Opciós kiírásban rejlő lehetőségek (videó)

Jelen cikkemben 2 videó segít neked megérteni az opciós kiírás jelentőségét, a benne rejlő profitabilitást és valószínűségeket.

Kérlek nézd el nekem, hogy a videók elején nincs megszólítás, ennek az az oka, hogy egy nagyobb webinárból kerültek a részletek kivágásra.

Iránymentes opciós kereskedési példa

Alábbi videóban bemutatok egy olaj határidőre kialakított opciós iránymentes kereskedési stratégiát. Kielemzem a valószínűséget, potenciális profitot és kockázatokat.

Korábban készítettem egy 34 perces videót, amiben folyamatában mutattam be egy olaj iránymentes pozíció életútjának alakulását. Nézd meg itt, hogyan változott a P/L és ment ellenem a piac.

Magas valószínűségű opciós iránykereskedés

Alábbi videóban azt mutatom be, hogyan lehet az opciós kiírás segítségével magas valószínűség mellett 2 piaci irányra játszani (esés vagy oldalazás).

A témában már készítettem egy hasonló videót korábban, amit ebben a cikkben nézhetsz meg.

"Olyan akár egy sakkjátszma"

Fentiekből láthatod, hogy mennyire széleskörűen lehet az opciókat használni ha van egy piaci elképzelésed. Ami a hab a tortán, hogy ezeket a stratégiákat lehet kombinálni és akkor még a dinamikus átalakítási lehetőségekről nem is beszéltünk...

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Total 100%



Tanulj az opciókról 30 napig ingyen!

Add meg, milyen email címre küldhetek neked 15 ingyenes leckét az opciózásról:





Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető tájékoztatók megküldése céljából kezelje.


Publikálás dátuma: 2018-07-26



Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető levelek megküldése céljából kezelje.