Nem akarok egész nap a tőzsdével foglalkozni, gép előtt ülni, mit csináljak?

Ha aktívan szeretnél foglalkozni a tőzsdével, sokszor hallhattad, hogy bizony ott kell ülni, nézni a mozgást, reagálni az egyes hírekre, eseményekre, elemezni... Ember legyen a talpán, aki ott tud ülni mindig. Igaz?

Te is szeretnéd tudni, mivel lehet csökkenteni a tőzsdézésre szánt időt?

Lehetsz, te vállalkozó, alkalmazott, vezető, vagy szabadúszó, a napközbeni grafikon figyelés gyakran lehetetlennek tűnik. Úgy is érezheted néha, hogy kimaradtál valamiből, vagy épp nem tudtad időben zárni a pozíciókat. Van megoldás! Sokan ezért választják az opciózást. Nézzük is miért tudja megoldani az opciózás ezt a problémát!

Kereskedés este

Az opciós kereskedésnek az a legnagyobb előnye, hogy főleg az amerikai tőzsdén kereskedünk. Ez nemcsak azért jó, mert az ottani tőzsde nyitva tartási ideje alatt tudunk pozíciókat elhelyezni, hanem magas a likviditás, és alacsonyak a költségek is. A kereskedési időszak így a munkaidő utánra esik, vagyis 15:30-22:00 óra között kell jobban figyelnünk a grafikonokat. Fontos, hogy ez idő alatt nem kell folyamatosan a gép előtt ülnöd, az, hogy mennyi időt töltesz előtte, függ a te kereskedési stratégiádtól is, amit például az oktatásainkon el tudsz sajátítani.

Kockázatkezelés – nem kell kapkodni opció esetén

Aki hagyományos kereskedéssel vesz részt a tőzsdei befektetésekben, annak sokkal jobban kell figyelnie az árak mozgására, az esetleges kistopolódásra. Ezzel szemben az opciós kereskedés egyik legnagyobb előnye a kockázatkezelésben rejlik.

Hirtelen változik az árfolyam – pl. beszakad több %-ot

Egy nagyobb piaci mozgás esetén a hagyományos kereskedőt, ha nincs gép előtt, elég komoly meglepetés érheti. Ezzel szemben az opciós kereskedő nyugodtan figyelheti a piacokat, mert az opciójával be tudja magát biztosítani, sokkal biztonságosabban ki tudja számolni a kockázatát. Ezalatt azt értem, hogy egyes opciós stratégiáknál fixen előre tudod, mennyit kockáztatsz adott pillanatban, és az előre kiszámolt kockázatod nem változhat.

Tanuld meg az opciózást! Miért?

  • Kereskedj biztonságosabban!
  • Akár munka után is kereskedhetsz, az idődet jobban beosztva!
  • Kereskedj nagyobb hozam lehetőségekkel!
  • Felejtsd el az irányok találgatásának frusztrációját. Tanulj meg iránymentesen kereskedni. Ez a legérdekesebb, erről részletesebben itt olvashatsz, Kattints ide!
  • Nem kell matekzseninek lenned.
  • A nyitott pozícióidat (befektetésed) menet közben átalakíthatod, nagyobb kontroll van a kezedben.
  • A nagybefektetők is opcióznak (pl. Warren Buffett, Robert Kiyosaki)!

Érdekel az opciózás? Vegyél részt egy ingyenes, 30 napos opciós képzésen!Tanulj az opciókról 30 napig ingyen!

Add meg, milyen email címre küldhetek neked 15 ingyenes leckét az opciózásról:

Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető tájékoztatók megküldése céljából kezelje.


Publikálás dátuma: 2016-09-26Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető levelek megküldése céljából kezelje.