Negatív olajár - járjuk körbe!

2020.04.20-án történelmet írtunk, ugyanis az aktuálisan lejáró (/CLK20) olaj határidő egészen -40 dollárig esett. Azaz be tudott menni 0 dollár alá. Soha nem látott még ilyet a világ. Erről beszélek a videóban.

A koronavírus kapcsán előállt keresleti sokk idézte elő ezt a hatalmas szakadást tegnap. -322%-ban is volt az olaj, ami egészen elképesztő. Ezekről a jelenségekről és a várható hatásokról elmélkedek az alábbi videómban.

Negatív olaj árak

Az alábbi videóban járom körbe a kérdést. Akármit is csinálj jelenleg az olaj piacán, nagyon alaposan gondold át a kockázatkezelést és ha ETF-ben kereskedsz, ismerd meg pontosan a termékben rejlő kockázatokat.

A mai piacon bármi és annak az ellentettje is megtörténhet. Készülj fel a legdurvább dolgokra és aszerint válaszd meg a kockázatkezelési eszközöd és stratégiádat.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Total 100%Tanulj az opciókról 30 napig ingyen!

Add meg, milyen email címre küldhetek neked 15 ingyenes leckét az opciózásról:

Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető tájékoztatók megküldése céljából kezelje.Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető levelek megküldése céljából kezelje.