Opciós irány és szintkereskedés

Nemrég tartottam egy alapozó webinárt, amiből kivágtam az opciós irány és szintkereskedési példákat, hogy megnézhesd te is.

Kérlek nézd el nekem, hogy a videók elején nincs megszólítás, ennek az az oka, hogy egy nagyobb webinárból kerültek a részletek kivágásra.

Opciós kerekedési példák piaci esésre

Alábbi videóban bemutatok néhány példát SPY esésre. Ha valaha szeretnél felkészülni a piaci esésre, akkor érdemes megnézned ezt a videót. Piaci szakadás esetén a legtöbb pénzt egységnyi idő alatt jól belőtt Put opciók vásárlásával lehet keresni.

Szintkereskedési példa

Alábbi videóban azt mutatom be, hogyan lehet támasz szintet kereskedni, célárelképzelés nélkül. A videóban látottak ugyanúgy működnek ellenállási szintek esetén is. Ezen esetekben nem arra fogadsz, hogy hol lesz az ár, hanem, hogy hol nem lesz az ár.

Láthatod, hogy az opciózásban tényleg csak a képzelet szab határt. Annyira rugalmas eszköz, hogy szinte bármilyen piaci elképzelés, kockázati szint és valószínűség megvalósítható a segítségével.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Total 100%



Tanulj az opciókról 30 napig ingyen!

Add meg, milyen email címre küldhetek neked 15 ingyenes leckét az opciózásról:





Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető tájékoztatók megküldése céljából kezelje.


Publikálás dátuma: 2018-07-11



Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető levelek megküldése céljából kezelje.