Negatív olajár - járjuk körbe!

2020.04.20-án történelmet írtunk, ugyanis az aktuálisan lejáró (/CLK20) olaj határidő egészen -40 dollárig esett. Azaz be tudott menni 0 dollár alá. Soha nem látott még ilyet a világ. Erről beszélek a videóban.

A koronavírus kapcsán előállt keresleti sokk idézte elő ezt a hatalmas szakadást tegnap. -322%-ban is volt az olaj, ami egészen elképesztő. Ezekről a jelenségekről és a várható hatásokról elmélkedek az alábbi videómban.

Negatív olaj árak

Az alábbi videóban járom körbe a kérdést. Akármit is csinálj jelenleg az olaj piacán, nagyon alaposan gondold át a kockázatkezelést és ha ETF-ben kereskedsz, ismerd meg pontosan a termékben rejlő kockázatokat.

A mai piacon bármi és annak az ellentettje is megtörténhet. Készülj fel a legdurvább dolgokra és aszerint válaszd meg a kockázatkezelési eszközöd és stratégiádat.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Total 100%Tanulj az opciókról 30 napig ingyen!

Add meg, milyen email címre küldhetek neked 15 ingyenes leckét az opciózásról:

Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető tájékoztatók megküldése céljából kezelje.


Publikálás dátuma: 2020-04-21Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető levelek megküldése céljából kezelje.