Mire figyelj olaj ETF befektetéskor?

Az utóbbi időben sok ember fantáziáját megmozgatta az alacsony olajár, így egyre több kérdést kaptam olaj ETF befektetéssel kapcsolatban. Két videót is készítettem rá.

Az első videóban arról beszélek, hogy miért nem volt lekereskedhető a 20-ról 26-ra való ugrás, megértve a határidős görbe jelentőségét. A második videóban a különféle ETF változatok működési alapelveit vázolom fel és azt nézzük, hogy milyen alapvető kockázatokkal kell tisztában lenned.

A videóban is többször elmondom, de le is írom: mielőtt bármilyen olaj ETF-be is fektetsz, olvasd el a teljes prospektust és legyél tisztában a termék, stratégia és a partner kockázataival. Az olaj hosszútávú elképzelés lekereskedése ETF-en keresztül nem triviális, így számos kockázatot hordoz, amiről tudnod kell. Ezekről igyekeztem egy általános képet felvázolni az alábbi 2 videóban.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Total 100%

Tags: ETF, olaj,

Tanulj az opciókról 30 napig ingyen!

Add meg, milyen email címre küldhetek neked 15 ingyenes leckét az opciózásról:

Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető tájékoztatók megküldése céljából kezelje.


Publikálás dátuma: 2020-04-20Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető levelek megküldése céljából kezelje.