Iránymentes Kereskedés Bemutató Videók

Nézd meg az alábbi videót, ahol kifejtem, hogy működik ez a kereskedési stratégia.

Íme még két bemutató videó az iránymentes kereskedésről:

  • Iránymentes Szint Kereskedés: 66%-os irányvalószínűség, két irány
  • Iránymentes Range Kereskedés: csatornában mozgó papírok kereskedése

Iránymentes Szint Kereskedés

Bevallom, hogy számomra a legnehezebb dolog mindig az irány eltalálása volt, így már nem is kísérletezek vele...:). De akkor mégis mivel tudok pénzt csinálni a piacokon? Erről fog szólni ez a cikk és a cikkhez tartozó videó. Az iránymentes kereskedés kérdéskörét mutatom be a cikk alatt található közel 7 perces videóban. A lényeg az, hogy 66%-os irányvalószínűség mellett kereskedek, stop és célár használata nélkül, korlátozott kockázat és magas valószínűség mellett. Ezért imádom az opciós kereskedést. A videóban azt is megtudod mi a hasonlóság a futópálya és a piaci irányok között és azt is, hogy miért könyebb eltalálni, hogy melyik sávra nem leszel kisorsolva... - hogy ennek mi köze az opciózáshoz? Nézd meg a videót és meglátod!


Iránymentes Range Kereskedés

Folytatva az iránymentes kereskedést, nézzük meg mit jelent az Iránymentes Range Kereskedés. Az előző videóban azt láthattad, mit jelent az Iránymentes Szint Kereskedés. Ha még nem láttad, feltétlenül nézd meg, hogy ezt a videót jobban tudd követni, mert az ott elhangzó alapismeretekre építek. A range vagy sáv kereskedés szépsége az, hogy abból is tudok profitálni, ha az alaptermékem sávban mozog. Ez ugyebár sehol máshol nem lehetséges. Az amerikai piacon számos termék esetén gyönyörűszépen alkalmazható ez a stratégia, főleg indexeknél. A videóban azt is megmutatom, hogyan lehet megtippelni annak a valószínűségét, hogy egy adott jövőbeni időpontra milyen két szélsőérték közé (range) várható az alaptermékem árfolyama. Azaz meg tudom tippelni opciós volatilitás és árak alapján, hogy milyen sávban várható a termék mozgása, így ezzel megkönnyítem az Iránymentes Range Kereskedés opciós stratégiájának a felépítését.

Mostantól hasznos anyagokat kapsz majd az iránymentes kereskedésről. Ha kérdéseid merülnek fel ezzel kapcsolatosan, írhatsz nekem az opcioguru@opcioguru.com címre.

A sikerhez vezető úton ajánlom figyelmedbe:

30 napos ingyenes opciós képzésAz Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető levelek megküldése céljából kezelje.