Egy 25 éves vagyonépítési alapelvei

Nemrég az egyik tanítványommal tartottunk egy coaching ülést, ahol átbeszéltük az opciós kérdéseit. Olyan gondolkodásbeli előnyt és eszközöket láttam nála, ami bárcsak nekem is meglett volna 25 évesen...

Aki ma fiatal, olyan előnyöket élvez, amit bűn és vétek nem kihasználni. A srác 25 évesen olyan eszközök és tudás birtokában volt, hogyha ez nálam lett volna 25 évesen, wow...

25 éves opciós kereskedő vagyonteremtési terve

Azért jött el hozzám coachingra, mert egy haladó opciós képzésemet végigcsinálta és merültek fel benne konkrét kérdések. Ezeket át is beszéltük, majd a végén rátértünk a vagyonépítési megközelítésére. Megdöbbenten hallgattam azt a tudatosságot, amit kevés ilyen korú embertől hallok.

Közölte, hogy az opciós kereskedésre mint aktív vagyonteremtésre tekint, amit majd passzív módon fog fialtatni osztalékbefektetőként. Wow, wow! Mindezt 25 évesen.

Ehhez megvette Sólyomi Dávid Osztalékból szabadon című képzését is. A kettő vagyonteremtési lábat egymás mellett futtatja, opciókkal aktívan kereskedik, az abból befolyt pénzt, hosszabb távú osztalékportfólió építésére fordítja és nem feléli.

Egyszerűen csodálatos! Bárcsak 25 évesen elém tette volna valaki az OpcioGuru és az Osztalékból szabadon című képzést. Mennyi mérhetetlen időt, energiát és pénzt spórolt volna meg nekem.

Ne halogasd a vagyonteremtést!

Ha még a 30-as éveid előtt jársz, ne halogasd a vagyonépítést, mert az idő hatása nagyon kritikus. Maximálisan egyetértek a srác megközelítésével, amit jómagam ugyanígy végzek, azaz aktív láb az opciós kereskedés, egyik passzív pedig az osztalékportfólió. Na de én 40 vagyok és nem 25. Ezért lepett meg ez a fajta előremutató gondolkodása.

Ezt kívánom minden 25 évesnek, hogy így gondolkozzon.

Dávid ugyanezt mesélte

Sólyomi Dáviddal nemrég beszélgettem és mesélte, hogy több tanítványa említette ugyanezt, hogy az opciós iránymentes kereskedés az aktív tevékenységük ami szépen hoz a konyhára, de a pénzt nem felélik, hanem az általa megalkotott osztaléképítési alapelvek mentén passzív részvényportfóliót képeznek belőle.

Imádom ezt a tudatosságot!

Ha még nem indultál el tudatosan a vagyonépítés útján, ne sokat várj, mert a fiatal éveid sosem térnek vissza...

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Total 100%

Tags: iránymentes, osztalék, vagyonépítés,

Tanulj az opciókról 30 napig ingyen!

Add meg, milyen email címre küldhetek neked 15 ingyenes leckét az opciózásról:





Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető tájékoztatók megküldése céljából kezelje.


Publikálás dátuma: 2018-09-20



Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető levelek megküldése céljából kezelje.