velünk kapcsolatba a Skype-on is!

opcioguru instagram csatornaKövess minket a Twitter-en is!