Szabadság Útja Gyakori Kérdések

Öszegyűjtöttem neked a Szabadság Útja tréninggel kapcsolatos gyakori kérdéseket. Ha még maradtak kérdéseid, érdemes átolvasnod ezeket a válaszokat.

Hogy néz ki a tréning?

A Szabadság Útja egy teljes mértékig online, távoktatásra épülő tréningsorozat, amely során átadom neked az elmúlt 18 év során kidolgozott önfejlesztő rendszerem. A program videós modulokból és emailekből áll össze, így rendkívül rugalmasan végezhető. Miután belevágsz a programba, megkapod a jogot az összes videó megtekintéséhez, és a program végén feliratkozhatsz egy 8 hetes utánkövető email sorozatra is, ha szeretnél.

Meddig tart a tanfolyam?

Ez egy 3 hónapos program, amely során hetente kapsz emlékeztető emaileket arról, hogy éppen melyik témakörrel kell foglalkoznod. Természetesen mivel kötetlen programról van szó, elvégezheted kevesebb vagy több idő alatt is. Egy biztos, a végén garantáltan másképp fogsz magadra és a céljaidra tekinteni.

Mit kapok a tréning során?

A távoktató program 1 felkészítő, és 10 darab tréning videóból áll. A 11 videó több mint 7 órás gyakorlatorientált tudásanyagot ölel fel. Mindegyikhez tartoznak kérdések, feladatok, és az anyag vázlatát is megkapod. Ha végeztél a videókkal, dönthetsz úgy, hogy feliratkozol egy 8 hetes utánkövető email sorozatra, amelyben segítek feldolgozni a 11 hét tudásanyagát és írott formában is rendelkezésedre bocsátom a legfontosabb koncepciókat. Az utánkövető segítségével folyamatosan "melletted maradok" és motivállak a videós anyag elvégzése után is arra, hogy az elhangzottakat be tudd építeni a mindennapjaidba.

Miben más ez a tréning, mint a többi motivációs és személyiségfejlesztő program?

Pontosan abban, ami a legtöbb önfejlesztő módszerből hiányzik! A rendszert adom a kezedbe ahhoz, hogy valós változásokat érhess el. Megmutatom neked a saját módszeremet, technikáimat, a napi gyakorlataimat. A példák alapján te is képes leszel a saját önfejlődési rendszered kidolgozására.

Mennyire kötött a tréning?

Nincs benne egyetlen olyan rész sem, amely konkrét időponthoz kötött. A távoktató programot úgy állítottam össze, hogy teljes mértékben a saját időbeosztásodnak megfelelően, otthonról csinálhasd végig. A programra fordított időt 100%-osan te oszthatod be, akár a hétvégéket szánod rá, akár a hétköznap estéidet.

Hogyan kapom meg a videókat?

A felhasználóknak kialakított belső felületen keresztül meg tudod nézni az összes videót. A rendelésed befizetése után kapsz egy visszaigazolást, ha már eléred az anyagokat. Ha nem volt még MyOpcioGuru fiókod, akkor ebben a levélben kapsz egy felhasználónevet és egy jelszót is a belépéshez. Minden videóhoz azonnal megkapod a megtekintési jogot, és hetente emailben is elküldöm az aktuális hét anyagát. Innentől kezdve ezekhez a videókhoz korlátlanul hozzáférsz és akármikor nézheted őket. A videókat csak online éred el, DVD formában nem áll rendelkezésre.

Meddig nézhetem meg a videókat?

Miután elkezdted a tréninget, a videókat a felhasználói felületeden belül mindig ugyanott találod. A hozzáférés korlátlan ideig él, így akármikor, akárhányszor megnézheted őket.

Otthonról csinálhatom végig a tanfolyamot?

Mivel ez egy online távoktató program, természetesen igen. Bárhonnan hozzáférsz, csak Internet hozzáférésre van szükséged.

Van-e a olyan része a tanfolyamnak, amim kötötten kell részt vennem?

Nincs, teljesen szabadon oszthatod be az elvégzését.

Szükséges bármilyen előképzettség a tanfolyam elvégzéséhez?

Egyáltalán nem szükséges.

Hogyan kezdhetem el a tanfolyamot?

A jelentkezéshez ki kell töltened egy jelentkezési lapot, amelyen választhatsz kártyás vagy átutalásos fizetési módot. Ha kártyával fizetsz, azonnal megkapsz minden anyagot. Ha átutalással szeretnéd rendezni a tanfolyam díját, akkor a rendelésed elküldése után megkapod a részvételi díj átutalásához szükséges információkat. Amint az utalásod beérkezik, véglegesítem a jelentkezésed.Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető levelek megküldése céljából kezelje.